טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב היום הכלבה שלי פינצ'רית מעורת המליטה 4 גורים. כמה שעות לאחר ההמלטה . נשכה ילד של השכן בשק ההשכים הילד כמובן קיבל אנטיביוטיקה .
והרופא ביקש מהשכנה לצלצל למשרד הבריאות ולדווח . יש לציין שבקשתי במפורש מהילד לא ליכנס לחדר שהיא נמצאת כי היא במצב רגיש ומפוחדת . ובכל זאת הוא נכנס בריצה . הפחד שלי שפשוט לא יקחו אותה ... אגב היא מעולם לא נשכה . הילדים שלי ממש מובהלים מהרעיון שאולי יקחו אותה ברגע שהיא תעש טלפון אשמח לתשובה מהירה תודה וערב טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נורית שלום החוק במקרה של נשיכה ודיווח מחייב הסגר של 10 ימים. במידה ותהיה דרישה כזאת לצערי אין דרך למנוע את הדבר. במידה והארוע לא מדווח ומכל סיבה שהיא הכלבה לא שורדת לאחר 10 ימים יש לדווח לרשויות על המקרה. הרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר