מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי גלולה 7 בחפיסהעידית13/06/2011
שלום אני נוטלת גלולות פמינט כשנתיים בחודש האחרון בגלל שהות ארוכה בחול לא נטלתי גלולות במשך כחודש שלם. כשחזרתי לארץ התחלתי חפיסה חדשה ביום הראשון של המחזור (יום ראשון בשבוע שעה 17:00) ביום שישי ושבת קיימתי יחסי מין עם בן זוגי אך את הגלולה השביעית (של יום שבת בשעה 17:00) שכחתי לקחת ולכן ביום ראשון לקחתי 2 גלולות את החסרה בשעה 11:00 והקבועה בשעה 17:00.
יש לציין שבימים אלו שישי ושבת עדיין הופיע לי דימום ווסתי קל שנגמר רק ביום שני (המחזור היה ארוך מהרגיל מכיוון שבחודש זה לא לקחתי גלולות ולכן היה טבעי לחלוטין).
בנוסף אציין שמרגע בו הייתי אמורה לקחת את הגלולה השביעית (יום שבת בשעה 17:00) לא קיימתי יחסי מין עד היום.
האם אני עלולה להרות? האם אני צריכה להשתמש באמצעי הגנה נוסף? ואם כן עד מתי?
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות
רותם14/06/2011לדעתי אם את לוקחת גלולות פמינט תרשמי למזכירונט שזה שירות חינם של הגלולות האלה, את מקבלת הודעת SMS כל יום שמזכירה ואת לא צריכה לדאוג לכתוב לעצמך כלום מעבר לזה, את עושה בשעה שנוחה לך, תחפשי מזכירונט בגוגל או משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד - בת 16%%%12/06/2011
בחודש מרץ האחרון קיבלתי בהתחלה מחזור לזמן קצר ובסביבות אותו חודש קיבלתי עוד פעם מחזור.
מאז, קיבלתי את המחזור באופן שהוא פחות או יותר סדיר.
שבועיים לפני ל"ג בעומר הייתי אמורה לקבל את המחזור.
בל"ג בעומר ביליתי עם חבר שלי. לא קיימנו יחסי מין ולא הייתה חדירה. היינו עם תחתונים. הוא לא ממש גמר לכיווני.
מה הסיכויים שאני באמת בהריון? אני ממש לחוצה!
האם פשוט משהו נדפק במחזור?
מה ניתן לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד - בת 16 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/06/2011לחכות, ובאחור לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי ובדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא כבר מאחר.
%%%13/06/2011הוא היה אמור להופיע כבר שבועיים לפני ל"ג בעומר.
אז מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא כבר מאחר. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/06/2011את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא היה אמור להגיע בל"ג בעומר.
%%%13/06/2011והוא עדיין לא הגיע.
אבל קיבלתי סוג של מחזור פעמיים באותו חודש (במרץ).
איזו בדיקת הריון לעשות? ביתית? יש העדפה לאיזו בדיקה ביתית מבחינת חברה? הבדיקה הביתית היא אמינה?
ומה עם הבדיקה השנייה? היא חובה גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה?
%%%14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה?!
%%%15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?!
%%%16/06/2011תענו לי על השאלות האחרונות מלפני 2-3 הודעות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון ממושך מאדגל12/06/2011
בתי בת אחד עשרה וחצי קיבלה מחזור בפעם הראשונה לפני שלושה שבועות ומאז הדימום לא פסק.
בימים האחרונים, עוצמת הדימום גברה והכמות גדולה מהנורמלי.
היום, ביקרנו אצל רופאת נשים והיא הפנתה אותנו לאולטרא סאונד ולבדיקות דם.
במקביל, קיבלתי ממנה כדורים בשם primolut.
השאלה- האם כדאי להתחיל בטיפול למרות שהרופאה טרם ראתה את תוצאות הבדיקות?
והאם מומלץ לקבל ייעוץ מרופאה נוספת?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון ממושך מאד - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/06/2011ההנחיות שקיבלתם מהרופאה הינן מקובלות מאוד . הבעיות האלה שכיחות בנערות מתבגרת אך חשוב מאוד לטפל בבעיה וגם למנוע ירידה בהימוגלובין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםםחסויי11/06/2011
אני בת 19 ואני התחלתי לקחת גלולות החודש בפעם הראשונה
אני משתמשת בגלולות לודן ואמרו לי שזה המינון הכי נמוך שיש
ואני צרגישה שמאז יש לי כאבים בחזה ובבטן התחתונה ואני מרגישה לחץ בבטן
ממה זה יכול להיות האם זה השפעה ראשונית שתחלוף עם הזמן?
והאם זה באמת משמין כי אני מרגישה שעליתי קצת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםם - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/06/2011ב 3 ח ראשונים יכולות להיות תופעות לוואי מנטילת הגלולות. כדאי להיות סבלנית לתקופה זו ואם אחכ עדיין לא מתאים-ניתן להחליף.
גלולות לא משמינות אך עלולות להגביר תאבון. שימי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מלאאארואן11/06/2011
שלום רב.
אני בת 18 סובלת מזה יומיים מדימום ממש מלא לא יודעת הסיבה לך ..
התלוננתי על זה לרופא נשים עשה לי בדיקה וראה שהרחם בסדר אין בעיות ..
ביקש לבצע בדיקת דם לתפקודי קרישה ..
היה לי מקרה כזה לפני כמה שנים אבל היה לא יודעת איך אומרים לזה מים משהו ברחם ואז קיבלתי תרופה וזה עבר..
האם יכול להיות ממז האויר ממש באותו יום היה לי חם בגוף..
מה לעשות במצב כזה ממש מפחדת ???
* לפני 4 חודשים עברתי ניתוח לב ASD
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מלאאא - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/06/2011האם את מקבלת טיפול תרופתי בעקבות הניתוח? קומדין יכול להיות גורם.
השלימי את הברור כפי שביקש הרופא . לא סביר שזה קשור למזגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלת קרדילוק mg 2.5
רואן12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלת קרדילוק mg 2.5 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/06/2011קרדילוק לא אמור לגרום דימומים. האם את נוטלת אספירין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון באיבר במיןספיר10/06/2011
היום שמתי לב שצד איבר המין שלי ממש על השפתיים הופיע פצעון אדום (כמו שמופיע על הפנים בגיל ההתבגרות)
כואב לי לגעת בו , (לא קיימתי יחסי מין , לא עשיתי דברים מייניים , רק גילחתי באזור עם סכין גילוח נקייה.)
מה זה יכול להיות? האם זה חייב בללכת לרופאת נשים? אני ממש לא רוצה להגיע לרופאת נשים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון באיבר במין - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה11/06/2011זה יכול להיות פציעה מהגילוח או זיהום וראלי כמו הרפס אם לא יהיה שיפור ביומיים הקרובים כדאי לפנות לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות ורודותדנה10/06/2011
לבתי בת ה-12.6 (ברצוני לציין שעדין לא קיבלה את המחזור) במשך שנה היו הפרשות שקופות ובמשך השבועיים האחרונים החלו הפרשות חומות ורודות. בכמה פעמים היה מעט דם.
האם בתי צריכה לקבל את המחזור ואלו הסימנים?
האם זה נורמאלי או שאני צריכה לקחת אותה לבדיקה אצל רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות ורודות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2011נשמע נורמאלי ותחילת הפרשות דמיות לקראת הופעת וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה...חסוי09/06/2011
בת 21, סובלת כבר הרבה זמן מגירודים בנרתיק ותכיפות במתן שתן הייתי אצל רופא נשים לפני כ-3 חודשים הוא לקח לי משטח וגינלי pcr לזיבה, כלמידיה, מיקרופלסמה ואורופלסמה, הכל יצא שלילי חוץ מאורופלסמה טיפלתי בזה אבל עדיין לא עבר הגירודים...חבר שלי לא קיבל טיפול, האם זה משנה?
בכל אופן...יש לי דמעות בעיניים כבר כ-7 חודשים וכל רופא שאני הולכת אומר לי שזאת אלרגיה, הלכתי לרופא מומחה הוא אמר שיש 2 אפשרויות: או שזאת אלרגיה או שיכול להיות שיש לי כלמידיה..
עכשיו השאלה שלי, האם התרבית ל pcr היא בדיקה אמינה?
הנה התשובות:
CHLAMYDIA TRACH-PCR
שלילי
שלילי
MYCOPLASMA HOM-PCR
שלילי
שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR
שלילי
שלילי
TRICHOMONAS VAG-PCR
שלילי
שלילי
UREAPLASMA UREAL-PCR
חיובי
חיובי
MYCOPLASMA GEN-PCR
שלילי
שלילי
גם הרופא שלח אותי אחרי שטיפלתי באורופלסמה לעשות בדיקת שתן ותרבית
ואלה התשובות:
בדיקת שתן:
GLUCOSE - U STRIP-NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP-NEG
KETONES- U STRIP-NEG
SPECIFIC GRAV-U STRI-1.027( ערכי הנורמה הם בין 1.001-1.030)
PH- U STRIP-5.5 (ערכי הנורמה הם בין 4.8 ל 7.4)
PROTEIN- U STRIP-10 (ערכי הנורמה הם בין 0 ל 30)
UROBILINOGEN-U STRIP- NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP-NEG
NITRITE- U STRIP-NEG
LEUCOCYTES - U STRIP-NEG
האם זה בסדר, האם זה אומר שאין לי מחלות זיהומיות?
אני ממש לחוצה, אני מעדיפה שזאת תיהיה אלרגיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2011לפי התוצאות אין לך זיהום מאלה שנבדקו אך אם הסימפטומים חלפו לאחר הטיפול וחזרו יהיה מקום לטפל בבן זוגך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
חסוי10/06/2011הסיפטומים לא חלפו, אולי זה לא קשור לזה? יש לי גם בריחת סידן..
השאלה שלי אם הבדיקה הזאת של התרבית pcr היא אמינה?
כי יש לי גם את הדמעות בעיניים, אבל זאת יכולה להיות גם כלמידיה וגם אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2011אמינה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותמישהי07/06/2011
1. יתכן שבמידה ובגיל הגן נפלתי על איבר המין שלי, בעקבות כך, הוא ישתנה?
כיום, הוא מתפקד כרגיל. אבל הצורה שלו קצת שונה משל אחרות. יתכן שזה מהנפילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/06/2011אוכל לענות רק לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד!!אור07/06/2011
שחכתי לקחת גלולת יאז ביום ה-6, נזכרתי לאחר טיפה אחרי 12 שעות ואז לקחתי.. קיימתי יחסי מין כ4 ימים קודם, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/06/2011להמשיך נטילה כרגיל ואם לא תגיע הוסת-לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך יחסי מיןאני07/06/2011
שלום
קיימתי יחסי מין, לאחר מכן שמתי לב כי יש דם על קצה הקונדום, לאחר מכן לא היה דימום, אני לא נוטלת גלולות וגם לא אמורה לקבל מחזור,אני מרגישה כי האיבר של בן זוגי גדול מדי במהלך היחסים, האם יכול להיות שחיכוך חזק גרם לכך? יש צורך לדאוג מאחר והדם הופיע ממש על הקצה? פגיעה ברחם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך יחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/06/2011יתכן שנובע מפציעה בשל חיכוך אך מחייב בדיקה כולל PAP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דימום חזקדניאל07/06/2011
שלום אני בת 18 וחצי חיילת.
משאני זוכרת את עצמי לגבי המחזור שלי הוא ממש בכמיות אדירות
אני סובלת מימנו עקב כך אני חולת אנמיה ומטופלת באינפוזיות
ניסתי המון סוגים של גלולות וכדורים אחרים..
וכלום לא עוזר לי..
יש פיתרון אחר?
או פיתרון שלא דורש מרשם רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דימום חזק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/06/2011יש פיתרונות אולם הם דורשים מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדיים קטנותנעמה05/06/2011
יש לי נכדה בת 17.5 ש' שדיה קטנות, בעיה זו מפריעה לה מאד. האם אפשר לברר את הסיבה או לחלופין לקבל תוספות כלשהן עלי לציין שתופעה זו אינה קיימת אצל אמה או סבתה. ברור שבגיל זה איני חושבת על התערבות פלסטית
אודה על תשובתכם סבהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדיים קטנות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/06/2011לעיתים נטילת גלולות מגדילה מעט את השדיים אולם הפיתרון הדפיניטיבי יהיה ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמור להופיע המחזורורד05/06/2011
בתי בת 12.5. נמוכת קומה. ניצני שדיים קטנים. תחילת שיעור.
עקב כאביםבבטן התחתונה נשלחה לאולטראסאונד בטן תחתונה. התוצאות היו: מספר זקיקים קטנים בשחלות, רירית בעובי 3 מ"מ.
רצינו לדעת האם ניתן לחזות מתי אמורה לקבל מחזור שכן יש לכך השלכות בפן האנדוקרינולוגי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אמור להופיע המחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/06/2011לא ניתן לחזות מועד הוסת בודאות אולם אנדוקרינולוג יוכל להאריך פוטנציאל גדילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?????עינת05/06/2011
אני(27)ובעלי מנסים להכנס להריון וזה החודש השני(אני יודעת שזה מעט זמן יחסית)אני ובעלי כבר חסרי סבלנות.ביום ה13 עשיתי בדיקת ביוץ וזה היה ניראה חיובי(לא ב100% כי היו צריכים להיות 2 פסים זהים כהים ואצלי היו זהים בהירים לא היתה לזה משמעות אחרת בהוראות)ביום הזה קיימנו יחיסי מין ומאז כל יומיים בערך, אתהבדיקת ביוץ עשיתי גם כל יום והיא יצאה שלילית.יום אחרי בדיקת הביוץ החיובית שבה קיימנו יחסים היו לי כאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה היום שבוע אחרי אני חולה..מקוררת כאבי גרון אוזניים וכל הגוף בערך חוץ מזה אין לי תופעות שמעידות על הריון כמו בחילות והקאות.יש סיכוי שהתשובה חיובית?עדיין לא ניתן לעשות בדיקה ביתית נכון?!המחזור צפוי להגיע בעוד שבוע בערך..אני גם חסרת סבלנות וגם לא יודעת איך לטפל בעצמי אם חיובי יש כדורים שבטח אסור לקחת...
מודה מראש
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון????? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה05/06/2011את בדיקת ההריון תעשי כשאת יותר מ 14 יום מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)