בעיית התנהגות. או נורמלי?.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית התנהגות. או נורמלי?.......
    כרמל
    02/08/2010

תודה רבה לכן מכל הלב שאתן נמצאות פה לענות על שאלות שלנו אתן מקסימות,

יש לי שאלת התנהגות , לפני כשבוע שמרתי על כלב של חברה והכלב רגיל לעשות צרכים בבית שלו איפה שהוא נמצא הוא פשוט עושה צרכים גם עם הוא אחריי טיול.
    וכלבה שלי בשום פנים ואופן לא הייתה עושה בבית ובאותה שבת שהכלב היה אצלי הוא היה עושה בלילה וחגיגה גם הכלבה שלי הייתה עושה (היא הייתה בהריון) וגם עכשיו לאחר ההמלטה היא בלילה עושה לי צרכים בבית.
    השאלה לי היא האם בעקבות ההריון והלידה קשה לה להתאפק או שהיא למדה מהכלב הקודם טפוס התנהגות? וזה כמובן שבלילה לפני השינה אני מוציאה אותה בכוח (היא לא רוצה בגלל הגורים) היא עושה צרכים פיפי ארוך וקיבה רכה. ורק לאחר מכן אני הולכת לישון ובבוקר "מוקשים".

היא ישנה בחדר שהדלת פתוחה לגינה קטנה מרוצפת כך שיש לה במשך היום גישה חופשית לעשיית צרכים והיא עושה. וגם בלילה.

אשמח אם לא תשלחו אותו למומחה לבעיות התנהגות ותתנו לי טיפ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צרכים

ד''ר תמר נרקיס
    02/08/2010

אני לא חושבת שיש קשר בין הביקור אצל החברה לבין העובדה שהכלבה שלך עושה צרכים בבית. הכלבה המליטה לפני מספר ימים, ומן הסתם עברה חוויה ששינתה אותה מבחינה הורמונלית ומבחינה התנהגותית. אני מניחה שהיא לא רוצה לעזוב את הגורים שלה, ואולי בטיולים היא לחוצה לחזור אליהם. אני מניחה שהכלבה עושה צרכים בבית בגלל הסמיכות להמלטה, ושהבעיה תחלוף בקרוב. עם זאת, ובמיוחד לאור העובדה שסיפרת שיש דימומים- חשוב לגשת איתה לוטרינר שיבצע בדיקה יסודית.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו