טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. ברצוני לדעת פרטים לגבי הטסת הכלב שלי לארץ. הכלב מסוג ||"בישון" , בן חצי שנה, שןקל 4 ק"ג, ונמצא באפריקה.
נאמר שלי כי הוא יכול לטוס ביחד איתי במטוס ולא בתא מטען. ארצה לברר על ההרדמה הנחוצה לכלב , יש 2 טיסות האחת של 6 שעות ואחר כך עוד 5 שעות. האם הטיסה טראומתית לכלב?
מה השם הלועזי של תרופת ההרדמה ? (בכדי לוודא שבאפריקה יתנו לי את התרופה הנכונה !!! וגם את המינון ל 4 ק"ג ) לכמה שעות היא משפיעה והאם יש אפשרות לקבלה במידת הצורך פעמים בשתי הטיסות ????
מה ההמלצה שלכם בכדי שהכלב "ישרוד" בצורה הטובה ביותר את הטיסה!!
וכל אינפורמציה נוספת. אשמח להיתעדכן תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מכיוון שבסה"כ משך הטיסה אינו ארוך והכלב נמצא איתך לאורך כל הטיסה המלצתי היא לתת לו חומרי טשטוש. רוב החומרים שנמצאים בשימוש גורמים לירידה בלחץ הדם ומכאן המלצתי. טיסה קלה ונעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר