מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקות ריאה חוזרותדפנה16/12/2008
אני בת 57. יש לי בשנים האחרונות דלקות ריאה חוזרות ובזמן האחרון התדירות גדלה. CT הראה כתם לא סדיר אך מומחה קבע כי מדובר באינפקציה. טיפול באנטיביוטיקה הקל על הסימפטומים וכעת חודש אחרי אני שוב חולה. הלכתי לפולמונולוג שחשד שמדובר ב MOT (Mycobacterium other than tuberculosis), ושלח אותי לעשות תרביות בשלושת הימים הקרובים. עד שתתקבל תשובה אני לוקחת זינת. יש לי 2 שאלות: 1. קראתי שלפעמים דלקות כאלה באות יחד עם סרטן ריאות וניתן לעשות אבחון רק בניתוח. האם זה נכון, ואיך היית מציע לי לפעול? 2. יש לי נכדים בני שנה ו-שנה וחצי האם אני עלולה להדביק אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מורכבת
פרופ' חובב נחושתן16/12/2008לדפנה
אני מבין את החשש שלך אבל לפי הספור נשמע כי הרפא מתרשם כי רוב הסיכויים שאכן מדובר בזיהום
זאת בעיה בה מטפלים מומחים לטיפול בראות ואת צריכה לקבל חוות דעת של רפא כזה
אם מסיבה כלשהיא יש לך בעיה עם הרפא שלך או סתם חששות כבדים ניתן תמיד לפנות לחוות דעת נוספת
יחד עם זאת יתכן והרפא יסביר לך הכל ולא תרגישי בעיה כזו
תקוותי שאכן אין מדובר בגידול
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)