גור חתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור חתולים
    חופית
    29/05/2011

היי אתמול מצאנו שני גורי חתולים בני בערך 3 שבועות. היום בצהריים נתתי להם תחליף חלב לגורי חתולים. הם אכלו עשו צרכים וישנו כשבאתי להאכיל אותם שוב ראיתי שאחת מהם מריירת ולא רוצה לאכול, אני לא מכירה וטרינרים אני חדשה באזור שבו אני גרה וגם זו פעם ראשונה שקורה לי סיטואציה כזו עם גור שמצאתי.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור חתולים

הוספת תגובה

• גור חתולים - תגובה

ד''ר סמדר טל
    30/05/2011

שלום חופית, כיצד נראית הגורה? האם מצבה הגופני טוב?האם נראה כי היא פעילה? ( בשלב זה גורים מתחילים לדדות ולחקור את סביבתם) . האם הבחנת בהפרשות כלשהן מלבד רוק? האם ייתכן כי מדובר בשאריות חלב?ככלל, מומלץ לנסות ולהאכיל (בסבלנות) גורים גם אם נראה תחילה כי מסרבים ( לעיתים לוקח להם זמן מה עד שמתרגלים לפטמת הבקבוק), וחשוב בגמר ההאכלה לחקות את פעולת הניקוי של החתולה המלקקת את הגורים ומנקה את השתן והצואה- וזאת על ידי ניגוב אזור פי הטבעת בעזרת צמר גפן רטוב.  באם עקבת אחר הגורה והיא נראית חלשה יותר, מסרבת לאכול או אפאטית אנא מהרי וגשי לווטרינר ,
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו