מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה לאזבסט - מזותלמיהיוחנן27/12/2014
לאחרונה בעקבות כתבת טלויזיה בנושא אזבסט נזכרתי שבהיותי חייל שמרתי בבוטקה של ש.ג עשוייה מאזבסט במשך חודשיים במשמרות של 4 שעות ובאחד הפעמים קיבלתי קריזה ושברתי קיר האזבסט של הבוטקה עם פטיש. מאז עברו כמעט 42 שנים לא היה לי בתקופה זו שום הסטוריה של ממאירויות. מחיפושים באינטרנט מצאתי שגם חשיפות קצרות מסוכנות והמחלה יכולה להופיע גם אחרי 50 שנים וגם מי שחוסן לפוליו בשנות ה50 בסיכון ואני לחוץ מאד. אודה מאד לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לאזבסט - מזותלמיה - תגובה
פרופ' חובב נחושתן29/12/2014הסיכוי לגידול קיים אבל קטן מאד
לצין כי האסבסט בו שמרת הינו כבר בעצם תערובת של בטון עם משהו כמו עשרים אחוז אסבסט שיוצר כנראה במפעל בנהריה
ולכן הסיכוי שמפעם אחת יהיה גידול קטן מאד
לצין כי שוחחתי עם חברי מושב בהרי יהודה
חתכו עם מסורים גגות אסבסט ללא מודעות
בינתים הגידולים מסוג מזותליומה נדירים מאד אצלם
לכן לא הייתי ממליץ שוב על קריזה
אבל הסיכוי לגידול בהתחשב בכך שהיה אירוע חד פעמי עם קיר שרק
חלקו מאסבסט ממש נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)