מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלבה מחרבנת בכל החצרנחום25/01/2011
שלום רב !
יש לי כלבה מבוגרת בת 11 שנים מסוג רוטוילר מעורב עם זאב.הכלבה עברה עיקור לפני 5 שנים בערך. בחצי שנה האחרונה הצואה שלה שינתה את צורתה ונראתה גדולה יותר ופחוסה ,לא כמו במצב רגיל וגם היציאות שלה נהיו קשות יותר .ובחודש האחרון היא החלה להטיל את הצואה בכל החצר והמעבר כל פעם יוצא לה קצת ,הצואה ממש מסריחה והסתכלתי האם יש דם בצואה.פעם היה נראה לי שיש קצת דם אבל בכל שאר הפעמים לא ראיתי .המזון שלה הי יוקאנובה רגולר .ולפני שנה וחצי החלפתי לה לסניור.ועכשיו היא מקבלת פרפורמאנס .במשך כל החלפת המזונות לא היה שינוי בתצורת הצואה .מה לעשות ומה מומלץ לתת על מנת שהתופעה המטרידה הזאת של צואה קטנה בכל מקום.
הרבה תודה רבה
נחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלבה מחרבנת בכל החצר - תגובה
ד''ר תמר נרקיס30/01/2011שלום נחום. לא ברור מתיאורך האם הכלבה שולטת על מתן צואה או שהצואה יוצאת ללא שליטה. בעיקרון מרקם וצבע הצואה יכול להשתנות בעקבות החלפת מזון. עם זאת, צואה פחוסה עלולה להעיד על מסה או היצרות במעי הגס שגורמת לקושי ביציאת הצואה. אני ממליצה לך בחום לגשת לוטרינר שיבדוק את הכלבה ויבצע בדיקה רקטלית כדי לבדוק אם יש היצרות או מסה באזור הרקטום או פי הטבעת. בנוסף, כדאי לבצע בדיקת צואה ואם יהיה צורך בדיקות נוספות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)