מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גור מיני יורקשיירIren29/03/2011
שלום,
אני נמצאת בשלבים של קניית גור מיני יורקשייר.
אני לא מתגוררת בארץ ובמדינה שאני גרה (אוסטריה)
מאוד קשה אם בכלל למצוא את הסוג הספציפי עם תעודות, ביררתי לגבי מדינות אחרות וגם שם זה מאוד נדיר.
האם זה משנה לקנות כלב מסוג זה ללא תעודות כי הבנתי שיש להם בעיות גנטיות וזה לא ממש משנה אם יש להם תעודות או לא... אני חייבת לציין שכל הכלבים נמכרים מעל גיל 10 שבועות עם תילוע ועם חיסון משושה...
האם אפשר לרכוש כלב ללא תעודות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור מיני יורקשייר - תגובה
ד''ר סמדר טל30/03/2011לטעמי רכישת כלב מותנית בבריאותו וככל הניתן במידע היסטורי על בעיות של הדורות הקודמים לו- למרות שאלה עלולות לצוץ או לא לצוץ. באופן עקרוני אם הכלב נבדק על ידי הוטרינר ונמצא בריא אין סיבה לא לרכוש אותו. התעודה משמעה שמי שמגדל כלב גזעי משקיע בטיפוחו ושחשוב לו שכלבו וצאצאיו יהיו בריאים. זה - כמובן - לא תמיד נכון- ובמקרים רבים הצורך בכלב יפה עולה על תשומת הלב לבעיות גנטיות ומולדות - ואין מספיק תשומת לב עדיין לנושא בקרב התאחדויות הכלבים למיניהן-אולם יש כן תשומת לב לבעיות עיקריות בהרבה מהגזעים. שורה תחתונה- כמובן שאם מדובר בבית גידול ידוע ואחראי- עדיף לקנות כלב עם תעודות- שהשקיעו וטיפחו- אולם- אם אין בנמצא- והכלב שאותו אתם רוצים לרכוש נבדק ונמצא בריא- לפחות מהבחינה הזו אין בעיה לרכוש אותו.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)