מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גידול סרטני בריאהחגית12/08/2008
אמא שלי בת 74, בחודש אפריל התגלה אצלה גוש בשד שמאל שאובחן כסרטני והוצא בניתוח, הגידול היה מדרגה 3, בבדיקות שנעשו בבלוטות הזקיף לא נמצאו גרורות. לפני הניתוח היא עשתה צילום ריאות כחלק מתהליך ההכנה, ואובחן גוש בריאה הימנית, כיום לאחר בדיקות וביובסיה, נודע שהגוש הוא סרטני בגודל כ- 2.5 ס"מ. כרגע נעשית בדיקה פתולוגית לבדוק האם התאים ב-2 הגידולים הם אותם תאים. שאלתי , מה אופציות הטיפול אם אכן יתברר שאלה אותם תאים ואם לאו. ברצוני גם לציין שהיא עשתה מיפוי עצמות שיצא תקין. ואין לה תופעות כמו שעול וכדמ. האופייניות לסרטן הריאות. היא חולת אסטמה ,ועישנה סיגריות בודדות ביום. אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול
פרופ' חובב נחושתן12/08/2008בואי נמתין לפתולוגייה
אם זה סרטן ראה חשוב לברר את תתסוג סרטן הראה
האם זו אדנוקרצינומה .2/ קרצינומה קשקשית או גידול אחר
כן רצוי לברר אם מדובר בסרטן ראה את המצב של הרצפטור ל EGF בגידול
זו בדיקה מיוחדת שלא מבצעים בכל מקון
מבצעים אותה בהדסה עכ
בכל מקרה כדאי יהיה להתיעץ כמובן עם רפא מטפל כשהתשובה גיע
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן בריאה
חוה פרידמן12/01/2009עברתי לאחרונה ניתוח של כריתת אונה בריאה הימנית.אונה תחתונה.הגידול היה בגודל 2 סמ.תשובה של החתך הקפוא Adeno ca/ קראתי לאחרונה שיש שני סוגי סרטן ריאה :מתאים קטנים, ומתאים שאינם קטנים.איך אני יכולה לדעת איזה סוג היה לי?אגב נאמר לי שהלימפות 100 % בסדר ואינני זקוקה לשום טיפול נוסף , רק מעקב. תודה על תשובתכם מראש חוה פרידמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)