זו דעתו של דר עוזי יצהר על..

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• זו דעתו של דר עוזי יצהר על..
    פלג
    23/11/2008

עכשיו אני ממש מבולבל? זה מה שהוא כותב... אשמח לשמוע את דעתך? הסתירה הזו בין הדברים מאוד מבלבלת תודה השימוש בסיגריה אלקטרונית הינו שלב חשוב בדרך להיפטר מהסיגריות בכלל. הרעיון בסיגריה הוא ליצור טעם וריח בהנחה שהמשתמש לא ישאף את החומר לריאותיו!! המלצתינו - גם לחומר זה יש השפעה מזיקה. הדרך היחידה למנוע את המשך הנזק הוא להפסיק לעשן כלל, כולל הסנפת הניקוטין האלקטרוני הזה. קיים אתר אינטרנט ישראלי העוזר בגמילה מעישון ומכיל מידע רב וחיוני לאנשים כמוך - .isramensa בברכה, עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון

פרופ' חובב נחושתן
    23/11/2008

דעתי שקשה מאד להפסיק לעשן
    תקוותי שתוכל לבצע משימה קשה זו
    ותוכל בהמשך לחיות גם בלי בסיגריות המלאכותיות
    בהצלחה
    חובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין ש...

פלג
    24/11/2008

אין מישהו שיגיד שזה בוודאות עדיף מסיגריה רגילה? זו ההרגשה שלי בכל מקרה תודה רבה לך . שלא נדע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגריה רגילה

hovav
    24/11/2008

סיגריה בלי עשן ובלי זפת רק עם קצת ניקוטין עדיפה בהרבה על סיגריה רגילה חובב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פלג
    25/11/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו