קפיצות שריר משמעותיות בכרית כף יד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות שריר משמעותיות בכרית כף יד ימין
    לינדה
    14/09/2018

ד"ר שלום, בת 36 בריאה בדרך כלל. לפני כ 12 שנה ניתוח דיסקוטמי צווארי עם קיבוע ב c5c6 הטבה הייתה רק לאחר כשנתיים. מאז הכל היה תקין. לפני מ"ס חודשים החלו לי קפיצות שריר משמעותיות בכרית כף יד ימין, בתחילה היה זה לסירוגין ונמשך זמן קצר ולא הטריד יותר מידיי ועל כן לא עשיתי כלום. לאחר מכן עלתה התדירות משמעותיות וזה החל להיות מציק ואף מעט כואב והיד אף התנפחה, מעט הכחילה והייתה קרה. לאחר כחודש וחצי פניתי לראשונה לרופאת המשפחה ובשל ההסטוריה עם הניתוח בצוואר, הופניתי לבדיקת mri צווארי שהראה קרע באנולוס (לציין כי היו גם כאבים בצוואר ובשכמות - בעיקר מימין). קיבלתי חופשת מחלה חודשיים (אותה לא מימשתי והמשכתי לעבוד) פיזיוטרפיה, ומרפאת כאב. לאחר מכן הייתי מאושפזת כשבוע במחלקת עמ"ש בנסיון לטיפול בסטרואידים שלא צלח ובמהלך האשפוז אף החלו נימלולים לסירוגין במחצית הפנים (גם כן מימין) וכאבי ראש - ואת הכל שייכו לקרע באנולוס. בהמשך הופניתי לבדיקות נוספות כמו emg eeg סיטי ראש דופלר עורקי צוואר - למעט ה emg שיצא תקין את השאר טרם עשיתי בשל תורים ארוכים. נכון להיום, מלבד הכאבים המתמשכים בצוואר ובשכמות בעיקר מה שמחמיר זה כאב בלתי פוסק בכרית יד ימין והאגודל, עם תחושה של קפיצות שריר פנימיות (בתחילה היו ממש נראות לעין ועתה כמעט ולא) זה מעיר אותי משינה ומקשה עליי מאוד ביום יום - היד נוטה להתנפח ויש נקודות לחץ עליה אך כאמור ה emg תקין.... בבקשה אשמח להכוונה מה זה יכול להיות והאם הכל יכול להיות קשור לקרע באנולוס או שמא יש משהו ביד שמצריך בירור? תודה מראש על תגובתך, וסליחה על הפנייה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי לינדה

פרופ` אייל יצחיאק
    15/09/2018

קשה מאוד לאמר ללא בדיקתך ובדיקת הMRI.
    יש להיבדק בשלב ראשון על ידי נוירולוג.
    בסה״כ התלונות לא כאלו שאופיניות לבעיה בעמוד השדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו