טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך דוקטור.יש לי ארנב והוא בן 6 בערך.בזמן האחרון הוא משתין שתן כהה מידי נוטה לצבע אדום.יש לציין שצרכיו רגילים אבל הוא רזה מעט והוא פחות פעיל . אני יודעת שהוא נחשב זקן אך יש טיפול לשתן שלו? מה עליי לעשות אים אני אקח אותו לוטרינר יש תרופה לו וכמה יעלה לי הטיפול בו? האים זה יעזור לו להיתרפות ?תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גילה, שתן כהה בארנבונים יכול לנבוע ממספר גורמים. מזון עשיר בבטא קרוטן (למשל גזר), ותרופות מסוימות יכולות להוביל לשינוי זמני בצבע השתן. ירידה בשתייה מובילה לריכוז יתר של השתן ולצבע כהה. דימום מסיבה כלשהי למערכת השתן יביא גם הוא לשתן כהה אדום. יש להגיע עם הארנבון לוטרינר לבדיקות על מנת לאבחן את הבעיה ולהתאים את הטיפול המתאים. מחיר הטיפול וסיכויי הארנבון להרפא תלויים בממצאי הבדיקות. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד