מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה המלצה לטיפול ביתישירן23/07/2017
אני רוצה המלצה לטיפול פנים שאני יכולה לעשות בבית, איזה מסכות לקנות? את מכירה משהו טבעי? משהו לא רק לפנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים ביתי
לילך קפלן11/09/2017טיפול ממריץ לפנים
נקי היטב את עור פניך עם מים וסבון או חלב פנים.
מצרכים: קרם לחות, מגבת, קוביות קרח (מומלץ עם מיץ לימון).זמן: עד חצי שעה
מרחי על עור הפנים הנקי קרם לחות. מעל לקרם הלחות הניחי מגבת ספוגה במים חמים. השאירי את המגבת על הפנים למשך כרבע שעה, תשכבי על הגב עם רגליים מעט מורמות. לאחר הסרת המגבת, עסי לתוך עור פנייך את קוביות הקרח (ממש כמו עיסוי פנים). אפשר לעסות גם את אזור הצוואר. בסיום העיסוי, נגבי היטב את עור פניך.
בתנועת טפיחות קלות, מירחי קרם עיניים, מסביב לעיניים וקרם לחות על עור הפנים והצוואר. זה הזמן להתחיל באיפור.
בנוסף, ממליצה לך, אחת לשבוע לעשות מסכת בננה:
הפרי הבריא הזה יכול לשמש לא רק לאכילה, אלא כרכיב עיקרי במסכת פנים נעימה. מעכו בננה אחת עם כפית מיץ תפוזים וכפית יוגורט טבעי, והשהו את התערובת במשך 20-15 דקות.
הוויטמין A שבמסכה עוזר להעלים נקודות שחורות ופגמים קטנים בעור, הוויטמין B מונע הזדקנות של העור והאשלגן מוסיף לחות לעור. ויטמין E, אשר נמצא גם הוא במסכה, נלחם ברדיקלים החופשיים ומעלה את עמידות העור לקרינה אולטרה-סגולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול ביתי
לילך קפלן14/09/2017טיפול ממריץ לפנים
נקי היטב את עור פניך עם מים וסבון או חלב פנים.
מצרכים: קרם לחות, מגבת, קוביות קרח (מומלץ עם מיץ לימון).זמן: עד חצי שעה
מרחי על עור הפנים הנקי קרם לחות. מעל לקרם הלחות הניחי מגבת ספוגה במים חמים. השאירי את המגבת על הפנים למשך כרבע שעה, תשכבי על הגב עם רגליים מעט מורמות. לאחר הסרת המגבת, עסי לתוך עור פנייך את קוביות הקרח (ממש כמו עיסוי פנים). אפשר לעסות גם את אזור הצוואר. בסיום העיסוי, נגבי היטב את עור פניך.
בתנועת טפיחות קלות, מירחי קרם עיניים, מסביב לעיניים וקרם לחות על עור הפנים והצוואר.
בנוסף, אחת לשבוע תוכלי להתפנק במסכת בננה:
הפרי הבריא הזה יכול לשמש לא רק לאכילה, אלא כרכיב עיקרי במסכת פנים נעימה. מעכו בננה אחת עם כפית מיץ תפוזים וכפית יוגורט טבעי, והשהו את התערובת במשך 20-15 דקות.
הוויטמין A שבמסכה עוזר להעלים נקודות שחורות ופגמים קטנים בעור, הוויטמין B מונע הזדקנות של העור והאשלגן מוסיף לחות לעור. ויטמין E, אשר נמצא גם הוא במסכה, נלחם ברדיקלים החופשיים ומעלה את עמידות העור לקרינה אולטרה-סגולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על שיטה להבהרת צלקותאילנית20/07/2017
יש לי צלקת בפנים אחרי כוויה, אמרו לי להשתמש בחומצה אזלאית אבל הייתי רוצה לשמוע דעת מומחה והסבר על החומצה. תודה מראש,
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה בעזרת חומצה אזלאית
לילך קפלן17/09/2017ישנם מספר חומרי הבהרה יעילים, היכולים לסייע בהעלמת כתמי היפר-פיגמנטציה, בניהם חומצה אזלאית:
חומצה שמקורה מחיטה, שיפון או שעורה. חומצה אזלאית פועלת באמצעות עיכוב פעילות האנזים טירוזינאז. במחקר שנעשה אצל אנשים שסבלו מהיפר-פיגמנטציה פוסט-אינפלמטורית ומלזמה, נמצא שחומצה אזלאית בריכוז של 20% יעילה יותר מהידרוקינון בריכוז 2% ולמעשה פעילה לפחות כמו הידרוקינון בריכוז 4%. בנוסף, חשוב לציין שלחומצה אזלאית יש יתרון על פני הידרוקינון בכך שהיא בטוחה לשימוש במשך תקופות ההיריון וההנקה בניגוד להידרוקינון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרוצה מטיפול מיקרובליידינגשירה08/07/2017
היי
עשיתי לפני 7 חודשים מיקרובליידינג אצל בחורה מאוד מפורסמת
אני כבר חצי שנה בלי מצב-רוח
זה נראה זוועה!!!! בצבע כחול מחריד
יש שערות שנעלמו ויש כאלה שלא
רציתי לדעת תוך כמה זמן זה נמחק לגמריי אם בכלל?
אחרי הטיפול זה היה שחור לגמריי, עכשיו זה כחלחל אפרפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרובליידינג
אורית בן יהודה10/07/2017צר לי לשמוע יקירה , לא ניתן לדעת ...
תלוי עד כמה עמוק המטפלת חדרה עם המחט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של קרם אנטי אייג'ינגפזית22/06/2017
הקרמים האלה באמת עוזרים? כי אני לא מרגישה את ההשפעה שלהם. יש דרך יעילה יותר או קרם שבטוח עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של קרם
אורית בן יהודה23/06/2017שלום.
לא יכולה לענות לך על השאלה איני יודעת במה את משתמשת ומה סוג עורך.
תכשירי אנטי אנטיג'יניג מאוד עוזרים כאשר מתאימים אותם לסוג העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כולל תהליך פוטורג'וביניישןמוריה20/06/2017
כמה דבר כזה עולה וכמה זמן נמשך הטיפול? עושים את זה אצל קוסמטיקאית או אצל רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך פוטורג'ובינשין
אורית בן יהודה23/06/2017שלום.
ניתן לעבור טיפול הן אצל קוסמטיקאית והן אצל רופא. התהליך מיועד לעודד את העור לתקן ויצר סיבי קולגן חדשים.
המחירים שונים באזורים שונים בארץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לא נספגים18/06/2017
הייתי אצל קוסמטיקאית שהתאימה לי מסכת לחות כי העור שלי יבש. אני שמה את המסכה פעם בשבוע אבל זה עושה את העור שלי שומני והמסכה לא ממש נספגת. למה זה קורה אם העור שלי יבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לא נספג
אורית בן יהודה23/06/2017לפי תאורך הותאמה ל מסיכה /קרם במרקם שומני ולא לחותי - מסיכה לחותית אמורה להיספג ולהותיר את העור נעים,
חשוב להבדיל בין עור יבש ועור חסר לחות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור צוואר מתחיל להתדלדלאוריאן13/06/2017
אני חוששת שהעור בצוואר מתחיל להתדלדל, מה אפשר לעשות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הצוואר התחיל להדלדל
אורית בן יהודה13/06/2017ישנם טכנולוגיות מתקדמות שיכולות לעקב את הזדקנות העור
Hifu - טכנולוגיית אולטרא סאונד ממוקד
EndYmed intensif טכנולוגיית גלי רדיו
את מוזמנת לקרוא בהרחבה על שיטות טיפול אלו ברחבי הרשת
כמובן יש צורך בייעוץ אישי לשם התאמת הטיפול האידאלי עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם חדש
מיכל גולן14/06/2017יצא קרם חדש פרוספי.
ניתן להשיג אצל הקובמטמקאיות..
מעולה (כמובן שתלוי הגיל ובמצב העור)
מיכל גולן - ראשלצ
קוסמטיקה פרא אפואית ואיפוא קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג חדש של חצ'קוניםאינה11/06/2017
מאז שאני קטנה יש לי סוג חצ'קונים די קבוע שאני יודעת איך להתמודד איתו. בזמן האחרון התחילו לצאת לי חצ'קונים מסוג חדש, נפוחים ומלאים בנוזל (ולא בלבן) והם מאוד כואבים. ממה הם נגרמים ואיך אפשר לטפל בהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג חדש של חצ'קונים
אורית בן יהודה12/06/2017מדובר ככל הנראה בציסטות הטיפול המומלץ הוא פוטותרפיה לאקנה ללא מגע יד.
כמובן שצריך לאבחן והפורום הוא רק להמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים לעור עדיןגליה08/06/2017
אני מאוד בהירה והעור שלי דק, עשיתי בעבר טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית וזה לא עשה לי טוב, אבל מצד שני אני רוצה לנקות את הפנים לפני הקיץ. איזה סוג טיפול יהיה לי טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים לעור עדין
אורית בן יהודה23/06/2017שלום,
ישנם הרבה טיפולים לעור עדין המותאמים בזמן הטיפול ע"י הקוסמטיקאית לפי מצב העור בזמן הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות נגד צלוליטיס?סימון04/06/2017
בזמן האחרון אני רואה שהירכיים שלי מתמלאים בצלוליטיס. יש משהו שאני יכולה לעשות נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליטיס
אורית בן יהודה12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מאקנה בגיל מאוחראור31/05/2017
היי
בת 28 , סובלת מאקנה הורמונאלי לאחר ארבעה חודש מסיום השימוש בגלולות....בעבר שום דבר לא עזר לי חוץ מגלוחות.
האם יש טיפול מומלץ או כל דבר אחר שעלול לעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בגיל מאוחר
אורית בן יהודה01/06/2017שלום.
תופעה ידועה ועל יאוש הטיפולים כיום מתקדמים ונותנים תוצאות . ממליצה על
שילוב של פוטותרפיה לאקנה וחומרים המקלים על האקנה ההורמונלי כגון קרם חומצה אזלאית ועוד
כמובן לאחר אבחון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בגיל מאוחר - טיפול פוטותרפי בשיטת IPL ן-RF
איריס לוי מומחית לאקנה בטכנולוגיית IPL04/06/2017שלום רב ,
מתברר שאקנה בגיל מבוגר יותר שכיחה ממה שחשבנו. נוטה להופיע כאקנה קשה ועיקשת יותר עם נגעים עמוקים וכואבים יותר.
אופיינית לכ-80% מאוכלוסיית המתבגרים, ומהווה מטרד ומקור לסבל פיסי ורגשי כאחד מבוכה רבה וחוסר בטחון ויכולה להמשיך ולהתפרץ עד אחרי גיל 45.
ולשאלתך, ובהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר,
לעיתים קרובות בחירה לא נכונה של מוצרי קוסמטיקה מהמדף ו/או שימוש לא נכון בתכשירים עלולים לגרום לבעיות שונות בעור, בהן אקנה קוסמטיקה, מושג רפואי ותיק, המתאר הופעת פצעונים על הפנים אשר נראים כפצעי אקנה לכל דבר פרט להבדל אחד- הגורם להופעתם. בעוד שפצעי בגרות נגרמים מנטייה גנטית, עלייה בהפרשת שומן בעור, או זיהום חיידקי משני, הרי ש"אקנה קוסמטית" נגרמת ישירות כתוצאה משימוש לא נכון ומופרז בתכשירי טיפוח!
בטיפול היום יומי, קשה לעמוד בפני הפיתוי לסבן ולקרצף את האזורים הנגועים, אולם מוצרי קוסמטיקה מכילים הרבה פעמים מולקולות פעילות-שטח (דטרגנטים קשים),וחלקיקי קרצוף רבים, וגם אלכוהול, מנטול, מנטה, קמפור (מור) ואקליפטוס, לימון או שמני אשכולית. כל אלה הנם מאד מגרים והגירוי יכול לפגוע ביכולת העור להתרפא או להילחם בחיידקים.
הגירוי מעודד ייצור שומן, מעודד אדמומיות. מגביר נפיחות מייבש את העור ועלול אף להוסיף גם פצעונים דמויי תפרחת . תכשירי טיפוח עם מרכיבים מגרים ומקרצפים עם גרגרים (שמכילים גם שעוות), הם פוטנציאל לפגיעה בעור ולהחמרת מצב האקנה.
הדרך הטובה ביותר כיום למנוע את התפרצות אקנה, הפצעים הפצעונים, עור מחוספס ומגורה, פרונקלים,ציסטות וכתמים בגיל מבוגר הוא באמצעות טיפול חדשני בטכנולוגיית IPL - קרן אור ואנרגיית גלי רדיו RF
טיפול המומלץ ע"י רופאים ומתבסס על טיפול מערכתי יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן.
הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים הנלווים לעור אקנתי, טיפול המונע את הצורך בשימוש בתרופות (רואקוטן ואנטיביוטיקה - מינוציקלין), ללא תופעות לוואי ללא בדיקות דם וללא פגיעה בכבד...!
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה וזה עובד, על כך יעידו מעל 120 המלצות באתר.
הטיפול באור נגד אקנה ידוע כ 25 שנים. נמצא כי שיעור ההצלחה של טיפול זה גבוה מכיוון שהטיפול יעיל בהריסת החיידקים P.acne הגורמים העיקריים לאקנה בגיל מבגר.
וכמומחית לטיפול אקנה/פצעי בגרות בבני נוער ובמבוגרים, חשוב לי לציין שהטיפול המשלים לטיפול בטכנולוגיית IPL נעשה בשילוב תוספי תזונה ייחודיים המהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים העובדים על הסימפטום ותכשירים היפואלרגניים, ופרא-רפואיים המותאמים אישית כטיפול מערכתי, פנימי וחיצוני הנותן מענה מושלם וארוך טווח גם לאקנה בגיל מבוגר.
הנך מוזמנת לגלוש הן באתר הבית שלי והן בסרטון וידאו ברצ"ב ולהתרשם שאכן יש פתרון איכותי אפקטיבי ולאורך זמן גם לאקנה בגיל מבוגר - ללא תרופות - ללא פגיעה בכבד - וללא תופעות לוואי.
לשאלות נוספות הנך מוזמנת ליצור עמי קשר ישירות ל-0558833337.
המשך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במפשעה בהריוןנועה28/05/2017
בדרך כלל אני משתמשת בקרם של ויט בשביל להסיר שיער במפשעה. בגלל שזה חומר כימי אני חוששת להסיר איתו שיער עכשיו כשאני בהריון. האם החשש מוצדק? האם יש דרך עדיפה יותר להסיר שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בהריון
אורית בן יהודה01/06/2017מצרפת לך מס טלפון של המכון הטטרולוגי-02-5082825 הם אוספים מידע בנשים הרות כבר שנים רבות ויתנו לך תשובה לגבי סיכונים בכל טיפול תרופתי משחתי טיפולי לייזר ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי עור נוטה לצלקותסיוון23/05/2017
העור שלי כנראה עדין ממש והוא נוטה לצלקות. יש איזה קרם או משחה שאני יכולה למרוח על פצעים כדי שלא יהיו לי אחר כך צלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור נוטה לסימנים/צלקות
אורית בן יהודה01/06/2017צריך לראותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עור פנים כבר כמה שניםתמר17/05/2017
שלום שמי תמר
יש לי בעיה בעור, מירקם העור משתנה וגם חטטים שנוצרים זה התחיל לפני שנתיים, טיפלתי עם משחות שנתנו לי מרופאת עור אך שום דבר לא עזר, ואני ממש חושדת שזה לא נרפא.
ממש צריכה עזרה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור
אורית בן יהודה01/06/2017שלום תמר.
אני רואה עור אדמומי עם פצעונים יתכן ומדובר ברוזצה אך התמונה אינה מספיקת כדי לתת אבחון ויעוץ מקצועי.
יש צורך באבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתאים קרם פנים?עינת14/05/2017
יש לי עור מעורב והייתי אצל קוסמטיקאית שהביאה לי קרם פנים שאמור להיות טוב, אבל אני מרגישה שהקרם לא ממש נספג בעור והוא רק הופך לשמוני יותר, שלא נדבר על האזור שבין כה שומני. איך אני יכולה לדעת אם הקרם הזה בכלל טוב לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות
מיכל גולן16/05/2017אם הקרם אינו נספג בעור ונשארת לך מעטפת שומנית על העור כעבור 10 ד' מהמריחה, כנראה שהקרם אינו תואם לך..
מציעה לפנות לקוסמטיקאית להחליף אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)