בית חדש לחתולים בוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית חדש לחתולים בוגרים
    שירי
    08/09/2010

שלום.

אני כותבת כאן כי אני בדילמה כבר כמה שבועות,ואולי תוכלו לעזור לי.

אני סטודנטית באוניברסיטה בב"ש, המתגוררת במעונות. מזה כשנה, אני ושכנתי מאכילות שני חתולים כבני שנה ושלושה חודשים, זכרים שניהם, אחים. כעת שתינו עוזבות את המעונות ואנו חוששות לגורלם וחושבות לקחת אותם איתנו. החתולים ידידותיים אלינו, חמודים מאוד וקשורים זה לזה. אפילו לקחנו אותם פעם לוטרינר.

אנו מתלבטות מה לעשות. יש לנו אפשרות לשים את שניהם בדירה, אבל אני חוששת שלאחד מהם, שאינו רגיל לבית, יהיה קשה להתרגל. חשבנו לקחת אותם לחצר ביתה החדש של שכנתי, אבל אנחנו לא יודעות אם הם לא ינסו לברוח חזרה למעונות. נשמח מאוד לדעת אם ישנה אפשרות להרגיל אותם לבית בגיל שכזה, או לפחות לחצר אחרת...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בית חדש לחתולים בוגרים

הוספת תגובה

• מעבר דירה עם חתולים

ד''ר עדי בן ישר
    09/09/2010

חתולים אינם אוהבים שינויים בדרך כלל ולכן רצוי לעשות את המעבר בצורה שקולה והדרגתית. ראשית, ניתן לשים את החתולים במקום ניטרלי (כגון פינסיון חתולים או בחצר אליה הם רגילים) עד שהבית החדש אינו רוחש תזוזות, וקיים לפחות חדר אחד מסודר בעל ריחות ישנים אותם מכירים החתולים ובו יכולים לשהות בימים הראשונים.
    בימים הראשונים יש לשים את כל חפציו של החתולים בחדר אחד סגור - כלי למזון ולמים, ארגז חול, מקום לשינה, צעצועים ועוד. לאחר כיומיים, ניתן לפתוח את דלת החדר כך שהחתולים יוכלו לבחור האם להשאר בחדר, או להתחיל לרחרח את הסביבה החדשה. החתולים כבר לבד יצאו לרחרח את השטח ולהכיר את הבית החדש... כאשר החדר שלהם משמש כמקלט מוכר...
    שימו לב! יש לסגור חלונות ודלתות בימים אלו בהם החתולים מתרגלים לסביבה החדשה. ואם הדירה הקודמת קרובה יש לקחת בחשבון שיתכן שיחזרו אליה...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו