טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , הכלבה שלי לאחרונה החלה להקיא . בשבת שעברה היא קמה בבוקר , יצאה לטיול בוקר וכשחזרה הביתה הקיאה נוזל צהוב- כמו מיצי קיבה בצבע צהוב . במשך השבוע האחרון היא הייתה בסדר ולא הקיאה והבוקר גיליתי שהיא הקיאה 3 פעמים בבית . ואחרי חצי שעה מרגע שגיליתי את ההקאות והבאתי לה מים , היא הקיאה פעם נוספת . אני לא יודעת מה הבעיה עם הכלבה ואני רוצה לדעת כיצד ממשיכים טיפול והאם יש לי ממה לדאוג . תודה רבה , מורן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הקאות מספר פעמים ביום הן אכן מדאיגות ביותר. הכלבה עלולה להתייבש ולאבד מלחים חיוניים בהקאות. ההקאות יכולות להיגרם מגורמים במערכת העיכול כגון גוף זר, דלקת ועוד, או עקב בעיות אחרות כמו פגיעה בכליות, בלבלב ובכבד. אני ממליצה לך לגשת עוד היום לוטרינר שיבדוק את הכלבה. יתכן שיהיה צורך בבדיקות דם, צילומים לבטן ואפילו אולטראסאונד כדי לאבחן את מקור הבעיה ולהתאים טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר