היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    יסמין
    25/12/2007

הכלבה שלי מבוגרת(בת 12) קטנה בגודלה ויש לה שיניים קטנות.
    שמתי לב שקשה לה לאכול אוכל גדול, אז אנחנו נותנים לה אוכל של גורים..
    השאלה שלי היא האם אוכל של גורים יכול להזיק לכלבה מבוגרת..אנחנו נותנים לה אותו כי קשה לה ללעוס אוכל לבוגרים.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• מזון למבוגרים

ד''ר סמדר טל
    26/12/2007

רצוי שכלבה בגיל 12 תאכל מזון המיועד לכלבים מבוגרים. לרוב כתוב על האריזה שהמזון הוא לכלב senior. המזונות לכלבים המבוגרים מכילים פחות קלוריות, יותר חלבונים, נוגדי חמצון וויטמינים בצורה מאוזנת, שתספק את הצרכים התזונתיים של כלבך. בנוסף במזון המיועד לכלבים מבוגרים בדרך כלל גם גודל הכופתיות קטן יותר. קיימים בשוק מגוון רחב של מזונות ובהתאם גם גודל כופתיות שונה. פשוט תבדקי את גודל הכופתיות טרם הקנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מסוכן מאוד

ליז כליפה
    26/12/2007

בקשר לחתול דחוף
    החתול שלי הוא בן שנתיים מצאתי אותו ברחוב שהיה בן חודש ולא חיסנתי אותו הוא גם לא מסורס
    אתמול החתול כנראה בגלל הייחום קפץ מהחלון מבלי שראיתי בלפנות בוקר מצאתי אותו כמה שעות אחרי והוא שרט אותי עמוק שבאתי לקחת אותו הביתה מפני שהייתה מולו חתולה חיטיתי תמקום כמו שצריך והיום הבחנתי שהחתול עושה תנועות מוזרות בפה הסתכלתי וראיתי שנשברה השן הוא הקיא גם הקאה כתומה ותוך כדי הקאה קפצה לו הבטן כמו התכווצויות האם העיוותים בפה זה בגלל השן או שיש מקום לדאגה?האם ייתכן וחתול נדבר בכלבת תוך יום ומגלה סימנים כאלו תוך יום האם הסימנים אופיינים לכלבת.
    אני גרה במרכז והבנתי שכלבת יותר נפוצה באיזור הצפון ופחות יש הדבקה מחתולים וגם שההדבקה עוברת יותר ע"י נשיכה ולעיתים נדירות ע"י שריטה .
    מה לעשות??????? תעזרו לי אני מוטרדת מאוד מהעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

יסמין
    26/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו