עצירות וטחורים לגור בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות וטחורים לגור בן חודש וחצי
    מורן
    23/10/2010

שלום
    יש לי גור פקינז ננסי בן חודש ושלושה שבועות. אוכל מזון יבש לגורים מסוג NUTRAM וקניתי לו גם קופסאת שימורים כדי להרטיב קצת את האוכל.
    הוטרינר אמר שאפשר לתת גם אורז ועוף בחתיכות קטנות ללא תיבול.
    שלשום נתתי לו שניצל אפוי בתנור (מצופה פירורי לחם). למחרת בבוקר הוא סבל עצירות קשה שנאלצתי לשמן את האזור ולעזור לו להוציא את זה. כנראה מרוב מאמץ, יצאו לו שתי בלוטות אדומות (טחורים?) ונורא כאב לו. הוא צעק נורא. אח"כ נרדם למס' שעות.
    היום, הכל הסתדר ואין לו כבר עצירות (הוא עשה פעמיים ויצא כמות סבירה ורכה) פרט לעובדה שעדיין מאוד כואב לו שהוא עושה.., וגם לאחר מכן הוא גורר את הישבן על הרצפה ובוכה ומיילל ונראה מתוסכל.
    עשיתי לו חיסון ראשון לפני שבוע ושלשום סיים שלושה ימים של טיפול בכדורים נגד תולעים.
    אודה לעזרה כלשהי.. אני חדשה בכל עניין הטיפול בכלבים והוא נראה לי כמו תינוק קטן וחסר אונים. איך אוכל להקל על סבלו? האם זה בסדר לתת לו עוף ואורז? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצירות וטחורים לגור בן חודש וחצי - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    24/10/2010

עדיף לתת לגור רק מזון מסחרי לגורים (יבש או יבש מעורבב עם רטוב). אם את חושבת שהשניצל גורם לעצירות, עדיף לא לתת לו מזון ביתי.אני ממליצה לך לחזור לוטרינר שיבדוק אותו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו