טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת CT למעקב קיבלתי את הפענוח הנ"ל באונה עליונה מימין הודגמו שינויים פיברוטים עם ממצאים פסיים מעובים אשר הודגמו גם בבדיקה הקודמת. אך הפס הגול נראה כעת עבה יותר. הודגם ממצא מוקדי משונץ בקוטר של 7ממ בסמוך לחלק התחתון של הממצא המתואר וללא שינוי משמעותי. את המעקב אני עושה בעקבות גידול ראשוני ממאיר שהוצא מהמעי.עשו לי 3 הקרנות לריאה הימנית לפני כשנה וחצי. לשאלתי האם שינויים פיברוטים ופס מעובה מראים על גרורה או גידול ממאיר חוזר? והאם אני צריכה ללכת גם לאונקולוג ריאות? או מספיק להשאר בהשגחת אונקולוג דרכי עיכול? תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים