תקיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשור לכלבת..

קרין
    14/11/2010

1)אם אני נגעתי בכלב שלי הפקינזז ואם יש לו כלבת אני יכולה לההידבק בלי שהוא נשך אותי או משהו...?
    2) הכלב הפקינז שלי עדין לא רואים עליו סימנים של כלבת והוא לא משתגע ומשתולל או כואב לו משהו אז יכול להיות עדין שיש לו כלבת וכבר עבר 4 ימים מאז שהכלב תקף אותו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיפה
    קרין
    10/11/2010

הכלב שלי הוא מסוג פקינז הוא נתקף ע"י זאב והיינו יכולים לשחרר אותו אבל הוא מבוהל והוא צולע הוא יכול ללכת אבל הוא צולע מאוד והוא לא מצליח לשכב על הרגל..מה עושים ומה אפשר לעשות..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקיפה

הוספת תגובה

• תקיפה - תגובה

ד''ר עדי בן ישר
    12/11/2010

האם מדובר בזאב בטבע או בכלב זאב? אם בכלב, האם מחוסן לכלבת? בדקו קודם את נושא הכלבת והסגירו את החיה הנושכת באם אינה מחוסנת על מנת למנוע את התפשטות הכלבת.
    בנוגע לצליעת כלבכם, עליכם לגשת לוטרינר בהקדם על מנת שיבצע בדיקה כללית לכלב על מנת לשלול פגיעות נוספות, בדיקה אורטופדית שתמקם את הפגיעה, צילומי רנטגן במידת הצורך. כך יוכל הווטרינר לתת לכם מידע מלא על אפשרויות הטיפול בכלבכם. רצוי לעשות זאת במהירות כדי שבמידה ומדובר בשבר, איזור השבר לא יתאחה בצורה שגויה ויסבך את ההחלמה.

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבת-דחוף!!

קרין
    12/11/2010

שאלנו את הבעלים של הכלב עם הוא מחוסן והוא אמר לנו שיש לו את כל החיסונים הבעיה שאני מפחדת ואין לאן ללכת ביום שישי ושהתקשרנו לוטרינר הוא אמר שהכל בסדר וגם הכלב הולך ואין לו שום דבר כבר..
    ואני לא יודעת אם הכלבת עוברת רק מתי שהכלב השני נושך ויורד דם או שגם ברוק..
    כי לא ירד לכלב שלי שננשך דם או משהו רק כאבים..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבת-דחוף!! - תגובה

ד''ר עדי בן ישר
    13/11/2010

מחלת הכלבת מועברת בעיקר בנשיכות כאשר רוק של בע"ח נגוע בא במגע עם רקמת גוף פגועה, אך במקרים נדירים יותר יכולה לעבור מרוק לאיברים פתוחים כגון עין, אף, פה.
    אני ממליצה לך ללכת לוטרינר בהקדם על מנת שיעשה בדיקה כללית לכלבך וירשום לו משהו נגד כאבים במידת הצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו