מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה כרונית לגג אסבסט שבור?חנה03/01/2015
ראשית תודה לפרופ' נחושתן בנוגע לתשובתו לשאלתי הקודמת בעניין חשיפה בעת פירוק גג אסבסט. בעקבות אותו אירוע הבנתי כי עיקר הסיכון הוא בחשיפה כרונית לסיבי אסבסט, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה שמאוד מדאיגה אותי: גג האסבסט שפורק לפני היה שבור בחלקו בטרם פורק. הוא ניצב על משטח שמוקם בין שתי המרפסות שלי, באותה קומה של רצפת המרפסות שלי. כלומר, הגג היה בגובה של הרצפה שלהן ובין שתיהן (ראו בצילומים המצורפים). ולהמחשה - כשהוצאתי רגל מהסורג של המרפסת היא נגעה בגג האסבט. שיטחו היה כ 4 מטר על כמטר וחצי. העניין הוא שכשליש מרוחבו, עוד לפני שפורק, היה שבור ולא שלם כלומר לפחות ארבעה מהגלילים היו שבורים וסדוקים בסיומת, בקצוות שלהם. כשפניתי בשעתו למשרד לאיכות הסביבה נאמר לי שרק אם מעל שליש מהגג שבור יש חובה להסירו ועל כן לא פניתי לבעל הדירה בעניין. כי סברתי לתומי שאם החוק אינו מחייב להסיר אסבסט ששליש ממנו שבור, כנראה זה לא מסוכן. ואולם, בדיעבד אני חושבת שהייתי נתונה למעשה בחשיפה כרונית לסיבי אסבסט שנפלטו מהשברים במשך שנות מגורי בדירה - 4 שנים! יתרה מזאת, במשך כל חודשי הקיץ לאורך שנות מגורי בדירה נהגתי להשאיר את דלת המרפסת שהיא דלת הזזה רחבה, פתוחה לרווחה כשאני צמודה למרפסת וכמעט בתוכה, קרי, רק שולחן העבודה חצץ ביני לבינה והכל פתוח. היו ערבים בהם נהגתי לעבוד ממש במרפסת ומותר לציין שטיאטאתי אותה מדי פעם. לאור כל זאת אני מאוד חוששת. האם חשיפה כזו גרמה לי לנזק בלתי הפיך, גם אם מדובר בנזק שייתן אותותיו בעוד למעלה מעשור? אודה על תשובתכם כי אני מאוד מודאגת. מצ"ב תצלום של הגג (בתצלום השברים בולטים בעיקר בסיומת שבקצה ה"גליל" הראשון, השישי, השמיני והתשיעי מימין. ניתן להגדיל את התצלום בקלות רבה, באמצעות cut ו paset של התצלום לכל מסמך פתוח) ובהמשך תצלומים של המרפסות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצלום של הגג
חנה03/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצלום המרפסת השניה
חנה03/01/2015זהו תצלום שלה המרפסת שהיתה פתוחה בחודשי הקיץ וצמוד לדלת ההזה עמדת עבודתי על המחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמדת העבודה הצמודה למרפסת
חנה03/01/2015ניתן לראות בתצלום את מסך המחשב שמולו אני עובדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצלום עמדת העבודה והמרפסת הצמודה לה
חנה03/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)