מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסיר איפור וסבון פניםמאיה09/05/2017
שלום,
רציתי לדעת אם אחרי שאני משתמשת במסיר איפור (עבור כל הפנים) בערב צריך כמו כן לשטוף את הפנים עם סבון פנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיר איפור
אורית בן יהודה09/05/2017שלום,
אם העור לא יבש מומלץ לשטוף לאחר מסיר האיפור בסבון נטרלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת אקנהמיצין פלוס לעור הפניםליאת08/05/2017
קניתי היום אקנהמיצין פלוס בתמיסה על הבקבוק יש ספוגית ואי אפשר לפתוח את הבקבוק איך משתמשים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשו לפראם בו קניתם את התכשיר
אורית בן יהודה09/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמט עמוק בין הגבותאירנה07/05/2017
יש לי קמט עמוק בין הגבות, הבנתי שהטיפול בזה הוא בעזרת בוטוקוס. יש אולי אפשרות אחרת שתחזיק מעמד יותר זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט עמוק
אורית בן יהודה08/05/2017לקמטי הבעה עמוקים רק בוטוקס וחומרי מילוי יעשו את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער מהפנים באזור הפאותקרן03/05/2017
אני רוצה להוריד שיער מהפנים, באזור הפאות ומתחת לסנטר. אני יכולה לעשות לייזר או אינפרא אדום או רק אפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בפנים
אורית בן יהודה08/05/2017שלום
אזור הפאות ניתן לטיפול ע"י קרן אור, סנטר לעומת זאת הוא אזור הורמונלי ומומלץ לבצע בו טיפולי אפילציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת השערה -מחיקה תעזור?נעמה30/04/2017
היי
עברתי בשבוע שעבר מיקרובליידינג ואני לא מרוצה. התייעצתי עם קוסמטיקאיות ולכל אחת תשובה אחרת. האחת אמרה לי להגיע מיד לפני שיגליד, השנייה אמרה לי לחכות חודש ואחת אמרה חצי שנה...
מתי מומלץ לעשות מחיקה? והאם זה באמת מוחק את השיטה? הגבות שלי עבות מלכתחילה והייתה טעות לגעת בהן אבל רציתי שיהיו סימטריות. לעצתכן אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיקת איפור קבוע
אורית בן יהודה08/05/2017שלום .
חובה להמתין לפחות חודש חודשיים.
היום ניתן להסיר איפור קבוע ע."י לייזר להסרת קעקועים
מחיקה לא נראית טבעית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לקרם פנים לקראת הקיץאלינור27/04/2017
אני בהירה מאוד ובקיץ אני אמורה למרוח קרם הגנה כדי לא להישרף. אבל מצד שני אני רוצה לשים גם קרם פנים ומן הסתם אני לא יכולה לשים את שניהם. יש לך המלצה על קרם פנים שמגן על העור מהשמש אבל שגם לא יהיה כבד מדי וימרח בגלל החום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
אורית בן יהודה08/05/2017ממליצה על קרם ההגנה של חברת ביופור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגלי רדיו לפניםאבי25/04/2017
היי שלום רב אני מתעניין בטיפול גלי רדיו לעור הפנים במכשיר האנדימד 3deep לצלקות קטנות שנותרו לי לאחר אקנה בעבר ורציתי לשאול בבקשה ולקבל קצת מידע לגבי בטיחות המכשיר מה שהכי חשוב לי האם קיים במכשיר מפסק כלשהו במקרה נגיד של טעות אנוש וחימום עור הפנים יתר על המידה קראתי שעור הפנים שלנו לא בנוי להתמודד בחימום של למעלה מ42 מעלות העניין הזה מפחיד אותי מאוד שלא עלולות להיווצר חלילה צלקות חדשות או משהו כזה האם קיים סיכוי שכזה ? אשמח לתשובות תודה רבה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדימד 3deep טיפול בגלי רדיו
אורית בן יהודה25/04/2017היי,
לא קיים מפסק אבל יש מד טמפרטורה , מעבר לכך ידית הפרקשנל
המיועדת לצלקותמפיקה פולסים יחידנים לא כמו ידית המיצוק עליה דיברת ידית זו יוצרת תעלות בתוך העור הגורמות לעור ליצר קולגן חדש ולמלא הצטלקויות שקועות . הטיפול מאוד בטוח בידיים מקצועיות כמובן .
רק לידיעה טכנולוגיה ישראלית זו משווקת לכל העולם בהצלחה גדולה . לרופאים וקוסמטיקאיות כאחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלי רדיו לפנים
אבי25/04/2017היי אורית שלום ותודה על התשובות אני רק רוצה לדעת שהבנתי נכון מה זאת אומרת פולסים יחידנים האם ידית הפרקשנל עובדת בצורה שונה מידית המיצוק ואם כן במה זה מתבטא האם התכוונת שאופן הפעולה של ידית הפרקשנל יוצרת טיפול בטוח יותר ופחות סיכוי לחימום יתר של העור מידית המיצוק? האם המטפל שולט לחלוטין במד הטמפרטורה ומה יכול לקרות למשל אם המטפל נגיד טעה או התבלבל ועשה בטעות יותר מעברים ממה שהוא אמור לעשות וחימם יתר על המידה את העור האם זה יכול לפגוע או ליצור הצטלקויות חדשות בעור? סליחה על החפירה אני פשוט מתעניין בטיפול אך מאוד חושש אשמח לתשובות תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פרשקנאלי
אורית בן יהודה08/05/2017שלום יובל.
שתי הידיות שונות לגמרי .
מטפלים מנוסים יודעים כיצד לתפעל מכשור מקצועי ועליך לבחור מטפל אמין עליך .
מעבר לכך איני יכולה לפרט על גבי הפורום
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה בלי פרבנים בגלל רגישותמרי20/04/2017
שלום רב!
איזה חברות קוסמטיקה קיימת ובכלל איפה ניתן לרכוש מסקרות וצלליות בלי פרבנים קיימת אלרגיה מאוד חזקה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה ללא פרבנים
אורית בן יהודה25/04/2017אני מציעה שפני שאלה זו לפורום איפר שם אני מאמינה יתנו לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על מוצרי קוסמטיקהשני20/04/2017
אשמח בבקשה לקבל המלצה על בסיס
ל מייק-אפ טוב
ומייק-אפ +מקדם הגנה מעל 30 spe איכותי
יש לי עוד רגיל שנוטה לפיגמנטציה ופצעונים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לפורום איפור
אורית בן יהודה25/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות אחרי שעווהעידית20/04/2017
יש דרך למנוע את הנקודות האדומות שיש על הרגליים והידיים אחרי שעווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות לאחר שעוה
אורית בן יהודה20/04/2017היי,
עם עורך רגש מאוד זו תגבה נורמלית שחולפת באם מתפתחים פצעונים קטנטנים -זוהי דלקת זקיק השערה במקרה זה ממולץ לרכוש ספירט סליציל 2 %בכל בית מרקחת ולחטא בו את האזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע באיזור שעשו בו הסרהיולי18/04/2017
ראיתי פה שאסור לעשות לייזר על איזור שיש בו קעקוע. אבל אפשר לעשות קעקוע אחרי שאסיים את הטיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע
אורית בן יהודה20/04/2017בהחלט.
סיים את הטיפול ואז חופשי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך שיטת השערה בגבותרותם14/04/2017
שיטת השערה
שלום
עשיתי לפני חודש שיטת השערה בגבות. אני מרוצה אבל....יש לי שאלה טכנית....הבנתי שזה מחזיק בין 8 חודשים לשנה אפילו שנתיים. אבל בואו נהיה אמיתיים אני מניחה שבטווח של שנה זה דוהה. ואז מה?? מן הסתם שיער גדל ואני לא בטוחה שארצה לעשות שוב . השאלה מה קורה אחרי שנה הצבע נמחק?? אם לא מחדשים זה לא סוף העולם?? אשמח לתשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת השערה בגבות
רותם19/04/2017למה לא עונים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ירוק האם אפקטיבי?רוזי13/04/2017
שלום,
רציתי לדעת העם פילינג ירוק הוא אינו כימי. האם הוא אפקטיבי למרות שפחות חזק מפילינג כימי. שמעתי שיש כזה דבר. אני בת 50 העור דק ויש לי קצת קומפרוז - נימי דם. האם זה לא מזיק ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג צמחי
אורית בן יהודה20/04/2017שלום.
במקרה של נימי דם דם בולטים (קופרוז) כל מקרה לגופו מאחר שפילינג ירוק הצמחי יש לשפשפו כדי להסיג השלה של ההעור ושפשופ פחות מומלץ במקרים של קופרוז , כפי שכתבתי כל מקרה לגופו הקוסמטיקאית במטפלת אמורה להתאים לך את הטיפול הכי נכון עבורך.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח לפני הסרה בשעווהד10/04/2017
היי רציתי לדעת , יש לי תור אצל קוסמטיקאית מחר וגילחתי יומיים לפני האם השעווה תעבוד ? אני חדשה בזה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשעיוה צריך שיער ארוך
מיכל גולן14/04/2017אין לגלח לפני שעעוה. שעווה צריכה אורך של שיער על מנת שיהיה ניתן לתלוש אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם סטיק לכיסוי שיער לבןאדומה31/03/2017
נתקלתי מעין אודם סטיק כזה שמכסה שיער לבן עד חפיפת השיער.פתרון טוב בשבילי.הבעיה שיש בו טיטניום דיאוקסיד ועוד כול מיני שנראים חומרים מזיקים...
קניתי אותו מהסופר פארם.האם אתם מכירים מוצר כזה בלי החומרים המזיקים?
ועוד שאלה קטנה ,אני משתמשת הרבה במגבוני חיטוי של ניקול.ואין לי כוח לשים כול פעם כפפות...האם זה מזיק?האם זה יכול לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם סטיק
אורית בן יהודה02/04/2017שלום,
זה אינו התחום שלי מציעה לך להתעניין במספרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)