מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכי דחווווף בעוולםחסוי24/05/2011
חברה שלי בתולה אתמול שכבנו לבשתי קונדום התחלתי להכניס את איבר מיני לאיבר מינה הוא ניכנס ממש קצת ואז הרגשתי משהו הוצאתי את איבר מיני וראיתי שהקונדום שלי ניקרע ואני לא קראתי לחברה שלי את קרום הבתולין ולא ירד לה דם וזה פעם ראשונה שהיא עושה סקס והיא לא במחזור האם היא יכולה ליכנס להריון ???אפילו שגמרתי בפנים בטעות ושוב זה פעם ראשונה והיא עדיין בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי דחווווף בעוולם - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/05/2011אם גמרת היא יכולה להיכנס להריון.
כדאי שהיא תיקח פוסטינור ותפנה למעקב של גינקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףקאס24/05/2011
שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בתוכי ואני ממש לא יודעת מה צריך לקחת כדי למנוע הריון גלולות, פוסטינור אני בכלל לא מבינה בזה. בבקשה עזרה ><
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/05/2011פוסטינור אם עוד לא חלפו 72 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה שכיחה?רביד24/05/2011
שלום,
שבוע שעבר עברתי ניתוח אפנדציט ושכחתי לקחת גלולה אחת. וויתרתי על הגלולה הזאת ולמחרת המשכתי לקחת את הגלולות בזמן הקבוע כרגיל. כמה ימים אחרי אי לקיחת הגלולה קיבלתי מחזור למרות שאני אמורה לקבל רק עוד שבוע וחצי. המחזור רגיל ונמשך כבר יומיים.
רציתי לדעת אם התופעה הזאת קשורה לניתוח או לגלולה ואם זה דבר שכיח?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה שכיחה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/05/2011קשור לעובדה שלא לקחת את הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין לא קיבלתיאתי24/05/2011
שלום וברכה, מאד אשמח על קצת בהירות בנושא
אני בת 15 ועדיין לא קיבלתי, אני מרגישה די לחוצה מזה היות שכל חברותי קיבלו חלקן אפילו בגילים מוקדמים כמו 11-12 , האם זה בסדר ? ומה זה אומר לגבי העתיד ? הוריי אומרים שאין מה להלחץ לפני 16-17 , יש בדיקה מסוימת לבדוק האם אני בסדר ?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
אתי24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/05/2011ההורים צודקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותדנית24/05/2011
לפני חצי שנה סיימתי לקחת גלולות (פמינט) ומאז לא קיבלתי מחזור.
הלכתי אל הרופאת נשים היא הביאה לי כדורים דופסטון לקחת במשך חמישה ימים לאחר ה5 ימים עדיין לא קיבלתי.
חזרתי אליה היום והיא המליצה לי לקחת גלולות (מינס) על מנת להסדיר את המחזור.
שאלתי היא כמה זמן אני אמורה לקחת את הגלולות מינס עד שזה יסדר לי את המחזור בלי הגלולות? האם אני יכולה לקחת אותם במשל חודש אחד ואז להפסיק ויחזור לי המחזור?
(כשלקחתי את הגלולות פמינט השמנתי מהם ולאחר שהפסקתי רזיתי כ-8 ק"ג בשילוב תזונה וספורט יכול להיות שבגלל ההרזיה גם לא קיבלתי)
שאלה אחרונה האם הגלולות מינס גם משמינות? ומה יקרה אם לא אקח ואחכה שיגיע המחזור- הוא יגיע מתישהו? האם זה לא בריא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/05/2011לפני טיפול הייתי ממליצה לבצע פרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהז ה אומר פרופיל הורמונלי?
דנית24/05/2011אם זה אומר בדיקות גניקולוגיות אז הרופאה עשתה לי ולא ראתה משהו חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהז ה אומר פרופיל הורמונלי? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/05/2011זו בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לגלולות פמינט
שירי25/05/2011אני ממש לא חושבת שהשמנת מהגלולות, אני לוקחת אותם כבר שנתיים ולא עליתי אפילו קילו...אז זה ממש לא קשור לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל כל אחת זה משפיע אחרת..
דנית26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליאם23/05/2011
היי,
האם בשבוע הפסקת נטילת הגלולות(לקבלת מחזור) ניתן לקיים יחסים בלי פחד? האם אני מוגנת גם אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/05/2011כן+כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת ההגנהמיכל23/05/2011
התחלתי בפעם הראשונה לקחת גלולות (פליים) ונטלתי את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור, כעת לאחר ארבעה ימים סיימתי את ימי הווסת , האם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום בשלב זה ? או שצריך לחכות לסיום החפיסה ולתחילת החפיסה השנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת ההגנה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/05/2011ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכי דחוווף שיש אני חייב תשובהחסוי23/05/2011
חברה שלי בתולה אתמול שכבנו לבשתי קונדום התחלתי להכניס את איבר מיני לאיבר מינה הוא ניכנס ממש קצת ואז הרגשתי משהו הוצאתי את איבר מיי וראיתי שהקונדום שלי ניקרע ואני לא קראתי לחברה שלי את קרום הבתולין ולא ירד לה דם וזה פעם ראשונה שהיא עושה סקס האם היא יכולה ליכנס להריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי דחוווף שיש אני חייב תשובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/05/2011אם לא גמרת, אין שום סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולהדריה22/05/2011
אני משתמשת בגלולות מינס, ופספסתי את הגלולה ה-16.
גיליתי את זה רק למחרת, 24 שעות לאחר מכן, כשהתכוונתי לבלוע את הגלולה ל-17.
החלטתי לבלוע את שתי הגלולות יחד.
האם פעלתי נכון?
האם אינני מוגנת ביום בו שכחתי לבלוע את הגלולה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/05/2011אינך מוגנת באופן מלא. מומלץ קונדום לשבוע לפחות. הסיכוי להריון יחסית נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז ודימום בין וסתיא'20/05/2011
אני לוקחת גלולות יאז כבר 4 חודשים, התחלתי חפיסה חדשה לפני 14 יום כלומר היום אני אמורה לקחת את הגלולה ה15.
לפני שבועיים פיספסתי גלולה אחת(הרביעית או השלישית אם אני לא טועה) ושלשום פיספסתי עוד אחת.
אתמול בערב התחילו לי דימומים חזקים מלווים בכאבים בבטן התחתונה שמהם אני לא סובלת במהלך המחזור.
בנוסף כרגע אני על אנטיביוטיקה. מה יכולה להיות הסיבה לדימומים ואם יש איזשהו סיכון? (זאת לא פעם ראשונה שזה קורה לי עם הגלולות האלו אבל אף פעם לא זמן כל כך קצר אחרי המחזור עצמו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז ודימום בין וסתי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011קרוב וודאי שנובע מפיספוס הגלולות. ממליצה להשתמש באמצעי נוסף למניעת הריון(קונדום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני19/05/2011
אני בת 20 ופשוט לא ידעתי לאן לפנות אז אני ררושמת פה..
מאתמול התחילו להיות לי כאבים בחלק הימני של הבטן ואני בטוחה שזאת השחלה(כאב כמו של מחזור רק בצד אחד).
בהתחלה הוא היה ממש בקטנה,וואתמול קיימתי יחסי מין בלילה עם בן זוגי וגם בזמן האקט הרגשתי קצת כאב אבל לא יחסתי לזה חשיבות והיום אני כל היום מתפקעת מכאבים ואפילו כשאני הולכת אני מרגישה כאב כל צעד וצעד.
-לציין כי אני בחורה בריאה תמיד מהבחינה הזאת ובבדיקה אחרונה שהייתה לי לפני כ3 חודשים הייתי בסדר.
-כמו כן זה לא מחזור כי המחזור שלי אמור להתחיל רק בעוד כ13 ימים.
*השאלה שלי היא:האם יכול להיות שנדבקתי במשהו,או שהמין של אתמול גרם לי לנזק כלשהו?
*ואם יש סבירות שאני אולי בהריון יכול להיות שזה סימפטום לזה שאני בהריון?
אני רושמת פה מכיוון שאין באפשרותי לגשת לגיניקולוג בשבוע הקרוב,וגם בדיקת הריון מוקדם מדי לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011יכול להתאים למס' דברים. לפי התזמון -מתאים לביוץ אולם בשל עוצמת הכאבים אני ממליצה לך לפנות לבדיקה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף מאודדנה18/05/2011
אני נוטלת גלולות ,במהלך החודש שכחתי לנטול 2 גלולות אבל נטלתי אותם במועד מאוחר יותר , בסוף החפיסה קיבלתי את המחזור החודשי , וביום האחרון למחזור קיימתי יחסי מין והוא גמר בפנים , יום למחרת בבוקר לקחתי פוסטינור , ועכשיו סיימתי את החפיסה ואני כבר יומיים מחכה למחזור והוא לא מגיע .. האם אני יכולה להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011בדכ המחזור מגיע 3-4 ימים מגמר החפיסה. בשלב זה את לא אמורה להיכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מה זה מאוחר יותר?
ליטל23/05/2011גלולה שנשכחה ניתן להשלים עד 12 שעות איחור ולא יותר אחרת זה כבר לא יעיל.
תנסי לשאול את רופא הנשים שלך על הגלולות עם המזכירונט (הרופא שלי רשם לי את הפלורט) ככה את בטוח לא תשכחי כי את פשוט תקבלי כל יום sms לפלאפון שלך בשעה קבועה לזכור לקחת את הגלולה זה מאוד נוח. (זה חינם אגב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן צוואר הרחםיניב18/05/2011
שלום ... במן האחרון אני שומעת משו שמדאיג אותיי אני שומעת על וירוס הפפילומה ועל סרטן צוואר הרחם קראתי הרבה אבל עדין אני לא מבינה בתכלסס ממה זה נגרם נכון שיש גורמים רבים אבל מדאיג אותי נוראאא שאם מישהי מקיימת הרבה יחסי מין עם גברים שונים היא עלולה להידבקק מה ואם זה עם קונדום היא גם הלולה להידבק אני אל מבינה וזה נורא מרתיע לקיים יחסים אם זאת התוצאה שעלולה להיות ...
היתי שמחה לקבל מידע יותר ספציפי ומובן שעונה על שאלותי ומרגיע את חששותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011וירוס הפפילומה מועבר ביחסי מין וחלק מהזנים שלו מעורבים בגרימת סרטן צוואר הרחם. הדרכים להפחית סיכויי הדבקה הן:
1.שימוש קבוע בקונדום
2.חיסון כנגד וירוס הפפילומה (צרבריקס/גרדסיל)
פרטים נוספים בררי אצל הרופא/ה המטפל/ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..18/05/2011
ברצוני לדעת האם הקאה או שלשול מבטלים את השפעת הגלולה ואם כן לאחר כמה זמן??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011הקאה בטווח של עד שעתיים בעייתית.
שלשולים צריכים להיות תכופים כדי לגרום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותיעל17/05/2011
התחלתי לקחת גלולות בהתאם למרשם שניתן לי בשבוע שעבר ביום הראשון למחזור בפעם הראשונה....
בדרךכלל המחזור שלי היה עד כ6 ימים ועכשיו הוא התארך ל8, האם זה נורמאלי?על המחזור הראשון יהיו שינויים?
בנוסף, כואב לי גם החזה והבטן כאבה במהלך כל ימי המחזור, שוב, האם זה נורמאלי?
אם אני רוצה להפסיק את השימוש כי אין לי צורך בגלולה יותר, אני יכולה להפסיק יש אחרי החפיסה הראשונה?האם זה יהווה בעיה כלשהי?מה הזמן המינימלי עבורו אני חייבת לקחת את הגלולות בשביל להפסיק בשביל שהן לא יעשו לי בעיה?
ואם המחזור שלי היה תקין לפני שלקחתי גלולות, הוא יהיה תקין גם אחרי שאפסיק להשתמש בהן?
מקווה שתענו במהרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/05/2011ב-3 ח ראשונים יתכנו שינויים בוסת כתוצאה מנטילת גלולות.
אם את רוצה להפסיק את יכולה בכל עת אך קחי בחשבון ליגיע דמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל...
יעל22/05/2011זה בטוח נורמלי?שפתאום יתחיל כככה סתם דימום? כי עכשיו התחיל לי דימום ככה סתם בלי קשר למחזור... ועברו שבועים מאז שלקתי את הגלולה הראשונה.
ומה זאת אומרת מה שאמרת "ליגיע דמם?"
האם כבר עכשיו אני יכולה להפסיק את הגללולות? לחכות לסיום החפיסה הראשונה? לחכות שלושה חודשים?
כמה זמן לחכות בשביל להפסיק לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/05/2011את יכולה להפסיק במיידי ולהבין שתדממי אחכ מס ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל,
יעל24/05/2011זה לא יגרום למחזור לי להיות לא סדיר ? הוא היה סדיר ואני מפחדת שאם אני אפסיק פתאום אז הוא בגלל השינויים בהורמונים אז הוא יתחיל ל"השתגע" ולהיות לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תגובה?
יעל26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)