מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חנן אלרזציפורה22/06/2012
לפרופ נחושתן
האם שמעת על חנן אלרז עם פורמולה צימחית לריפוי סרטן? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנן אלרז - תגובה
פרופ' חובב נחושתן27/06/2012האמת פשוט לא יודע
תמיד יש ספקנות כי כל כך הרבה נכשלו בעבר
אבל אולי בכל זאת יש משהו?????
נראה לי שאם אומרים שעובד כל כך טוב צריך לפחות נסיון להבין מה באמת קורה
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד והערכה לפרופסור נחושתן
ניצה נוף29/07/2012כל הכבוד וההערכה לפרופסור נחושתן על הפתיחות וההבנה.
נדיר לפגוש אדם ורופא כל כך דגול שמוכן לקבל או בכלל לשמוע על תרופה
שהיא לא קונבנציונלית.
שמעתי עליו רבות וטוב,חשבתי להגיע אליו לחוות דעת נוספת
אך כעת אני בטוחה שאגיע עם בעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה הפורמולה של חנן אלרז ..
שמעון.ש17/11/2012הינה הפורמולה של חנן אלרז לפי רשם הפטנטים
מחיפוש מקיף ברשם הפטנטים להלן הפורמולה:
EXAMPLES Example 1: Representative composition Extract
of Petroselinum crispum root: 40% פטרוזיליה
Extract of mandarin peel: 20% קליפת מנדרינה
Lemongrass oil: 40% לימונית
זה מה שהוא כתב בפטנט שהוא משתמש
מדולל ב 1:200
קראו עוד על צמחים הנ"ל כל אחד יכול!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה שפן
רונן04/01/2013מה אתה מפחד להגיד את האמת? האיש שרלטן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו וראו מי הוא חנן אלרז
מתבונן30/07/2012שימו לב ונא ערנותכם באשר לחנן אלרז:
1.האיש לא סיים תיכון ומגדיר עצמו כאוטודידקט וממציא: חפשו המצאה אחת על שמו...
2.האיש עסק בניסויים חובבניים של פיתוח פורמולות צמחיות להדברת פשפשים, כנימות ועוד חרקים וגם אז לא שמענו יותר אודות פורמולות אלו.
3.אין שום דיווח אודות הצלחת טיפול כלשהו שעשה למעט שני הסלבס שהופיעו בערוץ 2 וגם הם היו לאחר אין ספור טיפולים קונבנציונליים, כך שבאותה מידה ניתן לייחס את החלמתם לכך שטעמו את הביסלי החדש שהוציאה אוסם.
4.הבחור עסק בעבודות מסגרות (שערים ופרגולות) עד לא מזמן ואף נתבע בבית המשפט על ידי לקוחות שלא קיבלו את מבוקשם ואת שהובטח להם.
5.הבחור נתבע ע'י פועל שלו בגין אי תשלום שכרו.
6.חנן אלרז היה מעוכב יציאה מהארץ ע'י כונס הנכסים הרשמי והוכרז כפושט רגל. כאשר נקלעים לקשיים כספיים, מבצעים שינוי עיסוק מהיר ובמקום לרתך ברזל ופחים, אוספים צמחים ורוקחים תמציות פתאים.
(אגב, הכל מצוי באינטרנט וניתן למצוא בחיפוש פשוט בגוגל)
7.הנ'ל דורש מכל חולה המגיע אליו להביא בדיקות דם, סיכום מחלה ומארקרים של המחלה. מדובר בבחור שלא סיים תיכון ואמור לבסס טיפול על סמך מסמכים רפואיים מסובכים ועמוסי נתונים. היכן הסתתר עד היום הסופר דוקטור הנ'ל?
8.החולה אפילו לא נדרש להגיע לפגישה הראשונה (והאחרונה) איתו, ומספיק נציג משפחה עם כל המסמכים וכן עם 2,000 דולר מידי חודש בחודשו. את שאר הקשר עם המטופל, יעשה קרובו/מקורבו בשם דני והוא גם יספק מידי שבוע את התמצית הצמחית לחולה. צלחתם בשלום עוד חודש, נא שלשלו לכיסו עוד 2,000 דולר להמשך קבלת המים הקדושים.
9.ה"טיפול" המוענק, הינו במקביל לטיפול המסורתי בבית החולים, כך שלחולה אין שום אפשרות לדעת מה הוא הטיפול שהשפיע עליו.
10.ראו את שפת הגוף ואופן דיבורו בכתבה בערוץ 2.
11.יש חשבוניות ועל שם מי?
12.ועוד כהנה וכהנה סימני שאלה וקריאה למי שיש זמן לחפור באינטרנט.
חולים יקרים, שמרו נפשכם משרלטנים וחומדי ממונכם. נכון שבעת יאוש, אדם יאחז בכל ענף אשר יופיע בדרכו, אך אל תתנו ידכם לחסרי מצפון להזיק לכם ולחולים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן אלרז
תפפ14/08/2012מאיפוא כל המידע על חנן אלרז, אנו מאוד מהססים לפנות אליו בעקבות המייל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן אלרז
תפפ20/08/2012למתבונן שלום,
אני מאוד אודה לך אם תענה למייל שלי מיום 14/8/2012.
שוב מאיפוא כל המידע הזה שכתבת? זה מאוד חשוב לכל החולים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן אלרז
סיגי23/10/2012שלום רב,
ברצוני ליידע אותכם מיהו חנן אלרז-
הגענו אל חנן אלרז בעבקבות הכתבה ששודרה על ענת גוב ורון נחמן בערוץ 2 -
אימי הייתה במצב סופי - סרטן שד - שהתגלה במחלתו הנוראית בשלב 4 - השלה במתקדם. אמרו לנו כי מצבה לא טוב ואנו יכולים רק להקל במעט על כאבה.
כל גופה היה בגרורות! הכבד היה במצב כל כך לא טב היא, לא הלכה ובקושי רב אכלה או דיברה...
פגשנו את חנן - הבאנו איליו את בדיקות הדם- והתחלנו לקחת את התרופה...
אימי מעולם לא הסכימה לקחת טיפול כימוטרפי או טיפול מסוג אחר כל שהוא... וכאשר הגענו עם התרופות של חנן אחלרז ושל יוסי בן (הסרטן הכחול), היא החלה לקחת.
היינו סביבה כל המשפחה - 24 שעות ולא עזבנו אותה לרגע למשך ארבעה חודשים מופלאים כאשר מידי שבוע בשבוע אימי התחזקה - ובכל שבוע בימי רביעי היא עשתה בדיקת דם לראות מה מצבה ומשבוע לשבוע המצב משתפר!
ביום חמישי האחרון כארבעה וחצי חודשים לאחר שאנו - התחלנו לטפל בה כי הרפואה הקונוונציונלית לא ידעה מה עוד לעשות מלבד להקל על הכאב - הודיעו לנו כי אימי נקייה מהסרטן! אין לה כלום.
מאישה גוססת - שלא היה לה כוח לדבר מילה- קיבלנו אימא שחזרה לנהוג - חזרה לבשל לנו את המאכלים שאנו אוהבים - צוחקת ורוקדת.
אז זהו חנן... בעיני הוא המלאך בלבן... הוא לא חייב לגמור אוניברסיטה על מנת להמציא משהו מיוחד - הוא פשוט אדם צנוע שרוצה לעזור לאנשים.
אני יודעת שהוא עזר לנו... החזיר את אמא שלנו לחיות איתנו, לצחוק איתנו , ולהיות איתנו...קיבלנו אותה במתנה - אז לך חנן אנו יכולים רק לומר תודה ענקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגי - נשמח לקבל מידע
מירון02/11/2012סיגי שלום,
מה שכתבת מדהים.
אפשר לקבל מידע ? לראות תוצאות בדיקות מ"לפני" הטיפול וכאלו של "אחרי" ?
הרי יש המון ספקות בקשר לבחור הזה.
אם אכן עזר לכם, אנא פרסמי את התוצאות, או את ביה"ח בו טופלתם כדי שנוכל לאשש אתת מה שכתבת.
אין בכוונתי כמובן להכנס לפרטיות, ולא לפגוע במישהוא, אבל, כולנו מכירים המוני שרלטנים שמסתובבים ועושים כסף ממצוקה של חולים.
בברכה
מירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד משליחי אלוהים
ניצה נוף05/11/2012כל מילה ואות נכונה ואף חסרות מילים שאין אותן בשום שפה,אני מדברת מצד של אישתו של מטופל של חנן אלרז וגם אנחנו כמשפחה רואים שינוי ענק במצבו החיצוני והן במצבו הבריאותי,יש התכווצות בגידול המרכזי וזה עוד לפני שקיבלנו פיענוח נורמליי ולא מרושל
כפי שקיבלנו מהמקום בו הוא מטופל עד כה.
מאז שהפורמולה של חנן נכנסה לחיינו הכל טוב ולא ממש מעניין אותי מה הוא היה ומה חושבים אחרים שבמקרה הזה מדובר לדעתי באדם אחד שהוא שלילי ויש לו סיבה אחת שהיא הוצאת לשון הרע ואם חנן היה שפל כמו האדם הזה היה תובע אותו על דיבה,
אבל זהו שהוא לא.יש סבירות גבוהה שהמדבר השלילי הוא רופא ברפואה הקונבציונלית
שדעתו כמו רוב העוסקים בתחום,הם חיים בקונצפט שלהם.
למי שרוצה לדעת עד כמה הוא אמין שיפנה אלי.
אני אומרת בלב שקט שאם הפורמולה לא מתאימה הוא לא נותן אותה ואם נוטלים אותה כמו שצריך בהתמדה ואחריות עצמית כפי שצריך זה עובד!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה טל' חנן אלרז במייל-עבור חולה
רעיה07/11/2012סרטן ריאות (לטיפול הכימו' סיכויים קלושים בלבד)
אודה לעזרתך מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ותודה על האיחולים
ניצה נוף13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מבלבל. האם יש למישהו תשובות???
אירית11/11/2012יקירי תסבירו לי כיצד דווקא שתי ההמלצות על חנן אלרז הן ממי שקרוביהם לא חלו בסרטן ריאות ומופיעות בפורום הזה??? אני כבר חוששת מהכל... מאוד רוצה להאמין שיש טיפול למחלה הנוראית הזאת אבל מפחדת לטעות ולגרום ליותר נזק. באיזה שלב מתאים לפנות לכיוון הזה? האם מישהו יכול להמליץ על טיפול אלטרנטיבי נוסף שאינו מצריך שינוי אורח חיים מלא?
שאלה חשובה : האם הטיפול שחנן נותן מתאים לכל סוגי הסרטים? האם זאת אותה פורמולה לכולם???
תודה.
בשורות טובות לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי כן חולה בסרטן הריאה
ניצה נוף13/11/2012מה הכוונה ששניים מהממליצים הם מקורבים של חולים לא בסרטן הריאה?
בעלי עם סרטן בריאה מסוג אדנוקרצינומה מאובחן כבר חצי שנה מטופל בפורמולה כארבעה חודשים,אנסה לענות לך ובכלל על השאלות
המרכיבים בפורמולה לא נלחמים בתאים הסרטניים,הם מושכים אותם במתיקות שזה ממש מעדן בשבילם ובעצם אילו צמחים הרעילים להם והם מתים לבד,בשיטת הפוך על הפוך.
על כן יש פורמולה אחת לכולם,שמפוצלת לכמה סוגי טיפול במשך היום.
אם חנן מבין שזה מקרה שהוא לא בטוח בו הוא אומר.
הכל גם תלוי במצב בריאותו של אותו אדם ומה הטיפולים שעבר.
אני יודעת שבעלי שורד ומצבו רק משתפר למרות שלא קיבל אפילו טיפול כימוטרפיה אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמתבונן התפוגג??
ניצה נוף13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אדם שלילי אתה!!!
סילבר07/11/2012ללא ספק לך יש כמה וכמה תעודות, אבל אתה כל כך בור.
את מי זה מעניין אם הוא גמר תיכון או לא או הצליח בעסקים או לא אתה אדם כל כך קטן ושלילי, אדם שכל מה שיש לו זה השמצות בלבד, מבלי לבדוק את העניין וההצלחות לגופו של עניין. אני שומע שיש הצלחות ויש גם עדויות, מה זה לא ראוי לבדיקה אמתית?
היום נחשפתי לראשונה לעניין בתכניתה של יעל דן בגלי צה"ל, יכול להיות שזה קשקוש אבל כל הקשקושים המגעילים שלך ממש גורמים לי קבס. עושה רושם שאתה מרגיש מאוים כל כך שאדם פשוט ולא מלומד כמוך מצליח במקום שאתה צולע.
כבר פגשתי תוספי תזונה מדהימים שעושים עבודה הרבה יותר טוב מכל התרופות שלך, כדאי שתבדוק כמה אנשים מתים כל שנה מהתרופות והטיפולים הקונבנציונליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם שלילי מכוון לזה המכונה מתבונן
סילבר07/11/2012התגובה הכועסת שלי מכוונת אך ורק לאותו אחד המכנה את עצמו המתבונן ולא לשום מגיב אחר.
סילבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול!
ניצה נוף07/11/2012הרי ברור שכל השירשור פרט למתבונן המשכיל הוא חיובי,מה משתמע מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן אלרז-המלאך !!!!
טל10/11/2012שלום,שמי טל זמורה ואמא שלי היום מחלימה בזכות הפורמולה של חנן אלרז !!!!
אנחנו הגענו אליו בעיקבות הכתבה,מיואשים לחלוטין,לאימי סרטן השחלות,והיא הייתה במצב גרורתי מיתקדם,הטיפול הכימי חדל מלעזור,והמצב הלך והידרדר, מבחינתנו הפורמולה של חנן אלרז הייתה גלגל ההצלה האחרון של אמא שלי,כיום לאחר ארבעה חודשים בלבד של טיפול בפורמולה אני יכולה לומר שאימי כמעט נקייה לגמרי, חזרה לחיים - קיבלנו את אמא שלי בחזרה ,בזכות חנן אלרז נ ק ו ד ה !!!!!! לכל הספקנים, שתהיו בריאים ולא תיזדקקו,פרגנו לאדם מן השורה שהצליח לעשות את הבילתי ייאומן !!!! רפואה שלמה לכולם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
יסמין11/11/2012אמא שלי כבר 3 חודשים עם הפורמולה שלו ובמקרה שלה זה לא ממש עוזר, אבל שמחתי מאוד לקרוא שבמקרה של אמא שלך זה כן עובד. אני רואה בזה נס לכל דבר ושמחה בשביך מאוד אפילו שאנחנו לא מכירות. מאחלת לאמא שלך המון בריאות ושרק ימשיך ככה. יסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן אלרז
טל11/11/2012תודה לך יסמין,מחזקת את ידייך ומאחלת לכם רפואה שלמה אמן !!!
ליאורה12/11/2012קוראים יקרים !
קשה במדינה שלנו לפרגן לאיש "שלא סיים 12 שנות לימוד" ? ומי אומר שבוגר 12 שנות לימוד ואו דוקטור ,הוא האיש הנכון להוביל מידע וידע ולעולם.
יש הוכחות של מספר אנשים בשטח שחוששים להיחשף ולספר את הנס שארע להם בזכות הטיפול של חנן.
תדעו לפרגן !!!!!!!!
אני אשאר בעילום שם מטעמי צנעת הפרט של אבי אשר זכה לצאת מהמחלה הנוראית ,כאשר לשמחתי עבר כימותרפי וקיבל התקף לב תוך כדי הטיפול ,עשה הפסקה מכימותרפי,ועבר לטיפול של חנן, עלי לציין שחנן בקשר עם אבי מידי שבוע ועוקב אחר בדיקותיו ,והתוצאות מדהימות.....
תפסיקו להיות אנשים רעים ודעו לפרגן לאנשים מצליחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה
ניצה נוף13/11/2012את צודקת וחייבים לפרגן,כי זה נכון.
הוא עוד יקבל את פרס הנובל
היה פה רק אחד שלילי,שנעלם ולא מגיב ולמי שזה לא עזר יש כל מיני סיבות,מצב הבריאות בלי קשר לסרטן,סוג הסרטן ומיקומו והכי חשוב ההתמדה בטיפולים,בלי התמדה חבל על הזמן,למי שיש סרטן חייב לקחת את עצמו בידים ולקחת אחריות על עצמו,או מקורביו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיש לא מעניין הצמחים הם העיקר!!
שמעון.ש17/11/2012שלום לכולם!
לא מכיר את האיש !
אך מבדיקה של קולגה ברשם הפטנטים מסתבר שהאיש קוצר את אשר
אנו לומדים ויוצרים זה עשרות בשנים ואין לו אחר מאשר אנו כבר יודעים ולא מישמים
האיש אסף את שלל מקורותינו לרבות הידע שאנו כאן כל מרפא ומטפל מתחיל צבר
והחליט כנראה לעשות קופה על גב החולים ומאמנים ברפואת האל בכח הצמחים
להלן הפורמולה כפי שמוגשת ברשם הפטנטים :
עשב לימון - שמן אתרי בעיקר
.פטרוזיליה.תמצית הדרים כנראה חושחש או מנדרינה.
ובקיצור כל הצמחים המרכזים את חומר הציטראל ביתר
לפי מיטב הבנתי ומלקוחות שכבר פנו אלינו בדבר התכשיר / התרופה/ הפטנט
האיש מחלק קפסולת ותמציות למשך תק׳ של חודש אכן בעלות של 8000שח ׳
פצינטים חולים במצוקה ינסו הכל רק להבריא ולהחלים ויש כאלה שמשלמים .
אז כך , אישית לא בדקתי לגופו של עניין את המוצר ואני מניח שכולם סקרנים
במיוחד ושואלים מה יש שם ??? לא הייתי נכנס לזה אך מצד שני לא הייתי מזלזל
באותם צמחים עשרים בציטרל . יכול מאוד להיות שאכן זה עוזר ואשר על כן אני
פונה כאן לכל הנוגעם בדבר להרחיב את היריעה בנושא צמחי מרפא וציטרל . כמו כן
לא הייתי מדלג על צמחים חזקים כגון : חבלבל השדה, רימון , הדס, אתרוג, לוף א״י
בתהילך מסויים .כורכום וכרכום גרגיר הנחלים,צמח המור למשפחתו וכן גם הלבונה
דבקון הזית,, האלוורה לסוגיה, פירות ההדר בעיקר הויטמין c.ואם שכחתי צמח כזה
או אחר איתם הסליחה . אם ניקח בחשבון את כל הצמחים הנ״ל ונטפח כאן כאנשי
מקצוע את חשיבותם סביר להניח שהאיש והפטנט יעלמו !! צמחים אלה נמצאים
בשפע לצורתם ובכלל הפקתם בשמנים ובתמציות באבקות וכו׳ ואין שום הצדקה לנצל
שום חולה כזה או אחר ! לצערי הרב השתיקה שלנו כאנשי מקצוע אינה חיובית ואני
קורה כאן פה אחד להוקיע מעשה שכזה . אסור באופן מוחלט לתת לזה לקרות זה
לעג לרש וזה ניצול הדל והחלש. מקווה שהתיחסתי ברצינות לנושא כה כאוב ותרמתי
מעט בנושא צמחים ומחלה ממארת .
שמעון -ש. מרפא בצמחי מרפא של א״י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפשה לשמה
מתבונן לעומק02/12/2012שלום לך מתבונן.
אין לי ספק שבכדי להגיע לכל כך הרבה מידעים שלא גלויים בדר"כ לעיני הציבור, שהרי לכל אחד יש ארונות שלדים במרתף הבית ואם יגעת ומצאת תאמין, יש לך בטח אינטרס.
שהרי מה איכפת לך מציציות של אדם שתורם את כל זמנו לשיפור העולם שלנו, הן ברמה אקולוגית והן ברמה בריאותית?
אם היית פוגש אותו היית מגלה אדם צנוע, מעניין מאוד ולצידו אישתו שנעזרה בפורמולה של צמחים מלפני 6 שנים שרקח לה, ומאז שיפר ושדרג את הפורמולה.
הפורמולה היא גאונית, מהפכנית, וכחוקר צמחים נדהמתי מהעיקרון הטיפולי שלה.
אני מאמין שהפורמולה יכולה לתת מענה בלעדי ואף יותר מכך, ברוב מקרי הסרטן מכל טיפול שיש כיום בארסנל הרפואי.
מה שקרה לסלבס הנ"ל זה שהם החליטו להכניס כימו לגוף וכיידוע כימו הורס לא רק את הרע גם את הטוב.
חנן לא מלאך ולמרות שהוא מתקרב לכך הוא בסך הכל אדם שמאמין בדרך הטבע.
ככל שיהיו יותר אנשים אמיצים שלא יתפתו לשוחד מצד תאגידים, לא יפחדו מאיומים על חייהם, עולמינו יהיה יותר הרמוני.
ימים יגידו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקתה כנראה כל הדרך, משרד הבריאות
מישהי12/01/2013משרד הבריאות הוציא הזהרה נגד הפורמולה של חנן אלרז, מכיל חומרים מסוכנים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתך בבקשה
ציפורה06/12/2012שלום פרופ נחושתן
האם קראתאת כל התגובות שנשלחו בפורום זה לגבי חנן ?
ואם כן מה תגובתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתך בבקשה - תגובה
פרופ' חובב נחושתן05/01/2013יש מספר בעיות
0הפורמולה ידועה בציבור מספר חודשים האם ישנו איזהשהוא מעקב מי קיבל
מה התוצאות וכו
לא נוסתה כנראה בבעלי חים
והסודיות היא בעייתית
לפחות לרופאים רצוי לגלות
או להודיע על תופעות לוואי אפשריות
המחיר המופרך של תרופות מוצדק במחיר האסטרונומי של בדיקת תרופות בבני אדם
וכן בעובדה שהפטנט פג בשלב מסוים
כאן אין אף אחד מנושאים אלו
מעבר לכל על השאלה האם יש משהו בתרופה והיא עוזרת כמובן שאין לי את הכלים לענות ואני מקוה שאכן לפחות לחלק מהחולים היא אכן עוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חנן אלרז - תגובה
ד''ר מיה גוטפריד14/01/2013דר נחושתן ענה מספר פעמים על שאלה זו.
שמענו, אין כל הוכחה מדעית ליעילות הטיפול הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)