שאלה לגבי כלב שי צו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כלב שי צו
    טליה
    19/05/2011

שלום רב, קיבלתי מתנה כלבת שיצו מתוקה, קראתי והספתי המון אינפורמציה לגבי גידול כלב זה, ולכן אני לא דואגת כל כך, רק יש לי כמה שאלות שאני עדיין לא יודעת, הלבה בת חודשיים, ורציתי לדעת איזה סוג של אוכל לתת לה המגדל שממנו קיבלתי אמר שאפשר לתת לה חתיכות לחם רכות עם קצת חלב, (כמו קרונפלקס) או שאפשר מזון יבש לגורים?, ומתי ניתן לחסן אותה האם אפשר כבר עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי כלב שי צו

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כלב שי צו - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    20/05/2011

שלום טליה!
    כלבתך צריכה לקבל מזון מסחרי יבש המיועד לגורים -מזון זה מכיל את כל אבות המזון הנדרשים לגדילה אופטימאלית עבורה וחשוב להקפיד על תזונה איכותית ככל שניתן. חשוב לדעת כי מבחינה אנרגתית, גורים זקוקים לכמות כפולה של אנרגיה (בהתאם למשקל גוף) בהשוואה לכלב בוגר. ההזנה במזון גורים מומלצת עד גיל שנה.
    ישנם המעדיפים להותיר מזון חופשי במהלך היום, אולם אנו ממליצים לחלק את המזון ל-3ארוחות ביום עד גיל חצי שנה, החל מגיל חצי שנה ועד שנה לפעמיים ביום, ומגיל שנה -פעם אחת ביום. ישנה חשיבות למתן האוכל, המתנה של זמן מה (מוגבל-עד כ-20 דקות) עד לגמר הארוחה והוצאת הצלחת- כך הגור "רוכש" הרגלי אכילה והבקרה עליו טובה יותר.
    גורי כלבים מתחילים סדרה של חיסונים בגיל 6-8 שבועות, כך שמומלץ לגשת כבר עתה לוטרינר על מנת להתחילה.
    בהצלחה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

טליה
    20/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו