סרטן ריאות..מה עוד ניתן לעשות?

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• סרטן ריאות..מה עוד ניתן לעשות?
    שי
    30/04/2013

שלום לדר מיה גודפריד
    אישתי אובחנה כחולת סרטן ריאות אדנוקרצינומה שלב 4.עבר שני טיפולים כימיים שהופסקו בגלל ירידת המוגלובין ל7.7 אושפזה לקבלת טיפול.אשר במהלכו עברה 5 הקרנות.היום השתחררה.פגישה עם הרופאה ניקבעה לעוד שבוע.
    היא אינה מתאימה לטיפול ביולוגי.הגידול מפושט ברובו בצד ימין ו"קצת" בשמאל.והוא מחובר לכלי דם וכן ישנו קריש דם בלב.היא מעשנת כבדה מעל 30 שנה.
    היא בת 53 והייתה בריאה לחלוטין.
    עד כה הטיפול נעשה "בסדר" וגם על פי ההתייעצות שעשינו איתך.. :)
    שאלתי.. האם ישנו טיפול או תרופה שתעשה את השינוי המיוחל? או שניגזר דינה...
    אני חסר אונים מול המצב.
    תודה לך ד"ר מיה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן ריאות..מה עוד ניתן לעשות? - תגובה

ד''ר מיה גוטפריד
    30/04/2013

ניתן לתת טיפול כימי אחר תרופה בודדת שיש פחות תופעות לואי, אם מצבה הכללי מאפשר וזאת תקבע הרופאה המטפלת בה.
    אחרי טיפול כימי ניתן לתת טיפול ביולוגי גם אם המוטציה שלילית בתנאי שהפסיקה לעשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר מיה.עזרת לי.

שי
    30/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הריאות שלב 4

יעל סער
    07/03/2014

אימי אובחנה בסרטן הריאות, שלב 4 ריאה שמאלית מחוסה לגמרי, ריאה ימנית עם נגיעות (לא מעשנת).

הומלץ על טיפול כימוטרפי, אימי בת 77 חולת לב קשה, עם שני שסטומים בלב, לחץ דם גבוהה, סכרת. האם ישנו טיפול אחר שהיא תוכל לקבל, למשל בכדורים אנחנו אובדי עיצות, מרוסקים מהמצב, נשמח לעיצה כל דבר. אני רוצה לציין שהיא משתעלת כל הזמן עם ליחה, המון המון ליחה, ושום דבר לא מקל עליה.
    תודה מכל הלב. יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי..אישתי ניפטרה בסוף. 4 חודשים

שי
    08/03/2014

מפרסום ההודעה שלי כאן.אישתי הייתה גם בדרגה 4. עם ריאה ימנית מלאה בגידול וגם מעט בשמאלית..ומהלך המחלה "הלך" בדיוק כמו שתיארה לי דר מיה גודפריט. בגדול אין הרבה מה לעשות אלה רק לטפל בסיפטומים. ולהקל על אמא כמה שאפשר.
    מצב באמת מדכא ועם חוסר אונים ולא נישאר לי אלא לחזק אותכם. רק בריאות לכולם אמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חולה בסרטן ריאה תאים קטנים

עוז דיין
    17/03/2014

רציתי לברר ולקבל יותר פרטים מה שם הכדור שאפשר לרכוש שיכול לעזור למי אני פונה וכו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו