כלבה עצובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה עצובה
    אודי
    11/11/2010

שלום לכולם,
    יש לי כלבה קטנה מסוג פינצ'ר מעורב, הכלבה ניכנסה לדיכאונות עמוקים (היא בוכה כל הזמן ומחפשת ליהיות לידי) העצב התחיל מאז שאישתי ניכנסה להריון והחמיר שלשום כשהיא ילדה בשעה טובה. האם יש לזה קשר? והאם יש משהו שאני יכול לעשות בכדי לעזור לה. יש לציין שזוהי כלבה שהייתה יושנת איתי במיטה אך כשהבטן של אישתי תפחה העברתי אותה לסלון למיטה משלה. תודה לכל העוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה עצובה

הוספת תגובה

• כלבה עצובה - תגובה

ד''ר עדי בן ישר
    12/11/2010

נראה שמדובר בכלבה שהיתה קשורה אליך מאד וכרגע מבכה את שינוי הסטטוס שלה במשפחה החדשה. נסה להקדיש לה זמן איכות כאשר שניכם לבד. צא איתה לטיולים בהם תוציא הרבה מרץ ותחזור עייפה הביתה, קנה לה חטיפים שאותם תאכל כאשר היא שוכבת במיטתה החדשה בסלון.
    אני ממליצה בחום לפנות למאלף מקצועי או לווטרינר שהתמחה בהתנהגות בעלי חיים כדי שיוכל לתת לך כלים להתמודד עם בעיה זו וכך להפוך את כלבתך שוב למאושרת.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו