אסבסט במוצרים שונים

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• אסבסט במוצרים שונים
    נוי
    06/06/2013

יש לי תיק שקניתי לפני חצי שנה בערך ויש לו מעין יחידה קשיחה מאחור כדי לשמור על יציבות התיק אך מצד שני היא גם גמישה- כמו בריסטול עבה ומחוספס לצערי פיתחתי בשנים האחרונות חרדה מנושא האסבסט ומאחר ואינני מזהה את החומר הקשיח ממנו עשויה הדופן של התיק אני ישר חושבת שיכול להיות שזה החומר הזה וכול התפוררות קטנה שלו אני מאוד דואגת. אני לא יכולה לזרוק. דברים שאני קונה רק בגלל החרדות האלו. האם באמת יש מצב שבימנו עדין מערבים אסבסט עם סיבי בד כי הבנתי שפעם היו עושים זאת בלבוש ובמפות. התיק שלי לא מחברה מוכרת ואני לא יודעת עד כמה אני יכולה לסמוך על החומרים שממנו הוא עשוי.למרות שזה תיק רגיל לכל דבר.האם החרדות מוצדקות? האם באמת החומר הזה יכול להיות בכל מקום?מה עלי לעשות? תודה מראש על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסבסט במוצרים שונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסבסט במוצרים שונים - תגובה

פרופ' חובב נחושתן
    16/06/2013

מאד לא סביר שהחומר בכל מקום
    והסיכון מתיקים וכו מכילי אסבסט לא נראה לי סביר נכון למצב היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק מאסבסט שבור

עירית 95
    05/07/2015

מקום עבודתי נמצא כ200 מטרים מגג אסבסט שבור באופן ודאי. ברצוני לדעת אם ממרחק כזה צפויה להיות סכנה בריאותית. אני יודעת שיש מדידות ובדיקות אויר שעושים אנשי מקצוע אבל אני לא מתכוונת להזמין אותם. אני בטוחה שאם כל מרחק היה מסוכן אז בעצם כל האוכלוסיה היתה חולה בסרטן דבר שלא נראה הגיוני. לכן ארצה לקבל תשובה בנוגע למרחק . תודה לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק מאסבסט שבור - תגובה

פרופ' חובב נחושתן
    28/07/2015

מאתים מטר זה רחוק מאד
    סיכונים קיימים בכל מקום וכל אוכל וכו
    השאלה כמה הם באמת חשובים ומשמעותים
    כמו שאומר המשורר
    תה עושה צמרמורת
    ולבן עושה לי רע
    וכולי וכולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו