מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיים בגן בבוקר ואובדי עצותנעמי05/10/2021
שמח לעזרתכם
הבת שלי בת 2.5 בגן פרטי, בשנה שעברה היא היתה מגיעה בשמחה, אומרת בקושי לנו שלום חטוף והולכת לחברים שלה שהיו מחכים לשחק איתה .
השנה החברים הטובים שלה עזבו לגן אחר. הגננות של הקבוצה שלה עזבו, והבקרים שלה מתחילת שנה הפכו
למסכת בכיות נוראיות ובלתי נגמרות, היא לא רוצה שנלך מהגן נצמדת אלינו וכמעט כל היום לא נכנסת לקבוצה שלה.
הגננת הראשית נוטה להאשים שזה בגלל שאנו לא מביאים אותה מספיק מוקדם בבוקר - הקדמנו וזה לא עזר, שאנו לא משחררים וכדומה, אבל אני לא מרגישה שהצוות מנסה לעשות משהו יצירתי לפתור את הקושי. - ניסינו להישאר איתה קצת , לשחק איתה וכו' אך אין שום שינוי.
ניסינו גם שהסבתא תביא אותה ומיד תלך [אולי זה בגללנו...], אבל זה לא עזר, ואנו ממש אובדי עצות, בבוקר נותרים עם תחושה קשה כי יודעים שהילדה בוכה הרבה משעות היום, לא פעילה בפעילויות וגם מרגישים שהצוות לא מייחס לעניין חשיבות.
אודה לנסיונכם ולדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כול להיות שחלק נוסף לקושי ההסתגלותי של בתכם
Simona Pelleg06/10/2021שלום נעמי.
ליבי איתך על תיאור הקושי והתסכול שאתם חווים כהורים על בתכם שקשה לה בגן. ואני רוצה להסב את שתומת ליבכם לדבר בסיסי כאם כהורים, מה אתם מרגישים? מה תחושת הבטן שלכם על הסיטואציה שנוצרה. יחד עם זאת אני חושבת שכנה שיחות עם מנחה שתוכל לתת לכם נקודות למחשבה וראיה שאולי לא ראיתם עד כה.
ועוד
השנתיים האחרונות אנחנו חווים טלטלה בכל קנה מידה על כל אחד מאיתנו זה משפיע אחרת על אחת כמה וכמה על ילדינו ולכן יכול להיות שחלק נוסף לקושי ההסתגלותי של בתכם קשור גם לפן הזה. וצריך לפעול אחרת.
אשמח להתעדכן איך ומה קורה עם בתכם ואיתכם.
בברכה
סימונה פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)