אנזימי כבד גבוהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי כבד גבוהים
    קרן
    21/01/2011

שלום רב,
    יש לנו כלב מסוג פקינז בן כשנתיים,
    לפני כשבועיים הוא קפץ ממיטה גבוהה בבית (איני יודעת אם יש לכך קשר ישיר) ומיד לאחר מכן התחיל להקיא מיצי קיבה, לאחר מכן הקיא קצף לבן ונתן צואה בבית מה שלא קרה מעולם,הלשון שלו הלבינה וראיתי שהוא ממש דוערך לי מול העיניים, מתוך המצוקה הזו לקחתי אותו מיידית לויטרנירית שהבחינה שהוא בשוק אנפילקטי נתנה לו זריקת אני היסטמין, זריקת אנטיביוטיקה עירוי נוזלים ונעשו לו בדיקות דם.
    לאחר מס' שעות הכלב התאושש ואפשר לומר שדי חזר לעצמו, אך בדיקות הדם הראו שאנזימי הכבד מאד גבוהים...מעל 1,000 ! כל שאר הנתונים של בדיקת הדם לרבות הבילרובין תקינים לחלוטין.
    לאחר התייעצות החלטנו להתחיל טיםול אנטיביוטי ולחזור עוד שבוע על בדיקת הדם,
    עבר שבוע ולקחתי אותו לבדיקה אך הוא בשום פנים ואופן לא הסכים ואף ניסה לתקוף
    ולכן הויטרינרית הציעה לטשטש אותו...מאחר והכלב מתפקד כרגיל ללא בעיות מיוחדות מלא מרץ ושמחת חיים ותאבון תקין ביקשתי ממנה לחשוב על זה מאחר ואני חוששת שהטישטוש יזיק לו ויסכן אותו, מה דעתכם ? האם הכרחי לחזור על הבדיקה או שאפשר
    לוותר (כבר עבורו שבועיים וטפו טפו הכל בסדר...) האם יש סיכונים בטישטוש אודה לתשובתכם וסליחה על אורך המגילה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי כבד גבוהים

הוספת תגובה

• אנזימי כבד גבוהים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    23/01/2011

קרן שלום
    אני שמחה לשמוע שמצבו של כלבך השתפר מאוד.
    בהחלט מומלץ לחזור על בדיקת הדם, ולראות האם רמות האנזימים חזרו לערכי הנורמה.
    ישנו מגוון של חומרי טשטוש, חלקם מאוד בטוחים, במידה ולא ניתן לקחת דם באמצעות ריסון עם מחסום והחזקה כדאי להשתמש באחד מהם.
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו