גידול סרטני בריאה

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• גידול סרטני בריאה
    חגית
    12/08/2008

אמא שלי בת 74, בחודש אפריל התגלה אצלה גוש בשד שמאל שאובחן כסרטני והוצא בניתוח, הגידול היה מדרגה 3, בבדיקות שנעשו בבלוטות הזקיף לא נמצאו גרורות. לפני הניתוח היא עשתה צילום ריאות כחלק מתהליך ההכנה, ואובחן גוש בריאה הימנית, כיום לאחר בדיקות וביובסיה, נודע שהגוש הוא סרטני בגודל כ- 2.5 ס"מ. כרגע נעשית בדיקה פתולוגית לבדוק האם התאים ב-2 הגידולים הם אותם תאים. שאלתי , מה אופציות הטיפול אם אכן יתברר שאלה אותם תאים ואם לאו. ברצוני גם לציין שהיא עשתה מיפוי עצמות שיצא תקין. ואין לה תופעות כמו שעול וכדמ. האופייניות לסרטן הריאות. היא חולת אסטמה ,ועישנה סיגריות בודדות ביום. אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול סרטני בריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול

פרופ' חובב נחושתן
    12/08/2008

בואי נמתין לפתולוגייה
    אם זה סרטן ראה חשוב לברר את תתסוג סרטן הראה
    האם זו אדנוקרצינומה .2/ קרצינומה קשקשית או גידול אחר

כן רצוי לברר אם מדובר בסרטן ראה את המצב של הרצפטור ל EGF בגידול
    זו בדיקה מיוחדת שלא מבצעים בכל מקון
    מבצעים אותה בהדסה עכ
    בכל מקרה כדאי יהיה להתיעץ כמובן עם רפא מטפל כשהתשובה גיע
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בריאה

חוה פרידמן
    12/01/2009

עברתי לאחרונה ניתוח של כריתת אונה בריאה הימנית.אונה תחתונה.הגידול היה בגודל 2 סמ.תשובה של החתך הקפוא Adeno ca/ קראתי לאחרונה שיש שני סוגי סרטן ריאה :מתאים קטנים, ומתאים שאינם קטנים.איך אני יכולה לדעת איזה סוג היה לי?אגב נאמר לי שהלימפות 100 % בסדר ואינני זקוקה לשום טיפול נוסף , רק מעקב. תודה על תשובתכם מראש חוה פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו