תגובתך

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• תגובתך
    ציפורה
    06/12/2012

שלום לך פרופ נחושתן
    האם קראת את התגובות על חנן אלרז ?
    מה אתה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובתך - תגובה

פרופ' חובב נחושתן
    10/12/2012

ציפורה למרבה הצער נפטרה כעת ענת גוב שהעלתה מאד את נושא חנן
    האם תרכוזות מצמחים יכולות לעזור - אולי - צריך לזכור כי חלק ניכר מהכמותרפיות הן חומרים שהופקו לראשונה מצמחים או אפילו מיצורים ימיים)
    היה לי חולה שתקופה ארוכה השתמש בתרכיז מלימונית עם סרטן כליה והמחלה כמעט לא התקדמה ( משהו כמו שנתים )האם הודות לצמח או לא איני יודע - אולי .( בסרטן כליה מחלה לעיתים מתקדמת לאט)
    בדיקה של טיפול היא מאד קשה ולעיתים אתה במצב כה קשה שאין לך זמן עד שיגיעו תוצאות בדיקה יסודית של הטיפול אבל לי לפחות קל יותר לרשום תרופה שאני מבין מנגנון שלה ונוסתה בחיות
    גם אם ניתן טיפול שנראה שהיו בו תוצאות ראשוניות טובות צריך לדעתי לנסות ולהתחיל בתהליך מסודר יותר של בדיקה של הטיפול עליו ניתן יהיה לדווח וכך למשל להבין למי הטיפול יכול לעזור ולמי לא
    אני מתאר לעצמי כי חנן מאד מאמין בטיפוליו אבל כרופא הרבה יותר קשה להמליץ על טיפולים שאיני יודע מה יש בהם (ובמיוחד צריך להזהר מאינטראקציה עם טיפולים כמותרפים אחרים)
    יש מספר חולים שמשוכנעים שחנן עזר להם ואני מקוה שכך היה
    אבל כאמור להמליץ על טיפול כזה ללא בדיקה יותר יסודית וללא ניסיון להבנה מנגנונית קשה הרבה יותר לרופא מהשורה כמוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך

ציפורה
    10/12/2012

תודה על התשובה פרופ נחושתן , אבל אחרי ש לענת גוב לא ממש עזר כמו שחשבתי אין טעם להמשיך לחשוב שזה מה שירפא את בעלי נמשיך להתפלל שהכל יהיה בסדר ושבזמן הקרוב ימצאו תרופה לסרטן ריאות אבל אמיתית.
    ושאתה תוכל לרשום את המירשם ושוב תודה ציפורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו