הכלבה שלי נפצעה לפני שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלבה שלי נפצעה לפני שבועיים
    אמטיסט
    14/06/2011

לדעתי עברה התעללות,אנחנו מתגוררים במקום פתוח לטבע והכלבים מסתובבים חופשי,היא חזרה באיזה בוקר לפני כשבועיים חבולה ופצועה,(לדעתי עברה התעללות) בוכה ומייללת,עם זנב מקופל בין הרגליים,טיפלתי בה,הפצעים מתאחים יפה,אבל נראה שהיא עדיין בטראומה,היא מסתובבת מייללת מדי פעם עדיין,והזנב כל הזמן בין הרגליים,גם כשהיא מקשקשת הזנב למטה ישר,היא לא מרימה אותו,ולא,הוא לא נשבר....
    אני מציינת שלפני כחודשיים היא המליטה 8 גורים,והם כולם מתו תוך מספר ימים וזו היתה טראומה לכולנו,מאז היא מסתובבת בבית מסתכלת על המקום בו ישבה עם הגורים שנפטרו ומייללת...
    האם יש לכן עצה מה עלי לעשות??? האם יכול להיות שזנב מקופל בין הרגליים זה סימן למחלה כלשהיא?? או שלהרעיף עליה המון אהבה זה מספיק......

תודה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכלבה שלי נפצעה לפני שבועיים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    15/06/2011

אורית שלום

קצת קשה לי מתיאורך להבין בדיוק במה מדובר. אי הרמה של הזנב יכולה, בין השאר, להיות תוצאה של פגיעה עצבית. יתכן גם שהיללות שאת מתארת הן תוצאה של כאב. על מנת לקבל אבחנה מדוייקת יותר עליך להביא את כלבתך לבדיקה אצל הוטרינר...

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו