מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע החזהמאיה16/05/2011
אני נערה בת 18 והחזה שלי נורא בהיר יחסית לחברותי שהפטמות שלהן נורא כהות וגדולות. למה זה ככה? זה עשוי להשתנות? מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע החזה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה17/05/2011אל דאגה לכל נערה יש את מבנה הגוף שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מאיה17/05/2011אבל זה ישתנה? באיזה גיל ההתפתחות של החזה נפסקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףשיראל :>16/05/2011
שלום לפני כשבוע שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה .
ולפני ששכבתי יאתו אמא שלי אמרה שנלך לרופא ואני נור אמתביישת להגיד לה ששכבתי כבר ולאכזב אותה שלא סיפרתי לה שכבר שכבנו
עכשיו שנלך לרופא אני לא רוצה שהיא תדע ששכבתי כבר איך אנייכולה לעבוד על הרופא שאני עדין בתולה ????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה17/05/2011את לא צריכה לעבוד על הרופא , ממלא לא יספר לאמא שלך , לרוב אנחנו מודעים ליחסים העדינים במשפחה ,אולי תבקשי שבזמן הדיקה לא תהיה נוכחת ואז תספרי לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווווווווווף
שיראל :>17/05/2011היא תרצה להיות בפנים כי חושבת שהיא יודעת עלי הכל ואם אני יגיד שאני לא רוצה אותה בפנים היא תבין ויהיה סיפור עם החבר והכל זה בעיה
אז מה אני כן יכולה לעשות ?? כדי שהוא יגיד שאני כבר לא בתולה שאני אומרת לו שאני כן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד חריףמאיה15/05/2011
הי אני בת 17 ואני סובלת מגרד נורא חזק באזור הערווה. אני זוכרת את הגירוד הזה עוד מאז היותי הרבה יותר צעירה, גיל 10 11
יש לציין שאני לא מקיימת יחסי מין ויש לי חשש שזה כתוצאה משפשוף האזור בחפץ באוננות.
מה זה יכול להיות.? האם זה יכולה להיות מחלת מין.?
האם עלי לפנות לרופא עור או לגניקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד חריף - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה16/05/2011יתכן ויש לך זהום מכל מיני סיבות עדיף שתפני לרופא נשים לבדיקה , אך לא מדובר במחלת מין כפי שהבנתי ממך שאך לא מקימת יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה לייעוץנתי15/05/2011
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ( אני צורכת גלולות)
לאחר שהוא מסיים בפנים ויוצא.. הנוזל הגברי יוצא גם.
האים זה רגיל? זה לא אמור להישאר בפנים?
עוד שאלונת..
האים זה בסדר שבערך שעה לאחר קיום יחסי המין קצת כואב לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוקה לייעוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011נשמע תקין לגבי שאלה ראשונה.
לגבי השניה צריך לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןאלכס15/05/2011
אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011סיכוי נמוך להריון. אם יהיה אחור בוסת בצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שאני יודעת
דניאל15/05/2011כן יש סיכוי להיכנס להריון אם שוכחים גלולה.. גם לא ממש קשור הקטע עם הסבון, זה לא מה שימנע את ההריון במקרה שכן נכנס לך זרע.
אם זה קרה אתמול זה אומר שעוד יש לך 48 שעות משהו כזה.. כי הגלולה של יום המחרת היא עד 72 שעות.. אני במקומך לא הייתי מסתכנת סתם ולוקחת נורלבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לעשות לעצמך
רעות16/05/2011תזכורת לא לשכוח לקחת את הגלולה. אצלי למשל יש שירות של מזיכרונט (פמינט) בגלולות שאני לוקחת יש שירות חינם כזה וזה ממש נוח כי אני מקבלת כל יום סמס לנייד שלי. תשאלי את הרופא שלך על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץנירה15/05/2011
כמה זמן נמשך הביוץ? ולאחר כמה זמן הוא מופיע מתאריך המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011הביצית מחזיקה מעמד 24 שעות לאחר הביוץ.
14 ימים אחרי הביוץ תגיע הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר הפסקת גלולותנ14/05/2011
נטלתי גלולות "לודן" במשך כ5-6 חודשים באופן סדיר.
בחודש שעבר סיימתי ליטול את החבילה האחרונה, והמחזור אכן הגיע כמתוכנן ב-10 לחודש, אך מאז לא הופיע שוב.
יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין מרגע הפסקת הגלולות.
מה עליי לעשות במידה והמחזור עדיין לא מגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011אם המחזור היה סדיר לפני שנטלת גלולות, הוא יחזור להיות סדיר גם אם זה יקח חודש או חדשיים.
אם הוא לא היה סדיר לפני הגלולות, הוא יחזור להיות לא סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשההללללל13/05/2011
אים אני ובן זוגי היינו עים תחתון וישבתי עליו קצת והתחתון זז לי מידי פעם אך אני לא יודעת אים הוא גמר ובאותו יום הייתי בביוץ. האים יש אפשרות להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשהה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011אין לי דרך לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו!!מור11/05/2011
היי, לפני כמה ימים התחיל לי גירודים מטורפים באיבר המין.. בנוסף האזור היה נפוח וכאב לי לגעת שם וכשהסתכלתי ראיתי הפרשה לבנה, והיה ריח.. לפי מה שקראתי הבנתי שמדובר בפטריה, השתמשתי במשחת אגיסטן שבאמת עזרה- הנפיחות ירדה והגירודים פחתו (עדיין יש) מה אפשר לעשות?! חוץ מזה, בימים האחרונים יש לי גם הפרשה של דם.. זה לא מחזור, זה כמו דם דליל, מימי כזה.. גם אין הרבה.. קצת על התחתונית..חוצמזה שאני לא קרובה לתאריך שלי.. זה קשור?. זה קצת כואב כשנוגעים.. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011לדעתי המצב מחייב בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ..אנונימית11/05/2011
שאלה דחופה -
את הגלולה האחרונה של החפיסה לקחתי יום שלישי במקום שני ( ז"א יום שני לא לקחתי )
ולקחתי את האחרונה באיחור של יום ,
אז רציתי לקחת היום את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה ( כי אם הייתי לוקחת יום שני ולא שלישי אז הייתי אמורה לקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה אתמול ) .
בקיצור , רציתי לקנות היום את הגלולות אבל הקופ"ח הייתה סגורה ולא הייתה אפשרות לקנות ...
אם אני אקח את הגלולה הראשונה מחר ? .. יכולה להיווצר בעיה כלשהי ? .. ואם לקחתי לפני תחילת ההפסקה את הגלולה יום שלישי ולא שני ? .. זו גם בעיה ? .. עזרה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוףףף תענו בבקשה .. !!
אנונימית12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות .. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2011השאלה לא ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנירה11/05/2011
שלום רב,
יש לי בבקשה 2 שאלות:
1) אים גבר ואישה לבושים בתחתון בלבד והאישה נמצאת בביוץ ואיברי מינם משתפשפים אחד בשני אך ללא חדירה האים יש מצב להריון?
2) אים איבר מינו של הגבר נגע באיבר מינה של האישה גם ללא חדירה. יש מצב להריון"?וגם פה האשה בביוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/2011בדכ לא ולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת מחזור והריוןללי11/05/2011
אני לוקחת גלולות מרסילון ובערב פסח איחרתי לקחת ב5 שעות כשבעלון של הגלולות כתוב שזה בסדר לאחר עד 12 שעות ולא צריך לעשות כלום להמשיך כרגיל וללא אמצעי מניעה נוסף , אחרי יומיים שכבתי עם חבר שלי.
בערך אחרי 10 ימים קיבלתי מחזור כרגיל בתאריך שאני אמורה לקבל רק שהוא היה קצר לי ביום מן הרגיל...
עכשיו אני מרגישה כל מיני בחילות בבקרים, יש לי פיפי כל שעתיים בערך וכאבי בטן וריאות כאלה
מה הסיכויים שאני בהריון למרות שקיבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם קיבלת מחזור
טלי11/05/2011כבר אז אין סיכוי שאת בהריון.
לגבי הגלולות יש סוגים שיש להם שירות "מזכירונט" כמו לגלולה שאני לוקח (פליים) וזה טוב כי בשירות הזה שהוא חינם אגב מקבלים כל יום בשעה קבועה sms לטלפון לקחת גלולה וזה ממש נוח כי ככה לא שוכחים בכלל ולא נכנסים לסרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שהד"ר יענה לי ..
ללי11/05/2011אני לא שוכחת , פשוט שכחתי לקחת אותם איתי למקום שהלכתי .. בכל מקרה אשמח שהד"ר יענה לי :)
כי קראתי שזה לא מבטל את זה ... שיכול להיות שכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת מחזור והריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/2011נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןאלה11/05/2011
1.האם ישנם תסמינים חיצוניים היכולים להעיד על מחלות מין ?
2.שמתי לב שיש לי פצעים לא מוגלתיים במפשעה
ואני לא יודעת האם הם תוצאה מגילוח
או שיש סיבה לחשוש ?
3.האם גברים יכולים להידבק בוירוס הפפילומה ?
4.איך מרפאים מחלות מין ?
5.מה הסיכונים בהידבקות במחלת מין ? במה זה מסכן אותי?
אשמח לקבל תשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/20111.לכל מחלהיש את תסמיניה.
2.יתכן שמגילוח. צריך לראות את סוג הנגע.
3.כן
4.לכל מחלה תרופה המתאימה לה. לחלקן אין תרופה.
5.תלוי. עם קונדום-נמוך. ללא קונדום-גבוה. מככן אותך בעקרות, סרטן, ומוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מאודמאיה09/05/2011
כשבוע לאחר קבלת הוסת קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, הוא לא גמר בפנים. היום עברו 12 יום מהמקרה עשיתי בדיקת הריון ביתית (מקלון הזהב) והיא יצאה שלילית. האם עבר מספיק זמן כדי שהבדיקה תהיה וודאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה לעזרהענת08/05/2011
היי..
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין מלאים בפעם הראשונה לפני כ- שבועיים.
בהתחלה השתמשנו בקונדום ואז קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות "פמינט"
לאחר שהמחזור הסתיים קיימנו שוב יחסי מין והיה לי דימום מוזר.. לא כואב אבל מאז אותה הפעם יורד לי דם..
המקום נפוח וליד "חור הכניסה" קצת כואב ונפוח..
אני לא יודעת מה לעשות..
חשוב לציין שאין ריח או דלקת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוקה לעזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/2011פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)