תפליט פלאורלי

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• תפליט פלאורלי
    מורן
    17/06/2014

שלום ד"ר אבקשר לדעת מה אומר בידיוק המונח תפליט פלאורלי? אבא שלי עבר ניתוח להוצאת גרורה של סרקומה לפני קצת פחות משנה. לאחר מכן הוא עשה סיטי והכל יצא תקין . אך הסיטי האחרון לפני שבוע יצא תפליט פלאורלי קטן מימין. כשאבא שלי הלך לאונקולג המטפל הוא אמר לו שכרגע הוא לא יודע מה זה ושהוא צריך להתייעץ עם עוד רופאה ושייקראו לו לשיחה. השאלה שלי היא האם מותר לו להביא לנו תשובה כל כך לא הגיונית? לאחר שהוא כן הסתכל בסיטי? והאם יש טיפול לתפליט פלאורלי שנובע מגידול? בתוצאות סיטי רשום : לסיכום המטומה? הישנות? מה זה אומר?אודה לך אם תענה לי על השאלות שלי. אני פשוט ממש לחןצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפליט פלאורלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפליט פלאורלי - תגובה

פרופ' חובב נחושתן
    18/06/2014

תפליט פלוארלי = נוזל בשק שעוטף את הראה
    הסיבות לנוזל יכולות להיות - קשורות לגידול שהתפשט לאיזור זה או לבלוטות
    קשורות למחלה דלקתית אחרת
    קשורות לאי ספיקת לב
    הרופא המטפל צריך להעריך את המצב ולשקול איך לברר האם זו חזרת מחלה או אחת הסיבות האחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפליט

מורן
    18/06/2014

ובמידה וזה גידול יש טיפול? ומה עושים עם התפליט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו