טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כלבה 4.5 שנים ומאז שהיא אצלי יש לה כבר ריח נוראי מהפה. הרופא אמר שזה לא מהשיניים כי המצב של השיניים טוב. לפני כמה ימים אמר לי מישהו שהוא ניקה לכלבים שלו את הקיבה באופן הבא: צום של 24 שעות ולאחר מכן במהלך יומיים מתן אורז לבן עם תבלין פטרוזיליה + בזיליקום לניקוי הקיבה. נתתי היום לכלבה שלי את זה אבל למרות הרעב היא לא מוכנה להסתכל על זה. האם מה שהוא אמר לי אכן נכון ? האם יש דרך אחרת לנקות את הקיבה שלה ? הפה שלה מסריח כמו ביוב.
נ.ב זה גם שינה סוג האוכל שאכלה... היא פשוט הייתה ברחוב למעלה משנה וזה הריח שהגיע אליי בירושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני מכירה את הטיפול שאתה מתאר, ולא נשמע לי שהוא עוזר לריח. אני ממליצה לבצע שוב בדיקה מקיפה של חלל הפה והחניכיים כדי להיות בטוחים שלא מדובר בבעיה בפה. אפשרות נוספת היא להוסיף למים שלה מי פה מיוחדים לכלבים (ולא של בני אדם!!!) שיכולים קצת לעזור במניעת הריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר