טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לאבי סרטן ריאות, שלב 4, זיהוי חיובי של מוטציה delE746_A750 in exon 19 of EGFR gene the particular mutation is deletion of 15 bases between codons 746-750 טופל שנה באמצעות אירסה והמחלה פיתחה עמידות. כרגע מטופל באמצעות כימוטרפיה (טקסול וקרבופליטין) אשר פוגעת מאוד באיכות החיים שלו..
1. האם כשנאמר שהמחלה פיתחה עמידות הכוונה שיש עוד מוטציות שהטרופה לא משפיעה עליהן או שמדובר באותה מוטציה שפיתחה עמידות? 2. מה דעתך לגבי טיפול באיפטניב (אירסה דור ב' ? האם יכול לעזור?) 3. האם מכיר טיפול ביולוגי אחר או משולב שעשוי לתת תוצאות טובות?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד