חלב אם- Alpha Lactalbumin

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• חלב אם- Alpha Lactalbumin
    לירון
    15/10/2012

שלום רב,
    לפני כ-10 חודשים אובחן אצל אחי SCC בלסת העליונה בדרגה 4, הוא עבר סדרת טיפולים וביולי לאחר PET CT נמצא נקי באזור.
    לצערינו ב-PET התגלה ממצא בריאות ולאחר בירור שהסתיים בשבוע שעבר, אובחנה המחלה בריאות, ממצאים פתולוגיים של הניתוח טרם הגיעו, אבל ההשערה היא שזו גרורה.
    הוא עתיד להתחיל כימותרפיה ברגע שיגיעו הממצאים הפתולוגיים.
    במהלך כל התקופה נאמר לי שבחלב אם יש מרכיב הנקרא Alpha Lactalbumin שנבדק על 40 סוגי סרטן ונמצא כי הוא נקשר לתא הסרטני וגורם לו להשמדה עצמית (??????)- אני לא בטוחה שאני מדייקת בפרטים. לצערי, ניסיתי לחפש במאמרים רפואיים, אולם במאמרים שמצאתי השפה היה כ"כ מקצועית וקשה להבנה.

שאלתי היא: האם שמעתם על חלב אם שניתן לחולים עם סרטן ריאות ? האם ידוע לכם משהו על הסגולות ? מתן החלב בשילוב לטיפול הכימי ?
    תודה מקרב לב,
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב אם- Alpha Lactalbumin

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב אם- Alpha Lactalbumin - תגובה

ד''ר מיה גוטפריד
    15/10/2012

לא מדובר בסרטן ריאה אלא בפיזור משני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב אם

לירון
    15/10/2012

דר' גוטפריד, תודה רבה על תשובתך המהירה.
    ההנחה היא שמדובר בגרורה, אולם אין עדיין תוצאות של הממצאים.

האם ידוע לך , למקרה וזה גידול עצמאי או גידול משני, שחלב אם יכול לסייע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו