מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא קישוריות בריאותאלגרו27/10/2013
לד"ר שלום רב,
אמא שלי, בת 88, סובלת משתי גרורות בכבד עקב סרטן במעי הגס שנכרת בענתיים והיה בדרגה 3.
היא מקבלת כימוטרפיה+טיפול ביולוגי כבר 5 חודשים כמעט ללא תופעות לוואי ומרקרים די תקינים.
בבדיקת סי.טי שנערכה לפני שבוע על מנת להעריך את יעילות הטיפול נמצא שהנגעים בכבד לא גדלו לעומת המצב שהיה לפני שלושה וחדשים ואף לפני שמונה חודשים.
ואולם כך נכתב בהמשך:
"2 קשריות בגודל של כ-3 מ"מ מRML וקישורית חדשה בRLL. להמשך מעקב במידת הצורך.
כל שאר האיברים שנסרקו: לבלב, מעי גס,טחול,בלוטות יותרת הכיליה, הכליות, דרכי השתן והאגן כולל בלווטת איליאוצקליות- ללא ממצא כלשהו."
שאלתי:
מה פירוש הממצא הזה ומה הפרוצדורה המקובלת.? האם יכול להיות שמדובר בגידול סרטני?האם יש לעשות ביופסיה ואם זה סרטני-מה ניתן לעשות במקרה שלה ובגיל שלה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא קישוריות בריאות - תגובה
פרופ' חובב נחושתן28/10/2013אלו הן קשריות קטנטנות בראות בטח לא לביופסיה
לא בטוח שמדובר בסרטן
צריך המשך מעקב אחר קשריות אלו
ומעקב אחר סמני גידול
וכמובן ביקור אצל רופא מטפל
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסי טי או אם אר איי
קישוריות בריא16/09/2014אם נצא מתוך הנחה שאני יכול לקבל הפנייה לבדיקת אם אר איי, האם זה עדיף על בדיקת סיטי, בעניין קישוריות נתגלו בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסאונד - קישוריות
אילנה14/01/2016שלום רב,
היום בצעו לי אולטראסאונד והרופא שבדקה אותי אמרה לי שיש לי 2 קישוריות בגודל של 2 ס"מ.
אודה באם תוכלו לעזור לי להבין מה זה היות והרופאה שלחה אותי לרופא המשפחה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקישורית LLL
דליה29/06/2016שלום עשיתי בדיקת סיטי בטן שיצאה תקינה .באקראי מצאו קישורת בריאות הרופא שלח אותי לסיטי מעקב עוד חצי שנה ואני בהסטריה אפשר לקבל תשובה בענין. אני בת 78 בריאה . בתודה למפרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)