טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם יש לי קטטר שתן קבוע מה הדרך הכי טובה שאתה מכיר למנוע כניסת חיידקים לשתן?
האם החיידקים נכנסים דרך הצינור עצמו כלומר בחיבור של שקית השתן? האם אתה ממליץ על שימוש בכפפות סטריליות להחלפת שקית שתן? הבעיה שלא מצאתי שקית שתן סטרילית
ואם חלילה נכנס חיידק מה הדרך הכי טובה למנוע תהליך זיהומי?
ודבר אחרון לעתים יש לי הפרשות לבנות/צהובות באיזור הפין וכניסת הקטטר. אני כמובן מנקה את האיזור כל יום מה המקור של זה והאם זה נורמלי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יעקב אתה צריך לקבל הדרכה מהצוות שהחדיר ומטפל בקטטר. הוכיחו שהחדרת קטטר איננה גורמת לזיהומים יותר תכופים, גם לא חיבור השקית. צריך להחליף את הקטטר במועדים המומלצים , שטיפות הקטטר וקצה הפין עם מים וסבון לעיתים תכופות . יש אימרה אצל האורולוגים, הטיפול הטוב ביותר בקטטר , היא להוציא אותו.איך מציעים לך להגמל מהקטטר ? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר