מידע רפואי
פורומים
- פונדקאות
- תזונת ספורט
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- טנטרה, מיניות
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- אלימות במשפחה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- NLP דמיון מודרך
- שיקום לב
- תזונת תינוקות
- תרפיה באומנות
- פסיכולוגיה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום

053-4877781
053-4877781 ללא פרסום בפורום
- בדיקה רקטלית- התנגדותיוסי29/06/2022
הרופא שלי לא מצליח לבצע לי בדיקה רקטלית עקב התנגדות (כנראה פסיכולוגית)
האם יש דרך להתכונן לבדיקה? למשל כדור הרגעה שירפה את השרירים? משהו אחר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה הרקטלית חשובה מאוד
ד''ר יוסף שמואלי29/06/2022שלום יוסי
הבדיקה הרקטלית חשובה מאד ואין לוותר עליה. ניתן ליטול כדורים להרגעה ואם אין לך בעיה אנטומית, אין בעיה לעבור בדיקה זו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת בערמוניתניר11/06/2022
שלום דוקטור
האם דלקת בערמונית או זיהום משפיע על תפקוד מיני בעיות זיקפה וזיקפה חלשה כאב חזק באזור הרקטום לאחר שפיכה שמצריך כדור נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית
ד''ר יוסף שמואלי12/06/2022שלום ניר
דלקת בערמונית יכולה לגרום להפרעות אלה. כל האזור מודלק ומגורה ומפריע לתפקוד. טיפול אנויביוטי מתאים וממושך מסייע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאבים בבסיס הפין וצריבה בזמן שתן כבר הרבה זמןמיכאל18/05/2022
שלום
אני בן 22
זה התחיל לפני שנה וחצי הופיע לי נפיחות וכאבים בבסיס הפין למטה בצד השמאלי וצריבה בשתן לאחר אוננות ומאז אני מטופל אצל רופא אורולוג
בהתחלה כשהייתי אצל הרופא הוא עשה לי בדיקה גופנית מתיחה של הפין ואמר שהכל בסדר.
הוא נתן לי כל מיני תרופות נגד דלקת ואנטיביוטיקה שלא עזרו עשיתי צילומי אולטראסאונד דופלר שיצאו תקינות עשיתי כמה פעמים בדיקות שתן ובדיקה למחלות מין הכל יצא תקין.
אבל הנפיחות רק הולכת ונהיית גדולה יותר.
כשאני לוחץ קצת על האזור הנפוח הוא ממש רך.
לזקפה מלאה אני יכול להגיע והכאבים קצת נרגעים בזקפה מלאה למרות שעדיין אפשר להרגיש את הנפיחות.
הפין ישר בזקפה מלאה אך כשהפין רפוי יש לי כאבים יותר חזקים.
המצב ככה אצלי כבר יותר משנה וזה לא עובר הרופא שלח אותי לעשות שוב צילום אולטרסאונד דופלר.
אני פשוט מפחד שזה יגרום לי לבעיות בזקפה בעתיד אם אני לא אמצא לזה פתרון
אני לא יודע מה לעשות כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצתי לך כי תיבדק ע"י רופא עור ומין
ד''ר יוסף שמואלי22/05/2022נפיחות וכאבים בבסיס הפין
יתכן והאוננות גורמת לטראומה מקומית בבסיס הפין.
עצתי לך כי תיבדק גם עי רופא עור ומין , אם הוא מאבחן בעיה וטיפול בהתאם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי- קשר בין כאב בטן לשפיכה מוגברתיניב16/05/2022
תודה רבה על התשובה, אבקש הפניה לבדיקות.
אשמח לדעת האם יש קשר בין שפיכה מוגברת למערכת העיכול ?
מרגיש לי שבזמנים בהם אני גומר הרבה כואב לי בבטן, אני משלשל וכאבי אשכים ובעוד שבזמנים רגילים זה בסדר...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב באשכים ובבטן לאחר שפיכהיניב08/05/2022
שלום
כבר שנים רבות בהם לאחר שפיכה ( אוננות או משגל)
יש לי כאב בטן, בחילות ויציאות רכות למשך יום, יומיים
לרוב זה מלווה בכאב, אי נוחות בשק האשכים
אשמח לדעת מה יכול להוביל לזה, לאיזה רופא עליי לפנות וכו
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לשלול זיהום בדרכי הזרע
ד''ר יוסף שמואלי08/05/2022שלום יניב
ממליץ לשלול זיהום בדרכי הזרע; תרביות שתן תרבית זרע ובדיקת שתן ל std
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר בין שפיכה מוגברת למערכת העיכול
יניב09/05/2022תודה רבה על התשובה, אבקש הפניה לבדיקות.
אשמח לדעת האם יש קשר בין שפיכה מוגברת למערכת העיכול ?
מרגיש לי שבזמנים בהם אני גומר הרבה כואב ךי בבטן ובזמנים רגילים זה בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן אצור מעל לליטר האם מסוכןחיים09/04/2022
האם שלפוחית שתן עם מעל, או שווה לליטר אצור יכולה להיקרע? אם מדי פעם יוצא מעט שתן. הכליות ניזוקות? מתי יודעים לגשת לנקז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית שתן גדולה ועלולה לפגוע בתפקוד הכליות
ד''ר יוסף שמואלי16/04/2022שלום חיים . זו שארית גדולה מאד ועלולה לפגוע בתפקוד הכליות, עצירת שתן וצורך בקטטר, זיהומים, אבני שלפוחית ועוד מרעין בישין. צריך לטפל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטפל - הכוונה אנטיביוטיקה? לזמן ממושך
חיים17/04/2022לא רק נקז? כל כמה זמן בודקים אם אנטיביוטיקה משפיעה? כי יכול להיווצר הפסקה בין טיפול לטיפול. האם גם זה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטפל קודם כל והכי חשוב בניקוז
ד''ר יוסף שמואלי17/04/2022לטפל קודם כל והכי חשוב בניקוז טוב של השלפוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לזיהום פעיל, או לא פעילד09/04/2022
האם ניקוז מוריד את רמת החיידקים שנצטברו? כך שמן הסתם יירד מ-10,000, או 100,000? מה קורה אם זיהום לא פעיל? זה עדיין מצריך טיפול? או לפי תסמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוז עוזר למנוע קרקע מזון להתפתחות חיידקים
ד''ר יוסף שמואלי16/04/2022ניקוז עוזר למנוע קרקע מזון להתפתחות חיידקים אם שארית השתן גדולה. תתיעץ אם אורולוג לגבי זיהום פעיל או לא פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע שתן נעצר, מלבד ערמונית מוגדלת, שמטופלת בדואודרט קבועגדי15/04/2022
ייתכן שדלקת שלא מטופלת מזה זמן, כאב, שלא נלקחה אנטיביוטיקה, היא הסיבה? או שמא סינרגיה בין תרופות שכבר לא טובה כנראה לקשיש? סבל שנים מערמונית מוגדלת, והכדור השפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בהתרוקנות השתן
ד''ר יוסף שמואלי16/04/2022שלום גדי
אפשרות אחת היא כי הערמונית חוסמת מאד ודואודרט איננו מספיק . אפשרת אחרת , בעיה בשלפוחית שאיננה מתכווצת מספיק לרוקן את השתן. יש מקום לבירור נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לזיהום פעיל בשתן. האם E-coli שצמח מעל 100,000דוד16/03/2022
נחשב זיהום פעיל שיש לתת עליו אנטיביוטיקה, בהעדר תסמינים אחרים כמו חום, צריבה, שתן מועט. איך יודעים אם שתן עצור. כ"כ דואודרט אמור לא להשפיע בזיהום שגורם לאצירת שתן? עצירה מוחלטת של שתן תיתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום פעיל
ד''ר יוסף שמואלי22/03/2022שלום דוד
תיקון, זיהום פעיל מוגדר כ- 100000 ומעלה. מצריך טיפול אנטיביוטי ספציפי לחיידק שצמח
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלת שלפוחית שאינה מתרוקנת עד הסוףאיתן19/03/2022
האם השימוש צינתור קבוע או צינתור עצמי יומי (3 פעמים ביום) כפעילות לסיוע התרוקנות שלפוחית ניורוגנית 550 CC נחשבת לבעיית סוגרים מוכרת לצרכי סיעוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור
ד''ר יוסף שמואלי20/03/2022שלום איתן
לרוב, כן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטטר
ד''ר יוסף שמואלי20/03/2022שלום איתן
אם אתה נזקק לעזרה הקשורה לנושא ספציפית , אז כן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית שאינה מתרוקנת עד הסוףאיתן19/03/2022
האם אבחון שלפוחית ניורוגנית (בדיקת MRU) פרקינסון ברקע
נחשבת כסעיף אי שליטה בסוגרים ? לצורך מבחני סיעוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית
ד''ר יוסף שמואלי20/03/2022שלום לך
אם מדובר באיבוד שתן, אז כן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מספיק שיצמח חיידק בתרבית שתן עמ לתת אנטיביוטיקה רחבת טווחצחי07/03/2022
גם אם זה חיידק שיכול לשכון בגוף ורק צמח בתרבית? לקשישים אין תסמינים של צעירים. יכולים גם לא לעלות חום. או להתלונן. הם מבולבלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום פעיל מוגדר כלפחות 10000 חיידקים בתרבית שתן
ד''ר יוסף שמואלי08/03/2022שלום צחח
זיהום פעיל מוגדר כלפחות 10000 חיידקים בתרבית שתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה100000 חיידקים מוגדרים כזיהום פעיל
ד''ר יוסף שמואלי09/03/2022תיקון, 100000 חיידקים מוגדרים כזיהום פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנסת קטטר לצורך גמילהיוסי02/03/2022
ביום א' האחרון הכניסו לי קטטר למשך שבוע לצורך גמילה. א. יש דימום מאז. תקין? ב. השתן לא יוצא עצמאית. אני משתין רגיל רק לשקית. כך אמור להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטטר בהחלט יכול מעט לשפשף ולגרום לדימום
ד''ר יוסף שמואלי07/03/2022שלום יוסי
הקטטר בהחלט יכול מעט לשפדף ולגרום דימום. זו כל מטרת הכנסת הקטטר, לעבור חסימה בשופכה ולהוציא את השתן דרך הקטטר
מאחל לך גמילה במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומס נגיפי בשתן עצור. שתן זו מערכת סגורהמוטי14/02/2022
האם הגוף יגיב במדדי דלקת מוגברים? לפי מס' ימי השתן העצור? עלייה בWBC ובהתאם CRP, שקיעת דם? ככל שאצורים, המדדים עולים? או רק בזיהום שגורם לדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדדים אלה מצביעים על תגובת הגוף לזיהום
ד''ר יוסף שמואלי14/02/2022שלום מוטי
מדדים אלה מצביעים על תגובת הגוף לזיהום ולא לעצירת שתן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים בגמירה ובמה מדובראנונימוס18/01/2022
אני עברתי את גיל ה 50, לאחרונה כשאני עושה סקס או מאונן אני מרגיש כמו דקירה מהאשכים. אשמח לדעת על מה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים
ד''ר יוסף שמואלי19/01/2022עליך להיבדק עי אורולוג, כולל לשלול זיהום בדרכי הזרע והדמיית האשכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?