מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אני עושה במקרה שנחשפתי לאזבסטroni10/09/2008
השאלה שלי היא כזואת עם יש אזה דרך לדעת עם נלשפתי לאזבסט בעבר עם יש אפשרות לעשות בידקות עם יש לי בגוף סיבי אזבסט תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזבסט
פרופ' חובב נחושתן12/09/2008איני מכיר בדיקה שמזה האם ניתן לחזות לפי החשיפה שלך בעבר את הסיכון שלך לפתח סרטן ראה או סרטן של קרומי הראה
מזוטליומה
יחד עם זאת יש לצין כי הסיכוי של אנשים שנחשפו לאספבסט במיוחד אם גם עשנו לחלות בסרטן ראות או מזוטליומה גביוה יותר מזה של כלל האוכלוסיה
לכן אם גם עישנת ישנה אפשרות לביצוע CT לאבחון מוקדם של סרטן באופן כזה שרמת הקרינה ממנו תהיה נמוכה יחסית
יחד עם זאת יש לצין כי אין עדין הוכחות חד משעיות כי CT כזה אכן מאריך חים והנושא נמצא בויכוח ביון רופאים שונים
נטיתי האישות היא להמליץ לאנשים לבצע את הבדיקה במידה ו אכן הסיכוי שלהם לסרטן ראה מוגבר באופן משמעותי
ההוכחה לכך תגיע אנו מקוים רק עוד מספר שנים והבנתי את הספרות הקימת נכון להיום בנושא היא שאכן כדאי לבצע את הבדיקה
באופן שיהיה כרוך במינימום קרינה ( יש פרוטוקול מיוחד לנושא)
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה ועוד שאלה
roni12/09/2008אני לא מעשן אז מה אתה ממליץ לי אבל לפחות פעם או פעמיי בשבוע אני נמצא בחברה של אנשים שמעשנים על ידי וחוץ מזה אין לי חשיפה של עישון פסיבי אישתי לא מעשנת בבית אלא רק בחוץ אז מה אתה ממליץ לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסבסט
ד''ר אורי לקסר17/09/2008תוספת לדר' נחושתן
מסכים לכל הנאמר ע'י הנ'ל
אך יש דרך לאשר החשיפה-לא לחזות העתיד
יש לכך משמעות משפטית
אם יש בCT חזה פלקים ומראה אופיני לחשיפה לאסבסט
מאשר החשיפה
אין בכך לנבא את העתיד לגבי תחלואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)