פורום ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש - יש לך שאלה?

בפורום זה תוכלו להתייעץ על נושאים כמו ניתוחי אף, סרטן מערות האף, סרטן בלוטת התריס, סרטן הגרון, הפרעות בליעה, ניתוחי אף אוזן גרון, בלוטת יותרת התריס, מחלות בלוטת התריס ועוד

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוח רובוטי לצורך כריתת בלוטת התריס
    רונן
    14/07/2019

    אני סובל מקרצינומה פפילרית.
    האם ניתוח רובוטי לצורך כריתת בלוטת התריס נחשב לטוב יותר ובעל דיוק גבוה יותר?
    האם הסיכוי לפגיעה במיתרי הקול קטן יותר בהליך זה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ניתוח רובוטי לצורך כריתת בלוטת התריס

    פרופ' אבירם נצר
    14/07/2019

    רונן שלום,
    לדעתי, ולפי נסיוני, אין יתרון לשימוש ברובוט, פרט לעובדה שהצלקת אינה בצוואר אלא בחזה או בבית השחי. היתוח לא בעל דיוק יותר מניתוח פתוח והסיכונים וסיבוכים דומים. סכנת הפגיעה בעצב ההמעצבב את מיתרי הקול, קיימת גם בניתוח רובוט.
    בהצלחה,

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת אולטרסאונד וגילוי של גידול
    אמירה
    08/07/2019

    האם בדיקת אולטרסאונד יכולה להצביע על הימצאות גידול סרטני באזור הלרניקס או שיש צורך בבדיקה אחרת?
    אם כן, איזו?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת אולטרסאונד וגילוי של גידול

    פרופ' אבירם נצר
    08/07/2019

    אמירה שלום,
    בדיקת אולטרה סאונד אינה הבדיקה המועדפת ללרינקס. אני ממליץ שתיבדקי תחילה ע"י רופא אא"ג

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטה באזור הצוואר שממש התנפחה
    טום
    02/07/2019

    פרופ' שלום,
    יש לי בלוטה באזור הצוואר שממש התנפחה, וממשיכה להתנפח יותר בכל יום שעובר.
    זה ככה כבר 5 ימים.
    וזה ממש מציק ומלווה גם בכאב.
    מה זה יכול להיות?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטה בצוואר

    פרופ' אבירם נצר
    02/07/2019

    טום שלום,
    יש לך כנראה זיהום/דלקת בעור הפנים/קרקפת או בשיניים וכד׳.
    אני ממליץ שתיגש להבדק ע״י רופא.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בטיפולים של הקרנות+כימו נאזופארינקס דחוף!
    דחוף בבקשה
    23/06/2019

    שלום
    אני כעת מטופל בהקרנות+כימו לטיפול בקרצינומה של הנאזופארינקס.
    הטיפול בי הוא 35 הקרנות+7 כימו.
    התחלתי את הטיפולים לפני כשבועיים, עשיתי 9 טיפולי הקרנות+2 כימו

    וביום חמישי האחרון (אמור היה להיות טיפול 10) אמרו כי המכונה של הקרינה התקלקלה ואין טיפול
    וגם היום יום ראשון המכונה עדיין מקולקלת

    ברצוני לדעת האם קיים סיכון?? האם זה שאני לא מקבל את הטיפול הקרינתי כבר פעמיים יכול באיזשהי מידה ל״הרוס״ את התוכנית? עד כמה טיפולים זה נחשב ל״בסדר״ שלא מתקיים טיפול קרינתי?
    אנא תשובתך הדחופה והכנה ביותר בנושא שכן אני שוקל להחליף בית חולים.

    תודה רבה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הקרנות לנאזופארינקס

    פרופ' אבירם נצר
    01/07/2019

    אני מניח שהפסקה חד פעמית של ההקרנות בשל תקלה בלתי צפוייה, לא תחמיר את מצבך בצורה משמעותית. אני לא ממליץ על החלפת בית החולים, כיוון כל ההליך של תכנון ההקרנות, סימון השדה המוקרן, וקביעת התורים, לוקח הרבה זמן יקר. בהנחה שמדובר בתקלה זמנית, אני ממליץ שתמתין בסבלנות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת אוזניים , המשך לשאלתי ברשותך
    ליאנה
    24/06/2019

    פרופ' יקר, תודה רבה על התשובה . ברור שלכל אחד יש טכניקות שונות ובכל זאת, חשוב לי לדעת אני קצת חרדתית בקשר לבריאות, שמעת על מכשיר כזה/בדיקה כזאת? יש בו סיכונים כל שהם יותר מבדיקה עם אקדח אוטוסקופ? זאת צינורית קטנה קצת רחב עד כמה שזכור לי דמוי משפך . מודה לך מאד.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלה נוספת אולי תרגיע אותי קצת

    ליאנה
    27/06/2019

    פרופ' יקר,, אני מבקשת לדעת , מבדיקות אוזניים בסיסיות,,,נניח ונעשה איזה שהוא נזק בבדיקה הראשונה עם האוטוסקופ (לפני חודש וחצי) שהכניס בזווית לא נכונה ועמוק מדי, או השניה (השבוע) עם הספקלום אוזן שהוא רחב ואולי לחץ על תעלת השמע, או הקיסם שהכנסתי מה שלא נראה לי, מכל אלה הנזק הוא הפיך או לא הפיך? לדעתך הגוף בסוף מרפא את עצמו לבד ובמשך הזמן הכל יעבור. עדיין הכאב מעיר אותי בלילה, מרגישה אוזן סתומה וכשהתעוררתי בבוקר שומעת כמו בועות סבון בצד שמאל באוזן ובמשך היום. ממש מודה לך על התשובות וסוף שבוע טוב

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת אוזן

    פרופ' אבירם נצר
    01/07/2019

    ליאנה שלום,
    כל הספקולומים לאוזן הם דמיי קונוס כדי לא לפגוע באוזן. הספקולום הוא לא זה שפוצע, אלה הקייסמים שבהם את משתמשת הם שעלולה לפצוע את האוזן בצורה חמורה ואף בלתי הפיכה. לפיכך, אני ממליץ לך לחדול לחלוטין מלחטט באוזניים.
    אם המיחושים לא יחלפו בתוך מס׳ ימים, תגשי לביקורת אא״ג

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת אוזניים עם מכשיר קטן שנראה כמו משפך
    ליאנה
    23/06/2019

    פרופ' שלום ותודה רבה מראש, לפני חודש נבדקתי על ידי א.א.ג היה דלקת בגרון וגם בדק את האוזן עם מכשיר שנראה כמו אקדח אוטוסקופ עם עור. אמר האוזניים רגילות. מאחר וחודש אני סובלת איימים מכאבי אוזניים בלתי נסבלים הלכתי לא.א.ג זמין ליד הבית שבדק אותי עם מכשיר שנראה כמו משפך קטן זה לא בא עם אקדח, שכבתי על הצד ויש עמוד עם אור אמר מיקרוסקופ שמגדיל שראה את האוזן. שאלה שלי האם זה מקובל לבדוק אוזניים עם מכשיר כזה? יש בזה סיכונים יותר מאשר במכשיר עם אקדח? המכשיר/הקונוס יחסית רחב לעומת זה שבא עם אקדח. בפעם שעברה לא כאבה לי הבדיקה הפעם היה כאב קל ועכשיו ממש כואב לי יותר האוזן. יש סיכונים בבדיקה עם מכשיר כזה ? שאלתי עם מגיע לעור התוף אמר שלא יש רווח של 2 ס"מ מעור התוף. תודה וסליחה על אורך השאלה,,,תודההה רבהה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקה אוזניים

    פרופ' אבירם נצר
    23/06/2019

    מדובר בטכניקות שונות לבדיקת האוזן. כל רופא משתמש בשיטות המועדפות עליו.
    אם המיחושים ימשכו, תיגש לביקורת הרופא.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת U.S בלוטת התריס
    שגיא
    21/06/2019

    פרופ' אבירם שלום,
    אודה לך על פענוח הבדיקה-
    בלוטת התריס:אינה מוגדלת עם גבולות סדירים,מרקמה אחיד למדי.
    אונה ימנית בממדים 39*11*17 מ"מ,נצפה מוקד מסוייד בלתי מוגדר בגודל 2 מ"מ.
    אונה שמאלית בממדים 45*12*17 מ"מ,נצפתה קשרית היפואקוגנית בגודל 4 מ"מ.
    איסטמוס בעובי 2 מ"מ.
    לא נצפו בלוטות לימפה מוגדלות באיזור הסריקה.

    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • US בלוטת התריס

    פרופ' אבירם נצר
    21/06/2019

    שגיא שלום,
    הממצאים שתיארת, קרוב לודאי, חסרי משמעות. מדובר בקשריות זעירות ולא חשודות.
    יש מקום לעקוב אחריהם בעוד כ- 6 ח׳ לערך

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה ל-"בדיקת U.S בלוטת התריס"

    שגיא
    22/06/2019

    תודה פרופ' על התשובה המהירה,
    אין מה לחשוד לדעתך בתיאור של "מוקד מסוייד בלתי מוגדר בעובי 2 מ"מ"???
    תודה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטת התריס

    פרופ' אבירם נצר
    22/06/2019

    שגיא שלום,
    מדובר בקשרית כה זעירה, שהסבירות להתפתחות ממאירות בה נמוכה ביותר. וגם אם מדובר בגידול, ניתן לעקוב אחריו במשך תקופה ולראות אם גדל במימדיו. בכל מקרה אין צורך לרוץ לבדיקות פולשניות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ניתוח כריתת בלוטת התריס
    גלית
    18/06/2019

    היי פרופסור,
    האם ניתן לקבל עיסוי לאזורי צוואר/גב/כתף לאחר כחודשיים ממועד ניתוח כריתת בלוטת התריס ודיסקציה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עיסוי לצוואר

    פרופ' אבירם נצר
    19/06/2019

    גלית שלום,
    להערכתי, אם החתך הניתוחי החלים יפה ואין לך רגישות ניכרת בצוואר, אין מניעה מעיסוי לגב וכתפיים וכד׳

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חששות לגבי בלוטת הלימפה
    שירלי
    14/06/2019

    שלום רב.
    בעלי בן 31 יצא לו גולה בצוואר ליד האוזן כבר חודשיים ומשהו..
    הבדיקות דם תקינות יחסית חוץ מעליה ממש קטנה בכדוריות הדם הלבנות 13 שהנורמה 3-10 אני מצרפת את הסיטי שהוא עשה יש לנו ממה לחשוש?
    הרופאת משפחה הסבירה לנו שזה יכול להיות מחלה שהוא הצטרך הקרנות וכו.
    עשה ביופסיה שהשבוע בנוסף.

    תודה רבה.


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטת הלימפה חששות

    פרופ' אבירם נצר
    15/06/2019

    שירלי שלום,
    פשוט תמתינו בסבלנות לתוצאות הביופסיה והיא כנראה תרגיע אותכם.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בירור לגבי קשר בבלוטת התריס
    טיפ
    10/06/2019

    ד"ר שלום ,מצרפת תוצאות של אולטרסאונד אחרון :
    אונה ימ' מוגדלת באופן דיפוזי .רוב השטח נתפס ע"י ממצא סולידי כמעט איזואקוגני לפרנכימה ולא הומוגני עם פיזור רב של הסתיידויות זעירות ואזורי התנזלות מוגדר היטב ע"י גבול היפואקוגני טבעתי בגודל 3*3.5*4.3 אין עדות לאספקת דם מוגברת.

    בניקור לפני מס' שנים - אונה ימנית התקבל חומר דל קולויד ונראה שגשוג בולט של תאים פוליקולרים בקבוצות סולידיות וקבוצות רבות של מיקרופוליקולים.בגלל שגשוג בולט של תאים דרושה הוצאת הנגע כדי להבדיל בין תהליך היפרפלסטי לניאופלסטי.
    בדיקות דם תקינות .

    מה דעתך ? אין אבחנה חד משמעית .
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בירור לגבי קשר בבלוטת התריס

    פרופ' אבירם נצר
    11/06/2019

    לצערי, אין לי מספיק פרטים. האם הגוש השתנה בגודלו? על פני איזו תקופה?
    אני ממליץ שתתייעצי עם הרופא העוקב אחריך לגבי המשך בירור או מעקב

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שקד שלישי והופעת נחירות
    דודי
    10/06/2019

    היי פרופסור,
    אני סובל משקד שלישי.
    אשתי טוענת שאני נוחר ממש חזק.
    האם זה יכול להיות קשור לשקד השלישי?
    איך? מה הקשר?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שקד שלישי והופעת נחירות

    פרופ' אבירם נצר
    10/06/2019

    דודי שלום,
    הנחירות שאתה מתאר, אינן קשורות לחלוטין לשקד שלישי!!
    אני ממליץ שתיבדק ע"י אא"נ.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כאבי אוזניים חזקות מאד עזרה בבקשה
    אלונה
    07/06/2019

    פרופ' שלום וחג שמח, שלשום התעוררתי בבוקר עם כאבים באוזן. באותו בוקר משום מה ניקיתי את האוזניים עם קיסם. לא זכור לי אם הכנסתי עמוק או לא, אבל לדעתי כן חצי מהקיסם למרות שלא כאב לי שהכנסתי, אחרי כמה זמן עד עכשיו כאבי תופת בשני האוזניים שבא והולך. נעלם לפתע ואז מגיע כאב חד ודוקר ממש כאבים חזקים. מה הנזק שיכול להיגרם מקיסם? יעבור לבד או חייב לראות רופא דחוף? מה עושים במקרה כזה הסבל נוראי? תודה רבההה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כאבי אוזניים חזקות מאד עזרה בבקשה

    פרופ' אבירם נצר
    09/06/2019

    עליך להיבדק ע"י רופא בהקדם. כמו כן להיגמל מהמנהג המסוכן ביותר לחטט באוזניים.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת MRI בילד בן 3
    עדי
    06/06/2019

    שלום- בני בן 3 וובזמן שהוא פורץ בצחוק חזק או בכי חזק( בזמן מאמץ ) מתנפחת לו מעין בליטה גדולה בצוואר הקדמי קצת מעל שקע הצוואר( בערך באיזור בלוטת התריס)
    בא"ס לא נצפה דבר וכעת אאג בהתייעצות עם כירורג ראש צוואר הפנה אותנו לMRI בהרדמה מלאה עם בקשה לבצע ולסלבה כדי להדגים יותר טוב את הממצא חשד לליפנגיומה או טמוס מבית החזה
    1. האם אכן נדרש MRI לממצא שכזה? שהרי הייתי מעדיפה לחסוך בדיקות מיותרות ובטח בהרדמה מלאה בגילו
    2. האם יש איזושהי סכנה בביצוע ולסלבה? שזה הרי התערבות בנשימה( פגישה בחמצן למח או לריאה , חזה אויר וכדומה)

    תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת MRI בילד בן 3

    פרופ' אבירם נצר
    06/06/2019

    עדי שלום רב,
    בדיקת MRI בוודאי עדיפה ע"פ בדיקת CT אשר כרוכה בקרינה מייננת. אני לא משוכנע שבדיקת ה- MRI דחופה, ולהערכתי ניתן לדחות אותה לפחות תקופה מסויימת, אבל בגיל כזה, חייבים לבצע את הבדיקה בהרדמה כללית.
    אין שום סכנה בביצוע פעולת וולסלבה. כל אחד מאיתנו כולל בנך עושה את הפעולה מאות ואף אלפי פעמים ביממה, מבלי להרגיש בכך.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטות לימפה אחרי ניתוח
    Ani
    04/06/2019

    שלום פרופ
    כמה חודשים אחרי ניתוח דיסקציה צווארית שבו הוצאו בלוטות לימפה עכשיו אני מרגישה שם באיזור הניתוח כמו גולה קטנה. האם זה הגיוני ששוב יצמח גוש איפה שנותחתי? בחרדות מכל העניין לעבור את זה שוב. מה קורה ומוצאים עוד גוש קטן שנגוע? האם חייב שוב ניתוח??
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלוטות לימפה אחרי ניתוח

    פרופ' אבירם נצר
    04/06/2019

    אני שלום.
    אין ברשותי מספיק פרטים לענות על שאלתך. בכל מקרה כדאי שתתייעצי עם הרופא המטפל בך והוא יפנה אותך לביצוע הדמייה של הצוואר ובמידת הצורך לדיקור של הקשרית, במידה שקיימת.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קרצינומה של הנאזופרינקס- בירור
    חושש
    29/05/2019

    היי
    בן 62, לפני כחודש וחצי התגלה אצלי גידול מסוג קרצינומה של הנאזופארינקס כ-2.7 ס״מ. פט סיטי הראה שאכן מקומי (הוספתי תוצאות-אשמח להסבר לגבי ״היצרות ניכרת של הרוזן מולר). והmri הראה גם את הממצא בנאזופארינקס+״אין לשלול בלוטה קטנה משנית רטרופרנגיאלי סמוכה״- בעקבות כך הוחלט על טיפול בהקרנות למשך 7 שבועות + כימו פעם בשבוע.
    ושאלתי היא האם הזמן מהביופסיה עד הטיפולים זהו זמן ארוך מדי? לפני כחודש וחצי בוצעה הביופסיה, ולפני 3 שבועות התקבלו תוצאות הפט סיטי ואמאראיי.
    בעוד כשבועיים אתחיל בטיפולים, מה שאומר שיעברו חודשיים מאז הביופסיה
    האם קיים סיכוי להחמרה במחלה? האם קיים סיכוי להתפשטות? אני רוצה להאמין שזה שקבעו כך את הזמנים אז אין סיכון בזה אך עדיין אני מאוד חושש
    ולא מצליח לקבל תשובה חד משמעית על כך.
    אשמח לדעתך בעניין
    תודה רבה


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך בנושא הנאזופרינקס

    חושש
    29/05/2019

    שלום
    הוספתי צילום של תוצאת בדיקת הmri.
    שוב המון תודה.


    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאת הנאזופארינקס

    פרופ' אבירם נצר
    29/05/2019

    אני מבין בהחלט את דאגותיך. עליך להבין שכל התהליכים שאתה עובר, לוקחים זמן עד שמבצעים את כל בדיקות האיבחון החיוניות. מהרגעשהגיעו לאבחנה, לוקח זמן לתאם ולתכנן, בדיוק על המילימטרים את שדות הקרינה הרצויים וזה שוב דורש הכנה מדוקדקת.
    נכון שגורם הזמן הוא קריטי, אבל לא ניתן ל״עגל״ פינות ולפסוח על שלבים קריטיים. אני מעריך שצפוייה לכך תקופה לא פשוטה ואף קשה, אך אני משוכנע שהטיפול יתגבר על הגידול והוא יוכרע.
    בהצלחה!!!.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נאזופרינקס- שאלה נוספת

    חושש
    29/05/2019

    שלום
    קודם כל תודה רבה על המענה המהיר !
    אם כך, קיים סיכוי להחמרה? האם האונקולוגים בבית החולים יכולים לקחת סיכון בדבר כזה? כאשר שאלתי את אותה השאלה את האונקולוג הוא ענה בשלילה, שאין סיכון. (זה הרגיש לי כמו משהו שאני לא יכול להסתמך עליו לכן שאלתי כאן בשנית) האם באמת יכולים להתחייב לדבר כזה? לפי מה קובעים?
    לפי הבנתי את הגידול מצאו בשלב שהוא נחשב יחסית להתחלתי, שהגידול מוגדר היטב לנאזופארינקס ולא מעבר לו
    מניסיונך בתחום, תוך כמה זמן העניין עלול להחמיר? האם לפי הזמנים שרשמתי כאן זהו טווח זמן סביר לטיפול וסיכויים טובים שהמצב יישאר כפי שהוא?

    תודה רבה על זמנך ועל תשובותיך המפורטות פרופ׳ אבירם נצר.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נאזופרינקס- ממתין לתשובתך

    חושש
    31/05/2019

    אודה לתשובתך פרופ׳ בבקשה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נאזופארינקס

    פרופ' אבירם נצר
    31/05/2019

    אני בהחלט חושב שהטיפול בך, עומד בלוח זמנים סביר ביותר. אם הגידול ממוקם ללוע האף, ללא עדות להתפשטות מעבר ללוע האף, סיכויי ההחלמה המלאה מצויינים. אני בהחלט אופטימי שההקרנות יעזרו בצורה אופטימלית.
    בהצלחה!!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה רבה לך!!!

    תודה
    02/06/2019

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה
