מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אזבסטאבי18/04/2014
היי אני הייתי גר בביית עם גינה כאשר הגג של המחסן שנמצא בתוך הגינה שלי (מדור בבית קרקע) עשויי אזבסט(כנראה אזבסט צמנט) הגג בערך בגודל של 10 מטר ברובע הוא סדוק לכול האורך שלו לא היה לי מושג מה ז אזבסט אז לפעמים היינו תולים כביסה ליד הגג לפעמים יושבים בגינה וכול החלונות של הבית ליד הגג ,כזה היה המצב 18 שנה כאשר רק לפני 7 חודש החלפתי את הגג לגג מפח .השאלה שלי האם
1. האם זה אומר שנחשפתי לאזבסט? או שזה כמות מזערית ולא מסוכן ?
2. האם זה חמור יש ממה לפחד ?דרך אגב אני לא מעשן
3. מה היא הסטטיסיטיקה לגבי חשיפה לא תעסוקתית לאזבסט מה הסיכוי לחלות
4. יש משהו שאפשר לעשות כדי לבדוק עם נחשפתי?ומה אתם ממליצים לי לעשות?
5. אני שם לב שלהרבה מאוד בתים יש גגות אזבסט עם זה בחצר או במרפסת או בחניה הרי לא יכול להיות שכולם יחלו נכון? סליחה על השאלה הארוכה אני מאוד מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזבסט - תגובה
פרופ' חובב נחושתן07/05/2014לא נושא בתחום של הפורום
יש מומחים לרפואה תעסוקתית עמם כדאי לדון בנושא
בדכ אם האסבסט לא היה מפורר הסיכון קטן יחסית
לצין כי מה שאתה קורא אסבסט הינו בדכ חומר ובו רק 20אחוז אסבסט
עם זאת יש לדון עם רופא משפחה בנושא
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה
אבי07/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)