מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות סיטי ריאותבת מודאגת01/11/2013
שלום אמא שלי בת 60 מעשנת כבדה מאובחנת במחלת copd מלפני כשנתיים, לאחרונה בשל שיעול וקוצר נשימה הופנתה ל CT ולהלן הממצאים:
הריאות: איוורור הריאות בלתי אחיד על רקע שילוב של שינויים אינטרסטיציאליים ואמפיזמטים עם בועות אמפיזמטיות בגודל ממוצע 10 מ״מ. מודגמים שינויים פיברוטים קלים בשתי הפסגות.
צמוד לגבול העליון של שער הריאה הימנית מוגדש גוש בצפיפות רקמה רכה בלתי סדיר בגודל 27x22 מ״מ. מסביבו שינויים פנוימוניטים קלים. כרגע אין עדות לחסימה של הסימפונות.
בסיכום: תהליך תופס מקום רקמתי צמוד לגבול העליון של שער הריאה הימנית, חשוד לשאת- דרושה ביופסיה בדחיפות.
את זה שמשהו אכן נמצא כאן כבר הבנתי, האם יש חשד לגידול סרטני במילים אחרות?
האם אפשר לדעת אם זה סרטני על סמך תוצאות אלו? האם ניתן להסיק אם זה סרטני ממאיר? או שללא ביופסיה לא ניתן לדעת? אני בלחץ מטורף!!!! בבקשה עזרתכם.
תודה ובשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי????
בת מודאגת26/12/2013למה דילגו עליי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

