מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטיפת פנים לשומן עודףלירן28/10/2018
המלצה לשטיפת פנים לשומן עודף, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לעור שמן
אורית בן יהודה03/11/2018היי לירו
מאוד ממליצה על הסבון של ביופור הוא תורם לאיזון עור שמן ללא יבוש יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים חורף קיץכרמל25/10/2018
יש צורך להחליף קרם פנים לפני העונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם פנים
אורית בן יהודה03/11/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אדומות אחרי פטרייהשלי23/10/2018
איך נפטרים מצלקות אדומות שנשארו אחרי פטרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות לאחר פטריה
אורית בן יהודה03/11/2018צריך לראות אותך כדי לייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מומלץ לחמצון שערותרחל18/10/2018
איזה חומר מומלץ לחמצון של שערות בידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר מומלץ
אורית בן יהודה13/11/2018ג'ולן בפרמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר מומלץ לקרטוזיס פילאריסשרה10/10/2018
איזה תכשיר מומלץ לטיפול בקרטוזיס פילאריס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר מומלץ לקרטוזיס סולריס
אורית בן יהודה13/11/2018היי,
כל תכשיר היוצר המסה עדינה של העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן טיפול של פוטורג'ובינשייןנופר30/08/2018
כמה זמן נמשך טיפול פוטורג'ובינשיין? זה טיפול אחד או סדרת טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטורג'ובינשיין
אורית בן יהודה13/11/2018היי,
שאלה כללית מידי
יש כל מיני מכשירים ושיטות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בפטריות שמשנטלי08/07/2018
איך מטפלים בפטריות שמש? אם אני שמה על זה מייקאפ זה משפיע על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות שמש
אורית בן יהודה08/07/2018היי נטלי,
הטיפול הוא רפואי פני לדרמטולוג - רופא עור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים בחודשי הקיץשירה05/07/2018
האם לא מסוכן לעשות טיפול פנים בקיץ עם החשיפה לשמש והכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים בקייץ
אורית בן יהודה08/07/2018שלום שירה.
טיפולים סטנדרטיים ניקוי קומונים פיליג קל מסיכות לא יגלו אות בחשיפה לשמש.
במטופלים שחשופים זמן ממשך לשמש לא רצוי טיפולים עמוקים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורים קשים מסביב לשפתייםנעם03/07/2018
יש לי שחורים קשים מסביב לשפתיים, הוצאה שלהם הם סבל. יש משהו לפתוח נקבוביות או למנוע את ההיווצרות שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים
אורית בן יהודה08/07/2018נעם היי,
גש לקוסמטיקאית מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה בפנים לאחר שימוש בתכשיר קוסמטיטלי30/06/2018
שמתי על הפנים חומצה היאלורונית וישר אחרי שמתי ויטמין סי ופתאום התחלתי להרגיש שהפנים שלי בוערות, ובייחוד באיזור הלחיים נהיה לי אדמומיות חזקה.
ישר הלכתי לשטוף את הפנים וראיתי שנהיה לי סוג של כוויה. לאחר כמה שעות האדמומיות נעלמה אך העור באיזור הלחיים( באיזור שיותר קרוב לצידי האף) נהיה יבש מאוד וגם נראה שהנקבוביות נראות גדולות יותר, מה שלא היה לי בעבר.
איך אני צריכה לטפל בזה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה בפנים
אורית בן יהודה08/07/2018כל קרם מרגיע למס ימים יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה ומייק אפדנה23/06/2018
שלום,
בבוקר אני מתאפרת קליל. ועל הפנים שמה מייק קליל אם עם ספוגית עגולה. אני מאוד רוצה לשים קרם הגנה לפני שיוצאת מהבית כי יש לי בעיה של פיגמנטציה, אבל לא יודעת איך לשלב את שניהם. ( כבר שנים משתמשת בקרם הגנה מעולה עם מריחה טובה של קליניק). כבר ניסיתי פעם אחת לשים קרם הגנה ועל זה את המייק אפ ואני מרגישה כאילו אני בעצם מורידה את הקרם בזמן שאני שמה את המייקטפ עם הספוגית. מה נכון לעשות? דבר שני, מעניין אותי מה נשים אחרות עושות כאשר הן רוצות לחדש את קרם ההגנה. הלוא אנחנו יוצאות מאופרות מהבית. אחרי שלוש שעות לשים קרם הגנה ולהרוס את האיפור? ממש נראה לי בעייתי הנושא הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה ומייק אף
אורית בן יהודה08/07/2018שלום דנה,
בשביל זה המציאו אות מברשות ההגנה הפיזקליות - SPF 30
נין לפדר מעל מייק אף מס פעמים ביו מבלי לפגוע באיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך למנוע התפתחות של צלקתליאור10/06/2018
קיבלתי כוויה, ישר שמתי קרמים ואלוורה, יש דרך למנוע היווצרות של צלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
לילך קפלן10/06/2018לצערי הרב, אין אפשרות למנוע היווצרות של לקת. ניתן לטפל בצלקת עצמה ברצועות סיליקון וידיות לייזר שונות להפחתת האדמומיות וגובה הצלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ipl טוב גם לאקנה הורמונלימיכל03/06/2018
האם השיטה עיילה גם לטיפול באקנה הורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
לילך קפלן10/06/2018ישנו טיפול לייזר ג'נסיס שמאוד יעיל לאקנה. הוא מטפל גם בפצעים וגם בצלקות. את מוזמנת להגיע אלינו לפגישת אבחון ויעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים עושה חצ'קוניםדנה03/06/2018
אני לא מצליחה למצוא קרם פנים שמתאים לי, אלה שכן נספים עושים לי חצ'קונים, אחרים לא נספגים בכלל והעור שומני ונוטף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
לילך קפלן10/06/2018על מנת להתאים לך קרם פנים יש לאבחן את סוג העור שלך. על פי רוב קרם המבוסס על מים ולא על שומן מתאים לעור כמו שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לנקודות שחורות ברגלייםטל28/05/2018
היי,
אני עושה לייזר ברגליים ויש לי אזור ברגל התחתונה שיש נקודות שחורות כאלה וזה מפריע לי .
איך אוכל לפתור את הבעיה הזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
לילך קפלן31/05/2018נקודות שחורות ממה? שערות כלואות? לא ברור לי על מה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)