טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. ברקע סרטן ריאות סוג NSCLC. מטופלת בטרסיבה מזה 5 חודשיים שהראתה שיפור משמעותי בריאות ותגובה מצויונת לטרסיבה -מצב קליני בשיפור ומרקרים בטווח הנורמה. עברתי MRI ראש שהדגימו גרורות במוח קיבלתי 10 טיפולים קרינה כל המוח -בלי בפגיעה במצב קליני כמעט.
שמעתי ברגע שמקבלים קרינה כל המוח זרימה התרופה טרסיבה למוח תשתפר מה הסיבה לך? האם לפי דעתך טרסיבה יכולה להשפיע ולשפר כפי שקרה בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר