מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרמים לטיפול בנקודות אחרי שעווהדנית27/05/2018
יש קרם מומלץ למנוע או לטיפול בנקודות האדומות אחרי שעושים שעווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
לילך קפלן31/05/2018ישנם קרמים רבים להרגעת העור, כמו ביאפין, טראולומין. נסי אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות על האף שלא יורדותדבורה24/05/2018
שלום, אני לא מצליחה להיפתר מהנקודות השחורות על האף. ניסיתי הכל: מדבקות, מסכות ניקוי, שמן קוקוס+ סודה לשתייה. אבל הן חוזרות במיידי.
אני לא רואה נק' שחורות אצל אף אחת, חוץ ממני. כנראה יש משהו שהן יודעות ואני לא.
יש איזו שיטה ביתית לא יקרה, אך אפקטיבית? לטפל אצל קוסמטיקאית אינני יכולה, כי זה יקר מדיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דבורה
לילך קפלן31/05/2018נשמע שאכן ניסית הכל בעצמך. זה הזמן לפנות לקוסמטיקאית שמתמחה בדיוק בזה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להיפטר מכתמי זקנה?אירית24/05/2018
רק בת 45 וכבר התחילו לי כתמי זקנה... זה מטריף אותי... אני מניחה שאין דרך למנוע את זה (?) אבל יש דרך להיפטר מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירית
לילך קפלן26/05/2018לגבי המנעות-אז כמובן הדרך העיקרית היא להימנע מחשיפה לשמש ולהשתמש בקרם הגנה. עכשיו, משכבר קיימים כתמי הגיל, ניתן בהחלט לטפל בהם. את מוזמנת להתקשר 03.6919793 ונוכל לייעץ לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרמים יקרים יותר בהכרח טובים יותר?שירי22/05/2018
האם קרמים יקרים של מותגים נחשבים הם בהכרח טובים יותר מקרמים זולים יותר, של חברות מוכרות אבל לא "יוקרתיות"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירי
לילך קפלן23/05/2018התשובה היא לא בהכרח. הרעיון הוא שהקרמים יהיו בטכנולוגיה מסוימת שיוכלו לחדור את השכבה של האפידרמיס. הטכנולוגיה היא ננוזומלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים של חווה זילברמןאילנה20/05/2018
שלום, אני רציתי לשאול , איך הקוסמטיקה של חווה , אם קדי להשתמש בקרמים שלה ? אם זה באמת עוזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה
לילך קפלן21/05/2018למיטב ידיעתי אלו קרמים טובים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת איפור קבוע בגבותחן17/05/2018
היי, לפני שבועיים עברתי טיפול שני לאיפור קבוע, הצבע נראה לי כהה מהרגיל. האם יש אפשרות להבהיר אותו בצורה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
לילך קפלן21/05/2018ממליצה לך מאוד לחזור למקעקעת שלך. אני מניחה שיש לה פתרון יותר יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף שומני כל הזמןנוי15/05/2018
האף שלי שומני כל הזמן, 5 דקות אחרי מקלחת ושטיפת פנים הוא שוב נהיה שמנוני... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
לילך קפלן21/05/2018נשמע שבלוטות החלב שלך מתפקדות שעות נוספות. ניתן בהחלט בעזרת חומרים ספציפיים לעזור. את מוזמנת להיעזר בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר למנוע פיגמנטציה מבעוד מועד?אלינור13/05/2018
בהריון הקודם יצאה לי פיגמנטציה על מעל השפה, עכשיו שוב בהריון, איך אפשר למנוע את הפיגמנטציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלינור
לילך קפלן21/05/2018הפיגמנטציה מעל השפה היא הורמונלית, מה שנקרא: מלזמה. מאוד קשה להיפטר ממנה, וקשה גם כן למנוע אותה. הטיפ הכי טוב שאוכל לייעץ לך הוא להימנע ולהישמר מכל משמר מהשמש. למרוח מספר פעמים ביום קרם הגנה. הבשורה הטובה היא שבגיל פוסט מנהפאוזה הפיגמנטציה נעלמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה קוג'ית הזרקה האם מומלץשני10/05/2018
האם הזרקת חומצה קוג'ית מומלצת ? או עדיף פילינג ותכשירים? האם צריך הכשרה מיוחדת לכך או כל קוסמטיקאית רשאית להזריק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
לילך קפלן11/05/2018אני לא שמעתי על הזרקה של חומצה קוג'ית, שהוא חומר הבהרה, אלא על הזרקה של חומצה היאלורונית, שהיא חומר מילוי. בכל אופן, כל פעולה חודרנית שהיא מותרת בארץ רק לרופאים. בוודאי שלא לקוסמטיקאיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעור- מכשיר אדיםיעל08/05/2018
אני גרה במצפה רמון זה המקום הכי יפה בארץ אבל נורא יבש כאן.....
התייבש לי העור וגם העיניים. שמעתי שמכשיר אדים קרים יכול לעזור.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
לילך קפלן09/05/2018בדרך כלל, כשמחממים חדר מומלץ לשים על המזגן סיר עם מים כדי שהאוויר לא יהיה יבש. נראה לי שזה על אותו עיקרון. מליצה על טיפות עיניים של סטילה וקרם טוב שמבוסס על ויטמין אי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג כימי לעור דקבקי06/05/2018
האם פילינג כימי מתאים גם לעור דק? האם זה לא יכול לגרום לכוויות או לנזקי עור? אם כן אז איזה טיפול פנים עמוק הוא המומלץ ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקי
לילך קפלן09/05/2018אני לא חסידת הפילינגים הכימיים בוודאי לא לעור דק. המוטו שלי הוא לעבות את עור הפנים ולא לדקק אותו. ניתן לחדש את שכבות העור ללא פילינג, על ידי טיפולים של פגיעה מבוקרת בעור, גירוי הפיברובלסטים ועידודם לייצר קולגן, אלסטין, רקמת חיבור וגורמי גידול. כל אלו מצד אחד מסירים את התאים המתים בשכבה החיצונית ומעודדים ייצור של קולגן ואלסטין מבפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקה באיידס אצל קוסמטיקאיתעמליה17/04/2018
היי, רציתי לשאול. האם יש סיכוי להידבק באיידס כשעושים גבות ושפם בפינצטה, חוט ושעווה אצל קוסמטיקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עמליה
לילך קפלן03/05/2018איידס מועבר בעיקרון דרך מגע מיני. אוראלי/אנאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרם הבהרת השיער גורם לשיעור יתראלה01/04/2018
היי. אני מתעניינת בקשר לקרם להבהרת השיער, הבנתי כי הבהרת שיער בפנים מאריכה יותר את השיער או גורמת לשיעור יתר. האם זה נכון?!
אני גם עושה אפילציה וזה מצויין לפנים אך באמת הטיפול הוא ארוך מאוד ובינתיים עדיין יש שיער ולכן אני שואלת האם זה בסדר לחמצן עד שהטיםול יושלם
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
לילך קפלן03/05/2018שלום אלה,
ישנם הרבה משחות להבהרת שיער הפנים, יש נשים שיעידו על כך שלאחר שימוש בהן, יש הגברה ברמת השיעור. זה מאוד אינדיבידואלי. התייעצי עם המטפלת שלך בנוגע להמשך טיפול. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעה מראש של צלקות אקנהדינה29/03/2018
האם יש דרך למנוע מראש צלקות אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דינה
לילך קפלן29/03/2018באופן עקרוני, ככל שנמעט "לחטט" בפנים, כך לא נגרום לצלקות. כדאי להשאיר את הטיפול בפצעונים למומחית שיודעת לטפל בצורה מקצועית ולא לעשות את "העבודה" לבד בבית מול המראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי פילינג רוז דה מארלירז26/03/2018
יש לי פוסט אקנה מהעבר כבר כמעט עשור.
זה פצע שעבר והשאיר טחריו צלקחת אדומה.
הקוסמטיקאית שלי המליצה לי לעשות פילינג רוז דה מר .
עד כמה זה מבהיר? כמה זמן הקילופים? האם אפשר להתאפר אחריי? עד כמה הפנים אדומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
לילך קפלן29/03/2018צלקות פוסט אקנה ניתן לטפל במכשור מתקדם כגון מכשיר האי-מטריקס, קסאו, טיקסל, כולם מעודדים יצירת קולגן ואלסטין, כך שהצלקת מתמלאה מבפנים כלפי חוץ ולאט לאט מגיעה לגובה פני השטח של הפנים. הדבר לוקח זמן ומצריך סבלנות. אני פחות בעד קילופים באשר לצלקות פוסט אקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)