מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירות מומלצת למסיכת חמר ירוקרעות11/01/2018
מה התדירות המומלצת שיש לשים מסיכת חמר ירוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
לילך קפלן11/01/2018מסיכת חימר בדרך כלל מייבשת את העור. תלוי מאוד מה סוג העור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במכשיר עם זרועת ipl + rfדנית09/01/2018
שלום רב,
האם הטיפולים במכשיר אשר בנושא ידיות fr ו- ipl , מספיק בטוחים לשימוש ולא עשוי להגרם נזק בלתי הפיך?
האם רופא משפחה במרפאת אסטטיקה של הכללית מוסמך לבצע טיפול כזה? כלומר חובה רופא עור או אפשרי גם רופאת משפחה?
אחרי טיפול אחד האם העור אדום או שיש תופעה אחרת על העור המשאירה חוסר נעימות למראה עינים?
אם כן תוך כמה זמן עובר?
האם לאחר יום אפשר למרוח קונסילר על מקומות שיש אודם או צלקות או אסור להשתמש בקוניסלר יממה אחרי?
אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
לילך קפלן11/01/2018בדרך כלל אלו טיפולים בטוחים. ישנו מייק אפ מיוחד בשם אוקסיגנסיס נושם, שניתן למרוח על הפנים לאחר הטיפולים עם המכשור. רופא עור/משפחה/יכולים לבצע את הטיפולים הללו ובתנאי שהוסמכו וקיבלו הדרכה מתאימה לעבוד על המכשיר. ישנם כל כך הרבה מכשירים בשוק, קשה לי לומר לך, איזה סימנים משאיר כל מכשיר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להסיר איפור קבועיערית08/01/2018
הלכתי למשהי לא מקצועית לאיפור קבוע וקיבלתי שתי גבות שונות אחת עגולה והשניה אנפית ...
היא הייתה אמורה לעשות זאת בשיטת השערה וזה נראה כמו הצללה ..
זה היה לפני שנה וחצי בערך.. אני מאוד פוחדת על הפנים שלי ולא מוכנה ללכת מבלי לברר הייטב מי מקצוען בתחום?
והאם יש דרך להסיר את זה?
זה ממש עקום..😢
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יערית
לילך קפלן11/01/2018יש 2 אפשרויות להסיר קעקוע לא מוצלח:
1. בעזרת לייזר. הבעיה שבאזור הגבות לייזר פוגע בצמיחת השיער...
2. בעזרת טשטוש עם צבע בהיר יותר.
נסי את שיטה מספר 2 אצל מקעקעת מוסמכת עם ניסיון בתיקוני מיקרופיגמנטציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של פיגמנטציה לאחר פילינגסשה07/01/2018
לאחר 2 טיפולי פילינג עדין אצל קוסמטיקאית - החלה פיגמנטציה בפנים למרות הימנעות וזהירות רבה מקרני השמש.
האם הדבר נפוץ? האם היא הייתה צריכה להזהיר אותי שזה תופעה שיכולה לקרות?
והאם קרם הבהרה יועיל לי? (היא נתנה לי קרם של perfect beauty)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סשה
לילך קפלן11/01/2018עור הפנים מאוד רגיש לקרני השמש, במיוחד אחרי פרוצדורה כמו פילינג. בוודאי שהקוסמטיקאית צריכה לומר ללקוחה שיש להיזהר ולהישמר מפני השמש ולהימרח בקרם לחות אחת לשעתיים. יתכן שאת זקוקה לקרם על בסיס סטרואידים. הייתי פונה לייעוץ עם רופאת עור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרם לחות לאישה מתאים לגבר?אמיר06/01/2018
היי .. אחת ולתמיד בא לי להבין האם מוצרי טיפוח עור פנים שמיועדים או פונים לקהל נשים .. גברים יכולים להשתמש בהם ?
לדוגמא קרמי לחות וטיפולי האנטי אייג'נג .. מסכות וטיפולי פילינג לשימוש בבית , האם הם אפקטיבים גם עבור בחורים ?
האם ג'ל או קרם לחות בעל תכונות נגד קמטים לפנים או סביב העיניים שמיועד לאישה יכול להיות בשמוש גם על עור פניו של גבר ?!
ואם לא אז למה , מה ההבדל הרי עור זה עור אצל זו ואצל זה או שלא ?!!
לדוגמא קרם פילנג מתקלף או לשיפשוף עור פנים למה שלא יהיה מועיל על עור של גבר גם ?
אני מודע לזה שיש מוצרי טיפוח שפונים לגברים אבל .. שאלותיי הן עיקרוניות ואודה לתשובות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמיר
לילך קפלן07/01/2018העור של הגברים בפנים קצת שונה מזה של הנשים. הוא עבה יותר, עובר גילוח, (פילינג טבעי), עם פחות בלוטות חלב ולכן לא תמיד כל החומרים שמיועדים לנשים מתאימים לגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך שוב !
אמיר07/01/2018תודה על התשובה
תואילי בטובך להיות יותר פרטנית בתשובתך
אז נכון עורו של גבר שונה מזה של נשים והסברת למה אבל אמרת שלא תמיד חלק מהחומרים מתאימים לעור הגברי
וכאן הייתי מעוניין שתסבירי קצת יותר
שאלתי מקודם לגבי פילנגים לשימוש אישי למינהם שמהטרה היא ניקוי לעומק .. איזור העיניים שהוא עדין ולא עובר גילוח . האם קרם עיניים לדוגמא של כל יצרנית מוצרי טיפוח מהבולטות יתאים גם לגברים ?
תואילי להסביר יותר בבקשה בנושאים אלה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים לא תמיד נספגיערה04/01/2018
אני משתמשת בקרם פנים של keils, לפעמים הוא נספג מהר אבל לפעמים הוא בכלל לא נספג והפנים שלי שומניות לאורך כל היום. למה זה קורה? האם יש לך המלצה על קרם שתמיד נספג או שזה תמיד יכול להשתנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יערה
לילך קפלן07/01/2018יתכן והקרם לא מתאים לך. בדרך כלל קרמים על בסיס מים נספגים בקלות. ממליצה לך ללכת על כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון שמן ללא ראש בין השדייםאילנית02/01/2018
מדי כמה זמן צץ לו איזה פצעון שמן בלי ראש ברווח שבין השדיים. למה זה קורה דווקא שם, איך אפשר לטפל בו ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון
לילך קפלן07/01/2018שלום אילנית,
יש לנו בלוטות חלב בכל הגוף (כמעט), משום מה זו נסתמה ולא מופרשת החוצה. יש אופציה להגיע לקוסמטיקאית שתנקז לך אותה בצורה סטרילית. אין ערובה שהבלוטה לא תיסתם שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון חלופי לשפתון נגד יובשרוזי28/12/2017
החורף מייבש לי את השפתיים אבל הלובלו והבליסטיקס עושים לי תחושה לא נעימה בשפתיים. יש פתרון אחר לטיפול ביובש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים יבשות
לילך קפלן31/12/2017אולי תנסי וזלין פשוט. זה יכול לעשות את העבודה.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכוויה אחרי פילינגמאיה25/12/2017
אחרי שעשיתי שעווה בפנים יום אחרי שמתי קרם הבהרה אחרי יומיים הפנים שלי אדומות והתחילו להתקלף ואני כבר שבוע ועדיין העור אדום כמו כוויה
מה אפשר לעשות
בפנטן פלוס טוב במצב כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
לילך קפלן27/12/2017בפנטן יכול לעזור לך לעניין הכוויה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנה לניהול סלון יופירוזה22/12/2017
אני פותחת קליניקה חדשה ואשמח להמלצה לתוכנה ניהולצעסק- קביעת תורים, רישום טיפולים קוסמטיים, מוצרים, שנמכרו לקוחה , טלמרקטינג. תודה מראש על המלצות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוזה
לילך קפלן27/12/2017יש הרבה חברות, אני אישית משתמשת ביומן גוגל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מתקלף אחרי שעווהלידיה21/12/2017
אחרי שאני עושה הסרה בשעווה העור שלי מתחיל להתקלף ולגרד. אני שמה קרמים אבל זה לא תמיד עוזר, מה עוד אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לידיה
לילך קפלן27/12/2017אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות בעניין השעווה, אבל יכולה להציע לך לעבור לעשות לייזר. אני מניחה שבעיותייך יפתרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שחורים עושה שטפי דםהדס19/12/2017
יש לי מלא שחורים, למרות שאני שוטפת פנים פעמיים ביום. לפעמים אני לא מתאפקת ואני מוציאה שחורים בולטים במיוחד, אבל אז אני עושה לעצמי שטפי דם. יש דרך יעילה להוצאת שחורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדס
לילך קפלן20/12/2017בהחלט שיש דרך יעילה להוציא שחורים. להגיע אלינו למכון. את מוזמנת :) כך שתצאי בלי סימנים מיוצרים ועם השחורים בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור לאחר פילינגziv16/12/2017
שלום ,מה ההמלצה לטיפול בעור שעבר פילינג jessner אצל קוסמטיקאית בימי הקילוף [אני כבר אחרי 4 ימים החל קילוף בסנטר ] מה הטיפול במהלך הקילוף כדי לעודד קילוף אחיד ונכון .בברכה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זיו
לילך קפלן20/12/2017באופן עקרוני, אנחנו ממליצים על מריחה של חומרים שומניים כמו וזלין. המקום צריך להיות כל הזמן שמנוני כדי שהקילוף יהיה אחיד ונכון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים מילסריים ועור מעורבעעע13/12/2017
שלום רב!
רציתי לשאול האם מים מילסריים לניקוי הפנים מתאימים לעור מעורב ורגיש שנוטה לאדמומיות ואם כן האם אפשר להשתמש בהם במקום מי פנים רגלים לעור מעורב?
שאלה נוספת: האם המסכת בד מתאימה גם לסוג עור זה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
לילך קפלן20/12/2017בעור שנוטה לאדמומיות רצוי לטפל בחומרים היפואלרגנים ייעודיים לעור שכזה. ישנם מספר חברות בשוק. תוכלי להתנסות במוצרים שלהם.
תמיסת מיסלר – על שם ה micelles – שהן מולקולות שמן קטנות המרחפות במים המרכיבות למעשה את המוצר, לא תמיד מייטיבה עם עור הנוטה לרגישות ו/או אדמומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר רחצה לפנים לילדהפאני12/12/2017
הבת שלי בת 12, בתחילת גיל ההתבגרות והתחילו להופיע לה פצעונים. אני רוצה לקנות לה סבון פנים, אבל שיהיה עדין שלא יגרום לה נזקים לעור. מה אני צריכה לחפש שיהיה או שלא יהיה בתכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פאני
לילך קפלן20/12/2017באופן עקרוני רצוי שהתכשיר יהיה ככל הניתן מרכיבים טבעיים ונקי מפארבנים ומחומרי SLL מקציפים למינהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)