ניקוי קיבה לכלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי קיבה לכלב
    רויטל
    18/10/2010

יש לי כלבה 4.5 שנים ומאז שהיא אצלי יש לה כבר ריח נוראי מהפה. הרופא אמר שזה לא מהשיניים כי המצב של השיניים טוב. לפני כמה ימים אמר לי מישהו שהוא ניקה לכלבים שלו את הקיבה באופן הבא: צום של 24 שעות ולאחר מכן במהלך יומיים מתן אורז לבן עם תבלין פטרוזיליה + בזיליקום לניקוי הקיבה. נתתי היום לכלבה שלי את זה אבל למרות הרעב היא לא מוכנה להסתכל על זה.
    האם מה שהוא אמר לי אכן נכון ? האם יש דרך אחרת לנקות את הקיבה שלה ? הפה שלה מסריח כמו ביוב.

נ.ב זה גם שינה סוג האוכל שאכלה... היא פשוט הייתה ברחוב למעלה משנה וזה הריח שהגיע אליי בירושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי קיבה לכלב

הוספת תגובה

• ניקוי קיבה לכלב - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    19/10/2010

אינני מכירה את הטיפול שאתה מתאר, ולא נשמע לי שהוא עוזר לריח. אני ממליצה לבצע שוב בדיקה מקיפה של חלל הפה והחניכיים כדי להיות בטוחים שלא מדובר בבעיה בפה.
    אפשרות נוספת היא להוסיף למים שלה מי פה מיוחדים לכלבים (ולא של בני אדם!!!) שיכולים קצת לעזור במניעת הריח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו