טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כחודש במסגרת מיון לאחר כאבי ראש עזים אובחן לי בCTמוח הממצא הבא:"מנינגיומה אקסיאלית פרא סגיטלית מעוגלת ומסויידת משמאל 0.8 סמ". במסגרת MRi אמבולטורית לפני כשבועיים נכתב בפענוח כי "הסקירה תקינה ללא עדות לתהליך מייצר מקום". האם תתכן סתירה בין הבדיקות בפענוחן?האם המנינגיומה יכלה להעלם? נקבע כבר תור לנוירוכירוג,האם יש משמעות בכלל לפנות למומחה בתחום במידה ואין שום ממצא? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר