טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני מעט לחוץ. אימצתי לפני יומיים גורה. מאז שאימצתי אותה היא משלשלת, לפעמים שלשול לבן. הייתי אצל וטרינר ונתנו לי כדורים מסוג סינלוקוס (פעמיים ביום). היום היא מעט אפטית, לפי דעתי. בקושי משחקת, כל הזמן ישנה, משחקת קצת עם חצי כוח ורק רוצה לשכב איתי על המיטה. היא משתינה איזה מאה פעם ביום. הוטרינרים אמרו לי לתת לה אורז ועוף. כבר יומיים אני מכין את זה והיום היא אפילו לא נגעה, גם לא בעוף.
האם זה מסוכן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שחר שלום במידה והגורה לא אוכלת ואפטית מומלץ לחזור לוטרינר לבדיקה חוזרת. גורים רגישים מכלבים בוגרים. בשונה מכלב בוגר מאגרי האנרגיה שלהם קטנים, ומערכת החיסון שלהם עדין בהתהוות ולכן נשמע שיש צורך בטיפול תומך ואולי גם אבחון נוסף. בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר